Bir Aşk Yolculuğu...

tek kelimeyle kader....

Ama anlatım şeklide süper

mutluluklar canımmmm

Çok teşekkürler canım...

yaa ne güzel bi hikaye allah hiç ayırmasın inşallah hep mutlu olursunuz:))))))))))))))

Keşke herkes, hep mutlu olsa, mutlu kalsa:) Teşekkür ederim...

Şiir tadında,roman tadında bı anlatım olmuş,,,okurken ınanılmaz keyif aldım,,,Aşk ayaklarınızı yerden kesmiş,umarım daim olur bu mutluluk,,,

İnşallah canım benim çok sağ ol, tüm dileğim daim olması...

hic ayrilmasin elleriniz, gözleriniz, yürekleriniz..

Çoooook teşekkürler, inşallah

ay allahım sonunda kötü bi cümle olmasın diye tedirginlikle okudum allah nazarlardan saklasın bitanem hep böyle mutlu ol inşallahh

canım çok sevindim ne güzel Allah hep mutlu etsin sizi benide sevdiğime kavuştursun

Amin tatlım çok sağ ol... Tüm iyi dileklerim seninle, eğer kavuşmayı beklediğin kişi senin için hayırlı olacaksa tez günde kavuşun inşallah

Allahım sonunda kötü bir şey çıkmasın lütfen diyerek okudum
çok mutlu oldum senın adına ıns bırbırınızden hıc ayrılmaz hep boyle mutlu olursunuz

Ne kadar güzel bir hikaye Allah bozmasın,mutluluğunuz kat be kat artsın inşallah..

Ne oldu?O da mı batırdı yoksa?

kuzucum.
ben de anlamadım niye öyleydi yazdın. bi ara kavga mı ettiniz enişteyle :26:
şimdi iyisiniz ama çok şükür dimi.

siz hiç ayrılmayııın. hep sevin birbirinizi, aşkla

kuzucum.
ben de anlamadım niye öyleydi yazdın. bi ara kavga mı ettiniz enişteyle :26:
şimdi iyisiniz ama çok şükür dimi.

siz hiç ayrılmayııın. hep sevin birbirinizi, aşkla

Kötü günler yaşadık canım, o zaman yazmıştım.
Şimdi çok iyiyiz, Allahıma şükürler olsun. En kötü günümüz de böyle olsun.
İnşallah kuzucum inşallah hiçbirimiz ayrılmayalım, hayatımızdaki en doğru kişiler sevdiğimiz ve hayal kurduğumuz kişiler olsun...

amiinn.

harika harika harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resmn türk filmi gibi çoook begendimmmmmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…