bunların derdi sadece kendilerini gezdirmek gitsin ,yesin içsin zman geçirsin ama kendileri bişey yapmasın. koyun tavrınızı ne kadar yüz verirseniz o kadr tepenize çıkar.
Benimde yıllar önce böyle bir komşum vardı eşimde bende çalışıyorduk akşam eve gelir yemek yerdik ben mutfağı yeni toparlamışken çat kapı gelirdi, bu böyle bir süre devam etti sonra bir hafta sonu ona kahve içmeye gittim ve dedim ki eşim geçen bana kızdı dediki komşularınla ben evde yokken görüş zaten çalışıyoruz bir akşamdan akşama birbirimizi görüyoruz ben evdeyken bir daha gelen olmasın. Sonra başladı ay evet o da haklı tabi ben düşünemedim falanlar. Eşim yokken geldiğinde de işim varsa direkt kapıdan işim var ben müsait olunca sana haber vereyim dedim çünkü kendisi aynı senin arkadaşın gibi bazen kafasını ininden uzatır içeri gir demezdi ancak temizlik yaptıysa evi derli topluysa kendisi beni çağırırdı.
Bence sende bu yöntemi uygula kesinlikle işe yarıyor at topu eşine hatta akşam kapı çaldığında kapıyı eşin açsın:)
Kapıyı açtığında eşim var ortam pek müsait değil diyebilirsin canım, bide utanmadan kafasını içeriye uzatıyosa o anda kafasını kapıya sıkıştırabilirsin beyin bedava
Eşin evdeyken kapıyı açma. Konusunu açarsa da müsait değildik de
Birkaç kere daha tekrarla
Sorarsa yine aynısını de
Evli insansın o kadar da saf değildir herhalde
91 doğumlu insanda 22 yaşında kocaman kadın yani
Yüz bulmuş sizden, utanma da yok evine almadığın adamın evine gidiyorsun
Eşinin bağırmasına bile alınmamış
Ya bırak okursa okusun burayı
Arsız insanlardan ne fayda göreceksin
Sen kadına istediği örme sonra gel bana da ör de
Dalga geçiyor heralde
cnm valla evınde net yok onun,ayrıca boyle bır sıtenın varlıgından haberı dahı yok . benım uyelıgımıde blmıyor. gelmemesı ssankı gormuşte okumuş gıbı gelıyo ınsana. arada bı msej atıyo cuma gunlerı mseajı okadar. zatende artık araya bı soguklu gırdı sanırım ogun ben buna sert cıkışınca yemeni olayında aalındı ve anladı ben oyle dusunuyorum ıyıde oldu
cnm düzgün dilden anlamayana anladığı dilden konuşmak lazım....
iyi olmuş boşver, seni kullanmaya çalışan biri dost olmaz zaten ki bu seni resmen kullanıyor...babası annesi gönlü olmuyorsa gelip gittiğine o zaman kendi de gelmesin efendim...oldu...sen gelince kapı mermerinde konuş yolla, sonra benim evimden çıkma...yok böyle bi dünya..herşey karşılıklı...
birde bana ör demiş tövbe tövbe...buna resmen bişey denir de neyse ben bişey demiyim..
bu arada burayı okumuş olsa cuma mesajıda atmaz merak etme...:) okuduğunu sanmıyorum...bu arada sen avatar resmini değiştir sanırım senin resmin o...
nolur nolmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?