• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir arkadasım için soruyorum

Boyun da kısa mi ne ? Der :) e hakaret duyarsa da pardon kuzenim yazmış desin . Oldu bu is ;)

Benim de boyum uzun hep düz taban giyiyorum eşimi geçmiyim diye. Bence abes duruyor kadın erkekten iri olunca. Artık beklesin görüşsün. Görüşünce bi süzsün enine boyuna. Daha görüşmeden boy POS sormak ayıp olur gibi.

Ay arkadaşınız bu zamana kadar nasıl sormamış asıl, ben ilk boyu soruyorum :KK70: Fazla takıntıdan tabiki. Konuya gelirsekte hiç kasmasın arkadaşınız direk sorsun bence

Büyük konuşmak gibi olmasın ama bende kendimden kısa biriyle birlikte olmam sanırım. Boyum 170 topukluyla 180 oluyorum kocam en az 185 olacak ki yanyana güzel duralım. Ne bileyim 165 boyunda bir erkekle düğüne gitsen bile topuklu giyemezsin. Ay çok kötü bir durum

Biraz sacma degil mi? Az kisa olsa gorusmeyecek mi yani?
Hem boy fotograftan belli olmaz ki

ahh ahh ne dertler var yarabbimm :KK45::KK45:kız boyunu netcek giysin sporunu gitsin işte ...:KK67::KK67:

Boy konusuna takıntılıysa bence sorsun sonra boşu boşuna heveslendirmesin çocuğu.

Back
X