Bir arkadaşımın tutum ve davranışları!!!

nekadardda akıllı ıste bız hann kapısı gıbı acıyoz kapıyı bıkere dıkkat ettım zaten kapım yıne okuz gıbı acıktı yatak odama dogru gıttı gozlerı dagınıktıda. valla ıster tasvıp eder ıster etmez:):) cok ayıp bısey...

komşun vermeyi değil almayı seviyor misafiri değil misafirliği seviyor ama ayıp ediyor bence mesafeni koy

Aynen cool ol
Bir iki kere geri cevir dahada yussuz degilse gelicegini sanmiyorum.

Yagmur perisi
Bence konu sahibinin kocasinda gozu yoktur kizin sen oraya takilmissin ys
Olsa limonn hisseder bu konudada bir iki cumle yazardi diye saniyorum

komşun vermeyi değil almayı seviyor misafiri değil misafirliği seviyor ama ayıp ediyor bence mesafeni koy

evlendıgınde cok mısafırı gelsın ıstıyormuş hep oyle der bana . ama gercekten komşulqrla aranda mesafe olcak dip komşumlada oyle artık koydum mesafemı baktım konuşmalartı cok lakayıt ve salakça sureklı kendınden bahsedıyo onunlada cok gorusmeyı kestım en gulı bakalım bunla nolcam ama sanırım o gun anladı bseyler cunku ne buıdaha geldı ne aradı fln. nede msj. valla hayır demeyı ogrenelım artık gercektenn

kendisine şakayla karışık ya da ciddi olarak söylesen ya
niye böyle yapıyosun
sen her geldiğinde ben evimi açıyorum
ama sen kapıyı bile açmıyosun nerdeyse de bakalım belki gerçek sebebi söyler

acaba ailesinden mi çekiniyor evlenince çok misafir isiyormuş ya:)öyle düşündüm bi de ben komşularımla çok samimi değilim zaten çoğu yaşca epey büyük insanlar geçen sene taşınan bi komşum vardı çok iyiydi eşi de geç gelirdi çağırırdı beni iyi de kız ama çağırmasına rağmen az giderdim insanları bıktırmamak lazım de mi ama:)şimdi de yakın oturuyoruz ama yine sık gitmiyorum aramızda da çok iyi belki çok içli dışlı olsak ilişkimiz bozulacak böyle daha keyifli emin ol :)kapını çek sende çık mermerin üstüne tıpkı onun gibi yap bakalım ne yapcak

Aynen cool ol
Bir iki kere geri cevir dahada yussuz degilse gelicegini sanmiyorum.

Yagmur perisi
Bence konu sahibinin kocasinda gozu yoktur kizin sen oraya takilmissin ys
Olsa limonn hisseder bu konudada bir iki cumle yazardi diye saniyorum

kesınlıkle cnm cok dogru bı yere parmak basmışsın.kesınlıkle oyle bısey olamaz ımkansız. kocam bambaşkadır zaten.arkadaşımda haramam bakmaktan hep korkar kaçınır. yanı oyle bır durum soz konusu bılem olamaz :)

Muhafazakar bir ailesi olabilir, ailesinden dolayı sizi içeri davet etmiyor olabilir, rahat edemeyeceğinizi düşünebilir.
Ayrıca eşinizle sesinizi duyduğunda da pişman oldum, keşke gelmseydim cümlesini farklı bir amaçla, yani rahatsız ettim anlamında da kurmuş olabilir.
Ama tabiki rahatsız oluyorsanız açık açık konuşun, erkek gördüğünde sizin arkanıza saklanıyorsa eşiniz varken nasıl geliyor bu ayrıca merak ettiğim bir sorun?

Ben arkadaş konusunda biraz relax oluyorum galiba, sevdiğim değer verdiğim insan bana akşamda gelebilir, tabiki her akşam olmamak şartıyla, bunu kimse istemez, kimse de o kadarını yapmaz. :)

Son düzenleme:
kendisine şakayla karışık ya da ciddi olarak söylesen ya
niye böyle yapıyosun
sen her geldiğinde ben evimi açıyorum
ama sen kapıyı bile açmıyosun nerdeyse de bakalım belki gerçek sebebi söyler

nasıl soylucem kı ya cok dusundumde. dıycegı sey bellı BABAM EVDE. HAY ..... valla cok pis sınır oluyo ınsan. bıkere sey oldu.. o sınır oldugumuz sevmedıgımız kadın varya o bana bıse demıştı bende gıttım bu arkadaşa soyledım arkadaşta o uyuz kadının eltısıne anlatmış bole bole dıye :) yanı ordada guvenımı yıtrdı soylememesı gerekıyordu demı?

