Bir Aşk Yolculuğu...

lajoie

'A♥
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
5.307
86
363
06 Mayıs gecesiydi...
En yakın arkadaşım o gece çıkmamız için oldukça ısrar etmişti. Kıramadım. Hoş, arabam ve ehliyetim olduğu için bu tarz tekliflere hep açıktım.:) Biraz dolaştık, kahve içtik. Kipa'ya gidelim mi diye ısrar etti. Gece saat 10'a geliyordu. "Market kapanmak üzeredir ama..." dedim ve gönülsüzce kabul ettim. Gittik. Teknoloji bölümünde bilgisayarlara, LCD'lere falan bakıyordum. Karşı reyondan biri geçti. Gözgöze geldik. Sanki bütün dünya durmuş gibi oldu. Markette telaşlı bir şekilde yürümeye başladım, arkadaşım benden açıklama yapmamı bekliyordu. "Hiçbir şey söyleme sadece yürü" dedim... O gözleri bir daha görmek istiyordum, ama bu sefer yakından! Gördüm... Resmen aşık olmuştum... O gece birkaç kez gözgöze gelmek dışında hiçbir münasebetimiz olmadı, yani laf atılması ya da herhangi bir şey söz konusu değildi. Zira o tarz şeylerden de hiç hoşlanmam 1 gün, 2 gün, 3 gün... Ardı sıra onu düşünmekle geçti. Köşebaşında, cadde de, sokakta karşılaşma ümidi ile...

14 Mayıs Gecesiydi...
Türkü dinletisi için annem ve bir arkadaşını da alıp kültür sarayına gittik. Annem orada bize bir grup daha arkadaşlarının katılacağını söyledi. Henüz 10 dakika olmuştu ki, salonun kapısı açıldı... Annemin arkadaşı girdi. Arkasında o! Aşık olduğum çocuk!!! Yani annemin arkadaşının oğlu! Ne yapacağımı bilmez bir haldeydim. Heyecanlandım, terledim, üşüdüm. Tarifi imkansızdı. Mola verildi... Yukarıya çıktık hava almak için. Bizi tanıştırdılar. İkimizde de mahcup bir gülümseme. Belli etmiyorduk bile. O gece kızkardeşinden numaramı istedi. Vermedim:90::82: Eve geldiğimde hemen facebook'umu açtım. +1 arkadaşlık isteği Ertesi gün ekledim. Ve tam sabaha karşı 4 e kadar facebook'tan mesajlaştık:90: Bana ilk söylediği söz hala kulaklarımda sanki... "Sen o Kipa da gördüğüm kızsın... Seni gördüğüm an da Allahıma dua ettim: Beni n'olur bir gün, bir şekilde bu kızla bir araya getir!" diye.
Duası kabul olmuştu.
Akabinde buluştuk... Harikaydı. Aynı onu ilk gördüğümde hissettiklerimi hissediyordum. Telaşlı, heyecanlı, mutlu ve daha nicesi... 2 buçuk saat görüştük. O gece nasıl bitti, ne zaman başladı(?) anlamadan... Sanki yıllardır tanıyormuşçasına...

Onu seviyorum, gözlerinin kahvesinde boğulduğum adam. Hiç yoktan var olan, tam da ümidi kesmişken karşıma çıkan...

Seninle bir ömür boyu, elele, hiç usanmadan!!!

Son düzenleme:
Ne kadar güzell :) Allah mutluluğunuzu daim etsin...

okurken nasıl da gülümsemeyle doldu yüzüm

çok seviyorum böyle aşk'ları

41 kere maşallah :) böyle güzel hikayeleri okuyunca hep içimden maşallah derim ama buna yazmazsam çatlardım :)

allah bir yastıkta sağlıkla aşkla kocatsın inşallah :)

okurken nasıl da gülümsemeyle doldu yüzüm

çok seviyorum böyle aşk'ları

Balımm Ben hiç inanmazdım, oldu. Aşk gerçekten tesadüfleri seviyor...

41 kere maşallah :) böyle güzel hikayeleri okuyunca hep içimden maşallah derim ama buna yazmazsam çatlardım :)

allah bir yastıkta sağlıkla aşkla kocatsın inşallah :)

Maşallah canım benim maşallah:) Amin, inşallah.

Ayrıca yazıma ekleme yapmak istiyorum. Sevgilimin annesi, annemin arkadaşı olduğu için bize de gidip geliyormuş. Benim mezuniyet fotoğrafımı ilk gördüğünde annemle olan ortak arkadaşlarına demiş ki "hemen Evren'i tanıştırmalıyım..." beni görmeden bu fikri yürütmüş, oğluna layık görmüş...
Şimdilik herşey yolunda. Ailelerimiz ezelden beri tanışıyorlardı. Bir biz eksiktik. Dilerim bu büyü hiç bozulmaz, çok korkuyorum...

Dayak bile nasiple diye boşuna dememişler büyüklerimiz. Maaşallah, Allah bir ömür mutluluk, sağlık, huzur versin inşallah.

Dayak bile nasiple diye boşuna dememişler büyüklerimiz. Maaşallah, Allah bir ömür mutluluk, sağlık, huzur versin inşallah.

Maşallah hepimize 41 kere maşallah. Çok teşekkür ediyorum canım benim, amin.:90:

InsaALLAH tatlim bir omur boyu mutlu olursunuz.

Aski bulduysan birakma bu zamanda en deyerli sey ask! hikayesi boyle guzel olunca deyeri dahada artiyor

InsaALLAH tatlim bir omur boyu mutlu olursunuz.

Aski bulduysan birakma bu zamanda en deyerli sey ask! hikayesi boyle guzel olunca deyeri dahada artiyor

İnşallah balıımmmm, amin.
Hikayemiz çok güzel, özel ve kadere şahit olduğum andır gözlerinde... Ötesi yok, "aşk" bu!!!

umarım bi yastıkta kocamaya kadar gider ilişkiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…