- 26 Şubat 2015
- 3.548
- 2.977
- 333
Bir arkadasim vardı bir senedir tanışıyoruz kendisiyle. Çok samimi değildik . Arada telefonla görüşürduk , arada yüz yüze. Neyse . Geçen günlerde bir yere gidecektik ikimiz de davetliydik . O eve ben daha önce gitmiştim ,o gitmemişti. Biraz şehir merkezinden uzak ama otobüslerin geçtiği bir yerdi. Gideceğimiz günden bir gün önce bu arkadaş bana beni de al birlikte gidelim, dedi. (Daha önce bir yere gidecegimizde almıştım. Ancak ikimizin evi birbirine ters ve uzak) Ben ;alırdım ama hem benim ev sana uzak hem de gideceğimiz yer senin eve çok ters, güzergah uymuyor, dedim. Bazı kişiler geçen hafta otobusle geldi sana konum ve otobüsleri atayım ,dedim attım. O da tamam dedi. Ertesi gün yine mesaj attı. Evi bulurken kaybolmayayim beni de al, dedi tekrar. Evden geç çıkacağım ,hem de evler çok ters, dedim yine. Bana tavırlı bir şekilde; aşk olsun ya ben olsam seni alırdım ,dedi . Onun arabası yok ki hem olsa da ben böyle bir şey istemeye cekinirim çünkü gerçekten evlerimiz uzak. O günden sonra samimiyeti bıraktı. Şimdi baktım watsaptan ya engelledi ya da benim numaramı sildi bilmiyorum. (Kpss ye gireceği gün de benim onu evden alıp sınavın olduğu okula goturmemi istemişti halbuki yine her vasıta oradan geçiyordu.) İstediğini yapmayınca tavır alan insanları sevemiyorum ya. Sizin düşünceleriniz nedir çok merak ediyorum