Bir arkadaşımın tavrı. Düşüncelerinizi merak ediyorum

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.548
2.977
333
Bir arkadasim vardı bir senedir tanışıyoruz kendisiyle. Çok samimi değildik . Arada telefonla görüşürduk , arada yüz yüze. Neyse . Geçen günlerde bir yere gidecektik ikimiz de davetliydik . O eve ben daha önce gitmiştim ,o gitmemişti. Biraz şehir merkezinden uzak ama otobüslerin geçtiği bir yerdi. Gideceğimiz günden bir gün önce bu arkadaş bana beni de al birlikte gidelim, dedi. (Daha önce bir yere gidecegimizde almıştım. Ancak ikimizin evi birbirine ters ve uzak) Ben ;alırdım ama hem benim ev sana uzak hem de gideceğimiz yer senin eve çok ters, güzergah uymuyor, dedim. Bazı kişiler geçen hafta otobusle geldi sana konum ve otobüsleri atayım ,dedim attım. O da tamam dedi. Ertesi gün yine mesaj attı. Evi bulurken kaybolmayayim beni de al, dedi tekrar. Evden geç çıkacağım ,hem de evler çok ters, dedim yine. Bana tavırlı bir şekilde; aşk olsun ya ben olsam seni alırdım ,dedi . Onun arabası yok ki hem olsa da ben böyle bir şey istemeye cekinirim çünkü gerçekten evlerimiz uzak. O günden sonra samimiyeti bıraktı. Şimdi baktım watsaptan ya engelledi ya da benim numaramı sildi bilmiyorum. (Kpss ye gireceği gün de benim onu evden alıp sınavın olduğu okula goturmemi istemişti halbuki yine her vasıta oradan geçiyordu.) İstediğini yapmayınca tavır alan insanları sevemiyorum ya. Sizin düşünceleriniz nedir çok merak ediyorum

Durumu aciklamissin, otobus bilgilerini atmissin, ustune tekrar "gel beni al" demesi cok saçma, ustune bir de trip atmasi daha saçma.. Gel beni sınava götür demesi de, nasil desem, cringe..
Kendini suclu hissetme ve ustune dusme derim..
Ya aslında kendimi suçlu hissetmiyorum doğru yaptığımı düşünüyorum ama bu arkadaştan öyle bir şey beklemezdim . Yani adam kullanma mi denir buna bilmiyorum biraz öyle hissettim. Bir de "alır mısın" demiyor hep "al" diyor emreder gibi . İlginç ya

Sen almaya devam etseydin istekleri bitmeyecekti sonuçta. Arabası yoksa bu onun sorunu sen Araban va rdiye herkese şoförlük yapmak zorunda değilsin. İstediğin kadar yap bir defa yapma yine kötü olursun o yüzden erkenden tavrını koyman iyi olmuş

Ya aslında kendimi suçlu hissetmiyorum doğru yaptığımı düşünüyorum ama bu arkadaştan öyle bir şey beklemezdim . Yani adam kullanma mi denir buna bilmiyorum biraz öyle hissettim. Bir de "alır mısın" demiyor hep "al" diyor emreder gibi . İlginç ya
Hic hoslanmam boyle insanlardan.. Ustune bir de tavir almis, şaka gibi.. Boş ver cidden..

Bir arkadasim vardı bir senedir tanışıyoruz kendisiyle. Çok samimi değildik . Arada telefonla görüşürduk , arada yüz yüze. Neyse . Geçen günlerde bir yere gidecektik ikimiz de davetliydik . O eve ben daha önce gitmiştim ,o gitmemişti. Biraz şehir merkezinden uzak ama otobüslerin geçtiği bir yerdi. Gideceğimiz günden bir gün önce bu arkadaş bana beni de al birlikte gidelim, dedi. (Daha önce bir yere gidecegimizde almıştım. Ancak ikimizin evi birbirine ters ve uzak) Ben ;alırdım ama hem benim ev sana uzak hem de gideceğimiz yer senin eve çok ters, güzergah uymuyor, dedim. Bazı kişiler geçen hafta otobusle geldi sana konum ve otobüsleri atayım ,dedim attım. O da tamam dedi. Ertesi gün yine mesaj attı. Evi bulurken kaybolmayayim beni de al, dedi tekrar. Evden geç çıkacağım ,hem de evler çok ters, dedim yine. Bana tavırlı bir şekilde; aşk olsun ya ben olsam seni alırdım ,dedi . Onun arabası yok ki hem olsa da ben böyle bir şey istemeye cekinirim çünkü gerçekten evlerimiz uzak. O günden sonra samimiyeti bıraktı. Şimdi baktım watsaptan ya engelledi ya da benim numaramı sildi bilmiyorum. (Kpss ye gireceği gün de benim onu evden alıp sınavın olduğu okula goturmemi istemişti halbuki yine her vasıta oradan geçiyordu.) İstediğini yapmayınca tavır alan insanları sevemiyorum ya. Sizin düşünceleriniz nedir çok merak ediyorum
Seni kullanamayacağını anlayınca iletişimi kesmiş işte boşver

