Bir Aşk Yolculuğu...

Aşkınız sonsuz olsunnn balıımmmmm sen çok mutlu ol çoookkk

Çok ama çok duygulandım okurken Allah mutluluğunuzu aşkınızı daim etsin hep mutluuuuu çok mutlu olunnnn inşaAllahhhhh

Çok ama çok duygulandım okurken Allah mutluluğunuzu aşkınızı daim etsin hep mutluuuuu çok mutlu olunnnn inşaAllahhhhh

Canııııımm, çook teşekkür ederim. Amiiinnn, aminnn, amiiiinnn Hepimiz çok mutlu olalım Dileğim benim. Duygulandırdın sende beni bu güzel yorumunla. İyi ki varsın. :)

Çok güzel ya nasip işte bi şekilde karşına çıkıyor Allah tamamına erdirir inş:)

ne güzel bir aşk yolculuğu, ne tatlı bir hikaye.. çoookk mutlu olun inşallahh... Allah hiç ayırmasın.

Canım senin bu konunu ilk defa okuyorum..
Okurken benim bile aşık olasım geldi inanki bu kadar mı güzel başlar bi aşk yaaa
Allah sizi bir ömür mutlu etsin, inşallah düğününüzü de görürüz

ne güzelll tesadüflerrr maşallah canımm
ben son durumu merak ettim
sanırım üzerinden bir süre geçti. nişan evlilik var mı??

ne güzel bir aşk yolculuğu, ne tatlı bir hikaye.. çoookk mutlu olun inşallahh... Allah hiç ayırmasın.
Çok teşekkürler tatlım, Amin. :116:
Canım senin bu konunu ilk defa okuyorum..
Okurken benim bile aşık olasım geldi inanki bu kadar mı güzel başlar bi aşk yaaa
Allah sizi bir ömür mutlu etsin, inşallah düğününüzü de görürüz
Aaa kaçırmışsın ama olmaz bebişim.
Küstüm
Allah hepimizi mutlu etsin bitanem, inşallah düğünümüzü de görürüz he valla :123:

ne güzelll tesadüflerrr maşallah canımm
ben son durumu merak ettim
sanırım üzerinden bir süre geçti. nişan evlilik var mı??

Teşekkürler canım benim.
2011 mayıs 14'de beraber olmaya başladık. 16 ay olmak üzere. Henüz söz ya da nişan yok canım. Doğru zamanı bekliyoruz..
Çok güzel gerçekten okurken heyecanlandım kendim yaşıyormuş gibi :)

Tuğçecim, sag ol bitanem Eminim sizinki de çok güzeldir.

fılmlerde olurya hep boyle seyler burdan okudukca dıyorumkı var ınsanların basına gelıyor sadece fılmlerde degıl gercek hayattaa oluyormus demekkı dıyorum...cok mutlu olun ınsallah hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…