- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
Parayla bakacaksa onceki soylediklerimi geri aliyorumcanım yalnız arkadaş önceden söyledi aylık 600-700 liraya yakın para verecek öyle keyfi olarak bakmayacak toruna. aralarında bu tarz bi muhabet geçmiş daha önceden para istiyor gibi bir imada bulunmuş.
arkadaşımın eşi de bakıcı tutsak ona da para vercez annem de ev hanımı iyi olur para versek demiş. arkadaşım bozulmuştu ilk etapta ama şimdi para ile baktırmak daha mantıklı diye düşünüyor.
yani öyle kullanma gibi bişey söz konusu değil aslında.
600-700 liraya bakıcı falan bulamaz.en kötü 1200 lira şu an bakıcı.bulsa da insanlar evine kamera sistemi falan kurduruyo güvenebilmek için.kolay değil o işler öyle.elin tanımadığı insanına bırakıp gidecek bebeği.kayınvalidesini çok arar bebek doğunca, masrafı ihtiyacı neyse ben karşılayım da yeter ki kv baksın der emin ol.
kızlar arkadaşım bebeğe kendi evinde baktırmak istemiyor zaten..
kayınvalidesi 1-2 ay kalacaksa, arkadaşın bu 1-2 ayda hem hamile kalıp, hem doğuracak mı ki bebek olursa bu kez hiç gitmez diyor
ahahahha yok yahu alışır kalmaya ondan sonra bebek falan bahane sürekli kalır hamileliğimde de kalır diye korkuyor.
hani bazı şeyleri 1 kere yapınca arkası sanki normalmiş gibi gelir ya o misal
canım yalnız arkadaş önceden söyledi aylık 600-700 liraya yakın para verecek öyle keyfi olarak bakmayacak toruna. aralarında bu tarz bi muhabet geçmiş daha önceden para istiyor gibi bir imada bulunmuş.
arkadaşımın eşi de bakıcı tutsak ona da para vercez annem de ev hanımı iyi olur para versek demiş. arkadaşım bozulmuştu ilk etapta ama şimdi para ile baktırmak daha mantıklı diye düşünüyor.
yani öyle kullanma gibi bişey söz konusu değil aslında.
bu yüzden konu bile açtım yaaa
benim kayınvalide bakmaz o yüzden kuymetini bilmiyorumBence de çözümü çok basit yapsınlar bir klimada onlara gitsin, çocuğuna bakacakmış kadın hem çocuğu da rahat eder, kışın sıcak yazın serin olur, çocuğa yatırım gibi düşünsün. Hatta ben olsam faturayı da öderdim.
Ahhh ahh kızımı büyüttüm çok şükür ama çalışamadım istediğim yerde, annemin yaşı var sağolsun baktı ama kızıma baktığı için ona saçımı süpürge etsem az gelirdi. 2. çocuğu düşünüyorum, KV çok genç ahhh gelse baksa çocuğuma, yanımda kalsa, başımın üstünde taşırım. Evladınızı emanet ediyorsunuz, ne büyük bir lütuf bu ya. Çoğu kadın ağlaya ağlaya tanımadığı bakıcıya veriyor, bir sürü para döküyor, kreşe veriyor gözü arkada. Ablamın KV'si genç ama bakamam dedi, annem de rahatsız bakamıyor, kız mecbur bakıcıya vercek şimdiden kahroluyor. Kıymetini bilin şu KV'lerin, onlar rahatını bozup çocuklarınıza bakıyor, bu kadar da abartmayın, kadın çöpsüz üzümmüş üstelik. 3 günlük dünya ayol, kötü olsa zaten çocuk da verme de böyle KV'lere de burun kıvırmayın yarın o kadına öyle muhtaç olursunuz ki, keşke gelse de tepemde ağırlasam dersiniz.
selamlar
bugün kendi derdim değil iş yerinden çok yakın bir arkadaşımın derdiniz yazacağız..
kendisi üye olmak istemedi sosyal medya ve internette deşifre olacağını düşünüyor benim olayımdan sonra
sıkıntısı şu ki kayınvalidesi ve kayınpederiyle aralarında 2 apartman var kvsi evliliğin başından beri bir düzen oturtmuşlar bir tek haftasonları görüşüyorlar eşi arkadşımdan yarım saat önce eve geldiği için ailesinin yanına gidiyor hergün görüyor neredeyse..
normal şartlarda çok huzurlu düzgün giden bir ilişkileri vardı.. fakat malum sıcaklar bastırdı. bu arkadaşlarda klima almış laf arasında eşi ailesine söylemiş böyle böyle ev serin rahat uyuyoruz vs diye kv de oo iyimiş o zaman sıcaklar bitene kadar sizde kalayım salonda yatarım demiş.
arkadaşım eşine hiç bir şekilde istemiyorum dediyse de eşi ya söyledim bi kere ne diyeyim yaşlı insan ne var 1-2 ay kalsa diye laf söyluyormus.
bugüne kadar birbirlerine en ufak bir ses yükselmesi daha olmamış kız istemiyorum ama laf anlamıyor diyor. ne öneriyorsunuz ?
kv ile arası iyi mesafeliler hiç bi tartışmaları olmamış yakın zamanda hamile kalmayı planlıyor ona baktırmak istiyor kadınla önceden konuştuklarında ben kendi evimde bakarım demiş ama şimdi gelip kalırsa evime iyice yerleşir bebeğede burada bakar diyor.
- ben bebeğe arkadaşımın evinde bakmasının daha doğru oldugunu düşünüyorum çocuk uykusundan uyanmaz vs diye ben taşınmasam bende öyle yapacaktım ama arkadaşım kv çok yavaş hiç bir işe elini sürmez beni daha çok uğraştırır diyor.
tüm tavsiyelere açığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?