Şımarık bir arkadas. Yol yakınken mesafeni koru, insan kullanan cinsten.
Hani yol üstü olsa alırsın, ama baya ters yönde birine beni al demek bencillik.

Sen almaya devam etseydin istekleri bitmeyecekti sonuçta. Arabası yoksa bu onun sorunu sen Araban va rdiye herkese şoförlük yapmak zorunda değilsin. İstediğin kadar yap bir defa yapma yine kötü olursun o yüzden erkenden tavrını koyman iyi olmuş
Araba olunca böyle oluyormuş maalesef😂

Şımarık bir arkadas. Yol yakınken mesafeni koru, insan kullanan cinsten.
Hani yol üstü olsa alırsın, ama baya ters yönde birine beni al demek bencillik.
Teşekkür ederim. Bu konuda ve başka konularda insanlardan bir şey istemeye hep cekinirim . Garip. Çok samimi de olmayınca baya garip geliyor

Instagram dan mesaj mi yazsam . İstediğini yapmayınca tavır almana anlama veremedim . Beni özel şoförün falan mı sanmistin diye mesaj yazasim var ama hem konum hem yaş hem de şahsiyetim izin vermiyor buna

İnşaAllah sizden küsmüştür de sizin de kafanız rahatlar. Millet arsız. Geçen hafta da benim başıma geldi. Baya para verip aldığım bişeyi arkadaş yarısını istedi bende kullanayım diye. Bin türlü bahane saydım gerekçe sunmama rağmen sülük gibi yapıştı. En son mesajlarına cvp vermedim. Millet çakal. Bana biri ilk etapta yok dese ikincisine ağzımı kirletmem. Hatta ilk seferinde bile kirletmem. Parama minnet. Karşıki teklif ederse tamam. Öyle birini kaybetmek iyi olmuş size

Instagram dan mesaj mi yazsam . İstediğini yapmayınca tavır almana anlama veremedim . Beni özel şoförün falan mı sanmistin diye mesaj yazasim var ama hem konum hem yaş hem de şahsiyetim izin vermiyor buna
Halen daha ekli ise msj yerine netten insanları kullananlar ile alakalı güzel sözler var bulun paylaşın. Hem direk muhatap olmazsınız hem alacağını alır hemde çirkefleşirse niye üzerine alıyorsun lafım ortaya dersiniz

Bence hic bulaşma. Kendi sana yazarsan cvp verirsin.

Ay boşverin ya sakın yazmayın. Kendini belli etmiş siz de ne güzel tavrınızı koymuşsunuz. Sizin gibi olabilseydim

Ay boşverin ya sakın yazmayın. Kendini belli etmiş siz de ne güzel tavrınızı koymuşsunuz. Sizin gibi olabilseydim
Böyle tavır koymak zor degil ancak o zaman da çevrende pek kişi kalmıyor. Sorun orda 🤭 Rabbim saliha arkadaşlar nasip etsin inşallah

Araba olunca böyle oluyormuş maalesef😂
Öyle olmuyor o senin arkadaisnin terbiyesizligi. Ben geçen sene hamile iken ve en zor kış şartlarında ise 3 vasıta değiştirerek gidiyordum günde 4 5 saat gidiş geliş yolda geciyordu. Sonra bir arkadaşım bizim şirkete geçti ve aynı ilçede oturuyoruz. Benzin parasını filan paylaşarak yol arkadssi olabilirdik hatta isyerindekiler hadi iyisin demişlerdi kurtuldun yoldan. O kişi işe başlayınca bana teklif bile etmedi o bişey demeyince bende gurur yaptım hiç söylemedim vkendim gitmeye devam ettim ona da tavır yapmadım sonuçta kimseye minnet etmem ben , imasini bile yapmadım , bu insanın gururu ile ilgili bişey dilencilik yapmak yerine yollarda sürünurum daha iyi :)

Back
X