bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Asıl soru bu bence , hakikaten nereden buluyor bu parayı , şimdi kimsenin günahını alamam ama koca da çalışmıyor ...
Evi geçindirmek için farklı yol deneyen kadınları gördük.
sanki arkadasiyla bir isler ceviriyorlar. insan butun gun sokakta ne yapar ? bi igle yemegi yemek kalksan nerden baksan 20 tl. bunun üstü var başı var, varda var

Asıl soru bu bence , hakikaten nereden buluyor bu parayı , şimdi kimsenin günahını alamam ama koca da çalışmıyor ...
Evi geçindirmek için farklı yol deneyen kadınları gördük.
kocası emekli bunlar zaten geç evlenmişler geç yaşta çocuk sahibi olmuşlar.

çok para harcamıyorlar zaten bakıyorum elleri boş geliyolar sadece gezme bunlarınki. o tür bi ahlaksızlık yapacaklarını sanmam. kimsenin günahını almak istemem..

Off içim sıkıldı ya. Allahın hikmetinden sual olunmaz ama böyle kadınlar anne olmasın ya.
Babayla konuştunuz mu hiç? Evden hiç çıkamıyor mu adam?
Arayın sosyal hizmetleri gelip görsünler ellerinden hemen almazlar. Kadın biraz tırsar en azından.

Offf çok üzüldüm yaa benim dokuz aylık oglan bile dışarısı diye deliriyor..o çocuğun halı ne olacak, psikolojisi bozulmuş şimdiden..
Sen babasını düşünme canım, o adamcagizin kendine hayrı yok çocuğa faydası olsun..lütfen yetkilileri ara gelsinler..bu kadın parayı nerden buluyor ne yapıyor hergun dışarda..Allah korusun çocuğu da mahveder bu kadın neler duyuyoruz..gezmekten çocuğa tuvalet eğitimi bile vermemiş yazıklar olsun pislik kadin

Yazik ya insan dogurduguna nasil merhamet etmez anlamiyorum.acik acik konusun bence.Sen geziyorsun bu cocuk burda ac,alti pis mutsuz mutsuz dolaniyor .Hasta edeceksin cocugu de.

Ayy cok uzuldum bende bir anneyim ve 2 yasinda kizim var. Icim sizladi resmen. Yasadigim yerde pek gidecegim yer yok. 1 hafta evde kalsam kziim icin atiyorum kendimi disari bi markettir bi parktr gezdiriyorum hava alsin diye. Ben sizin yerinizde olsam acik acik konusurdum bana kusecegini bilsemde komsulugumun bitecegini bilsemde suanda biza yazdiklarinizi onun yuzune soylerdim ki anneliginden utansin..

çok para harcamıyorlar zaten bakıyorum elleri boş geliyolar sadece gezme bunlarınki. o tür bi ahlaksızlık yapacaklarını sanmam. kimsenin günahını almak istemem..
bende gunah almak istemem. Sinir oldum ya. benim kizimda ayni yaş krese gittigi halde parka gidelim parka gidelim diyip duruyo goturemezsem uzuluyorum

Hiçbirşey yapamazsın bu insanlar laftan anlamaz dua et çocuk için Allah yardım etsin

Arkadaşım çok ama çok güzel bu şekilde ilgilenmen allah razı olsun. Anlıyorum baba hasta tabiki üzülür üzülmezmi evladını elinden alırlarsa ama böyle de üzülüyor sonuçta.
Yavrum acıktı mı,altını mı pisletti,düştü mü,ağladı mı kadının umrunda değil baksana. Bırak annelik duygusunu vicdan duygusu bile yok bu kadının. İnsan kim olursa olsun yapmaz bunu değil ki kendi evladı. Şiddetin böyle anlarda çok yararlı bişi olduğunu düşünüyorum ben alcan bu kadını ele bi
Arkadaşım baba üzülür tabi ki ama en azından içi rahat eder adam çekmiş çekiyor zaten bari o masum kurtulsun. Al karşına kadını anlat bak de böyle olmaz devam ederse sosyal hizmetleri arıcam de. Belki ne bilim azcık faydası olur.
Rabbim ıslah etsin böylelerini. İnsanlıktan nasibini almamış şey ya

Arkadaşım çok ama çok güzel bu şekilde ilgilenmen allah razı olsun. Anlıyorum baba hasta tabiki üzülür üzülmezmi evladını elinden alırlarsa ama böyle de üzülüyor sonuçta.
Yavrum acıktı mı,altını mı pisletti,düştü mü,ağladı mı kadının umrunda değil baksana. Bırak annelik duygusunu vicdan duygusu bile yok bu kadının. İnsan kim olursa olsun yapmaz bunu değil ki kendi evladı. Şiddetin böyle anlarda çok yararlı bişi olduğunu düşünüyorum ben alcan bu kadını ele bi
Arkadaşım baba üzülür tabi ki ama en azından içi rahat eder adam çekmiş çekiyor zaten bari o masum kurtulsun. Al karşına kadını anlat bak de böyle olmaz devam ederse sosyal hizmetleri arıcam de. Belki ne bilim azcık faydası olur.
Rabbim ıslah etsin böylelerini. İnsanlıktan nasibini almamış şey ya

bende anneyim akşamları eşimle paylaşıyorum bunları oda çok üzülüyo bi yerlere haber verelim diyo eşime kalsa hemen arayacak ben engel oluyorum. biraz daha bekleyelim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…