- Konu Sahibi frozen12345
-
Asıl soru bu bence , hakikaten nereden buluyor bu parayı , şimdi kimsenin günahını alamam ama koca da çalışmıyor ...gezecek parayi nerden buluyo
benim de o kafama takıldıgezecek parayi nerden buluyo
sanki arkadasiyla bir isler ceviriyorlar. insan butun gun sokakta ne yapar ? bi igle yemegi yemek kalksan nerden baksan 20 tl. bunun üstü var başı var, varda varAsıl soru bu bence , hakikaten nereden buluyor bu parayı , şimdi kimsenin günahını alamam ama koca da çalışmıyor ...
Evi geçindirmek için farklı yol deneyen kadınları gördük.
kocası emekli bunlar zaten geç evlenmişler geç yaşta çocuk sahibi olmuşlar.Asıl soru bu bence , hakikaten nereden buluyor bu parayı , şimdi kimsenin günahını alamam ama koca da çalışmıyor ...
Evi geçindirmek için farklı yol deneyen kadınları gördük.
emwkli parasi neye yetsinkocası emekli bunlar zaten geç evlenmişler geç yaşta çocuk sahibi olmuşlar.
bi kaçkere uyarmaya çalıştım. sen gidince çocuk çok sıkılıyo akşama kadar camdan dışırıyı seyrediyo onuda götürsen gezdirsen biraz dedim. o olunca rahat vermiyo diyo bi kere götürdüm pişman oldum bi daha asla götürmem diyo ozaman sende hergün gitme haftada bi kere çık dışarı diğer günler çocukla ilgilen dedim. ben evde duramam sıkılıyorum diyo.
bende gunah almak istemem. Sinir oldum ya. benim kizimda ayni yaş krese gittigi halde parka gidelim parka gidelim diyip duruyo goturemezsem uzuluyorumçok para harcamıyorlar zaten bakıyorum elleri boş geliyolar sadece gezme bunlarınki. o tür bi ahlaksızlık yapacaklarını sanmam. kimsenin günahını almak istemem..
Hiçbirşey yapamazsın bu insanlar laftan anlamaz dua et çocuk için Allah yardım etsinhayırlı akşamlar arkadaşlar,
benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?