- 11 Temmuz 2011
- 645
- 513
- 123
- 46
- Konu Sahibi frozen12345
-
babası aptallaşmış kadın kocasını sürekli azarlıyor adamın birden çok rahatsızlığı var otursa zor kalkıyo kalksa zor oturuyo ama yinede çocukla en cok o ilgileniyokiizmla oglumun arasi 19 ay
dogum yapinca bi kaç hafta çikamadim disari malum
babasi iste kimsemiz yok
kizim apartmanda açilan baska kapilarin sesini duydugunda bizim evin kapisina kosardi bizimki açildi sanip
çocuk resmen bunalima girecekdi
bi kanguru alip attim kuçugu içine buyugude her gun çikardim çocuk hayata dönmüstü resmen
ben anlamadim bu nasil anne , baba nasil susuyor
Iyide koca hasta çalışmıyor bu kadın bukadar gezecek parayı nerden buluyor. Bir avm ye gidip geliyorum kendimi sıksam sıksam50 tl çıkıyor cepten oda tek gidiyorum bişey de almıyorum. O çocuk belliki şiddet ve sevgisizlik yüzünden tırnaklarını yiyor. Biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyeceksin. Çocuğuna onun gibi davranan vir kadını duymuşsunda ona dert yanıyormuş gibi.gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....
saglaam olsa bile annenin yerini alamazdi o babababası aptallaşmış kadın kocasını sürekli azarlıyor adamın birden çok rahatsızlığı var otursa zor kalkıyo kalksa zor oturuyo ama yinede çocukla en cok o ilgileniyo
yarın kadınla bi konuşcam vereceği tepkiye göre aramayı düşünüyorum.saglaam olsa bile annenin yerini alamazdi o baba
ne karra verdin
araycakmisin 183 u
Bende2 gündür oğlumla zaman geciremedim. Yani yan yanayız ama bir aktivite yok sürekli yaramazlık yapıyordu. Bugün aldım oynadım zıpladım. Doktorculuk kuaför culuk berbercilik artık necilik varsa oynadım. Çocuk resmen sakinlesti tüm yaramazlığı dindi. Zaten bir çocuk yaramaz ise ailesinden istediği ortamı yakınlığı oyun saatini bulamamış demektir. Bu durumda yaramaz yani yaramayan çocuk değil biz aileler oluyoruz da yavrucuklar kendilerini savunacak durumda olmadığı için yaramazlık çocuklara yapışmışkiizmla oglumun arasi 19 ay
dogum yapinca bi kaç hafta çikamadim disari malum
babasi iste kimsemiz yok
kizim apartmanda açilan baska kapilarin sesini duydugunda bizim evin kapisina kosardi bizimki açildi sanip
çocuk resmen bunalima girecekdi
bi kanguru alip attim kuçugu içine buyugude her gun çikardim çocuk hayata dönmüstü resmen
ben anlamadim bu nasil anne , baba nasil susuyor
Arkadaşım eşin haklı hiç bekleme bence neyi beklicen bu durumda kadına bir kere üstü kapalı demişsin gezdirin diye rahat durmuyo falan demiş belli ki niyeti yok onun uyuz kadın bee gece gecebende anneyim akşamları eşimle paylaşıyorum bunları oda çok üzülüyo bi yerlere haber verelim diyo eşime kalsa hemen arayacak ben engel oluyorum. biraz daha bekleyelim diyorum.
Allahim ne salak gerizekalilar var su dunyadabunun hergün çarşıya gittiği komşusuyla konuştum şunu hergün çarşıya pazara götürme dedim bak onun küçük çocuğu var cocuk perişan oluyo dedim seninkiler büyük ama çocuğa yazık dedim. oda aman boşver diyo bu dünyada kendin için yaşıyacan çocuk falan hep boş diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?