uzak dur laf taşıyan kişiler tehlikelidir

ya söyle hatta bi daha öyle yaparsa korkma evine girmicem
kapıyı rahat rahat açabilirsin de imalı imalı
o açıklama yapmaya çalışırsa sen de tüm düşüncelerini söyleyiverirsin

tabiki söylememesi gerekiyo ya
nası arkadaş o öyle
direk tepkini koysaydın ya o zaman
artık fazla görüşmeyelim bence deseydin

valla bende anlamıyorum artık arkama saklansa ne yazar agacın arkasına saklanmış fil misali :)) ne dıycegımı bılmıyorum ama sınırlendım ıste ve sızleere anlatmak ıstedım

uzak dur laf taşıyan kişiler tehlikelidir

benım lafımı okadaının eltısıne demış sonra gelıp bana dıyo belkıde bana derken agzından kaçırmıştır. apartmanın butun lafı bende zaten o soylemese kım ne .ok yıyo ben bılmem :))

belki babası misafirden pek hoşlanmıyordur birde böyle düşün kızda sana bunu söyleyemez tabi idare etmeye çalışıyordur

valla bende anlamıyorum artık arkama saklansa ne yazar agacın arkasına saklanmış fil misali :)) ne dıycegımı bılmıyorum ama sınırlendım ıste ve sızleere anlatmak ıstedım

Anladığım kadarıyla sen bu kişiyi sevmiyorsun, belki bu düşünceler kendisinden soğuttu seni, çünkü yazdıklarından böyle anlıyorum. Sevmediğin, hoşnut olmadığın biriyle de görüşmek zorunda değilsin, arana mesafe koy olsun bitsin.

belki babası misafirden pek hoşlanmıyordur birde böyle düşün kızda sana bunu söyleyemez tabi idare etmeye çalışıyordur

bende öyle yapcam ıste bundan kelli, kocam mısafırı sevmıyo dıcem:) demesemde bellı etcem. kendısını kaçkere ıdare ettım sesımı cıkarmadım cogu kez temızlık yaparken geldı ıslerım kaldı kaynaqmalar yemege gelcektı yemek yaparken geldı yıne ıslerım kaldı alelacele yetıstırdım, duşuma gırcektım gıremedım. ama kendısı olsa tolerans gostermezdı geçen gun gel markete gıdelım dedım hanı yalnız gıtmeyım dıye. gelemem dedı. perdelerı yıkıcaklarmış. öle dedı. ben onla heryere gıdıyordum oysa. öle yanı

aslında okadar cok sevıyordum kı sana anlatamam kocama bıle dıyordum kocam kankan o senın dıyordu hep. hedıyelerden verıyordum. kozmetık urunlerını gelişten satıyordum ona. vs vs ama bu davranışları farkettgıımde bıraz sogudum sankı. bıde el işi olayı felan ıyıce sınırlendım.

kusura bakma ama çok güldüm, önce sinirlendim kendi eski zamanlarım geldi aklıma, sinirden mi güldüm bilmiyorum ama güldüm işte Hayır demeyi bilmelisin canım. Yeri geldiğinde karşındaki kim olursa olsun 'hayır' demeyi bilmelisin. Ben nasıl öğrendim hayır demeyi biliyor musun. Bak sana yaşadığım bir şeyi anlatayım. evliliğimin ilk yılıydı,15 senelik bir arkadaşım var, dile kolay 15 sene. o bekar henüz evlenmedi. çok iyi anlaşırdım kendisiyle hatta bir tek ben anlaşırdım. rahmetli babası 'sana evlatlık vericem bu kızı nasıl çekiyorsun' derdi o derece. ama hep hatır gönül meseleleri var ya bir şey diyemezdim işte. neyse evlilik nasıl gidiyor falan diye sordu bir gün. nasıl gitsin aşık oldum evlendim, sevdiğim adamın yanındayım mutluyum huzurluyum çok şükür. 'gayet iyi olması gerektiği gibi' dedim sadece. kocamı övmeye başladı, yok çok iyiymiş bir dediğimi ikilemiyormuş, çok üstüme düşüyormuş falan, acaba kıskançlık mı var dedim ama konduramadım. sonra bir gün sevgili yapmış kendine, aradı beni 'kızııım müjdemi ver, yaşasın bende astsubay bulduuumm' demezmi, ne diyeceğimi şaşırdım. eşim astsubay bu arada ayrıldıklarında bu askerlerin gözü dışarda bakalım sen ne kadar dayanacan deyip açık aramaya başladı. sen olsan ne derdin? ben 'hadi canım 15 senelik yolculuğumuz burada sona erdi' dedim bitti. yine başka bir arkadaşım 5 senelik evli 3 defa boşanmanın arifesinden döndüler. her aradığında ya da geldiğinde 'bak yalan söylemiyorsun di mi her şey yolunda mı emin misin' diye sorardı. böyleleri sayesinde anladım kime yaklaşıp kimden uzak duracağımı. ikisinden de uzağım artık.benden çıkar sağlamaya çalışmasın, beni kullanmaya çalışmasın eşim evdeyken de gelsin problem değil. ama rabbena hep bana oluyorsa o işte bir terslik var demektir. bence arkadaşında ya çok ciddi bir aile baskısı var, ya da kişilik bozukluğu. aile baskısı varsa bir şey diyemem haddim değil. ama kişiliğinde sorun yaşıyorsa üst katta olmana rağmen yok merak ederler yok bilmem ne diye konuşuyorsa önemsenmek istiyordur bence.

ooo hatun tam taşıyıcı:)

demekkı kapalı olmak yetmıyo bazı seylere. laf kırla. nolur kapalı kardeslerım yanlış anlamasın ben sadece bu arkadaşımdan ötürü boyle soyledım cunku apt butun lafını onlarla görüşmedıgım halde bılıyorum. hıc tanınmadıgım ınsan hakkında bıle bılgım var sayesınde. mutlaka gelır anlatırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…