- 6 Temmuz 2021
- 116
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi balkizim95
-
Yani iyi niyetle yazmışsınız ama belki kendisi burada olsa bile takma isimle üye olmuştur ve bu tarz kişisel bilgilerini duyurmak istemiyor olabilirMerhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim
Bence buraya kadının bu kadar kişisel bilgisini yazmanız doğru olmamış.Merhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim
Lutfen tc ve adres bilgisi de ekleyin mesajiniza, bu kadar ifsa yetmemistir. Ya belki taniyan var ama kurtaj oldugunu bilmiyor? Belki annesi okuyunca uzuntuden kalp krizi gecirecek? Ya da bi ogrencisi, bir veli gorecek? Bu kadar dusuncesiz olmak zorunda misiniz?Merhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim
Oooo mevlana Aslı seni buralarda tekrar görmek ne güzelpankart bastırıp taksim ve kadıköy meydanlarına da asalım mı? sosyal medyada aratıp bulabilirseniz bulursunuz da burda bir kadının bilgilerini ifşa edip de aramak ne kadar doğru? Ayrıca belki kanlısısın da kadını elindeki bilgilerle arıyosun nerden bilelim kimsin ne değilsin?
İlk başta siradan isim soyisim vermiş diye düşündüm de meslek yaş evlilik senesi verince de bence hiç saf değil kotuniyetliya safın önde gidenisiniz yada çok kötü niyetleri olan biri
elinde interneti olup buralara girebilen biri saf olamayacağına göre...
gece gece sinir harbisiniz
İlk başta siradan isim soyisim vermiş diye düşündüm de meslek yaş evlilik senesi verince de bence hiç saf değil kotuniyetli
belki de yakalamakk isteyen bir eski sevgili yada eş ?
ya cidden adını gören bir tanıdığı olsa ?
kvkk kapsamına girer mi acaba ya şikayet etsek ceza alır mı
Merhaba,Merhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim
Yani iyi niyetle yazmışsınız ama belki kendisi burada olsa bile takma isimle üye olmuştur ve bu tarz kişisel bilgilerini duyurmak istemiyor olabilir
belki de yakalamakk isteyen bir eski sevgili yada eş ?
ya cidden adını gören bir tanıdığı olsa ?
kvkk kapsamına girer mi acaba ya şikayet etsek ceza alır mı
Yok ya bence ben fazla safım. GerçektenBana hic iyi niyetli gelmedi ya. Sanirim ben kotuyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?