- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istikrar1986
-
geçmiş olsun canım kıssa zamanda şifa bulursunaa iyi fikir aslinda bacak calisabilirim yatarakk :) cok sagol canim.
bu adet olayi yüzünden progestan kullaniyorum canim hormon ilaci kanamam olmasin diyee
neyse neyse biraz da takılmak istedim dün menu paylaşmamışsın ben ise dün çok az yediğimden paylaşmadım bugunde daha şimdi birşeyler yiyorrum sonumuz inş hayrolacanım valla oyle bi düşüncem olmadı rast gelmemiştir konularımız ondan yazmamışımdır. yani kasıtlı bir şey yok ortada
geçmiş olsun canım kıssa zamanda şifa bulursun
1 moonliin ve yağmur kardeşlerden hiç ses çıkmıyor nerdeler bilgisi olan varmı cuma tartılma günümüz dün kızlar sporda 1000 kalori yaaktim haftasonu sınavlardan doalyı gidememiştim dedim kazasını yapayım ama bittim ve sabah tartıldım 700 kalori gitmiş biraz normal değil ama bende spor çok işe yarıyor
bayanbaloncuk sonunda kan tahlilimi öğrendim a rh pozitif önceden de biliyordum ama sonradan unuttum şimdi bende kan gurubuma göre beslenmek için sabırsızlanıyorum bide kitanbı alsam süper int ten biraz okuyum bakalım ne olacak
kilo verirmisen verirsen bitmiştir hemde çok çok iyi verdin kısa zamanda maşallahbende ve ablamda cok ise yaradi canim :) tabi ben biraz orda yazan miktarlardan fazla yiyorum yoksa bayilip kalirim
kilo verirmisen verirsen bitmiştir hemde çok çok iyi verdin kısa zamanda maşallah
ekmek çok az ve menunu çok beğendim tebriklerTüm günü yaziim hemen
Sabah:2dilim Light etimek
1tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
1tatlı kaşığı kadar labne
Salatalık
1dilim salam
Şekersiz Yeşilçay
Öğle: 2tane salatalık, 2kaşık naneli süzme yoğurt ve Zero
Akşam: 1tabak zeytinyağlı barbunya ve cacık
Sporumuzda yaptım bugünlük tamam
tabi herkes kendine göre ayarlayacak menun hakkında biraz daha karbonhidrat alımında dikkat etsen sanki daha süper olurSelamlar kızlar,
Ben haziran sonuna kadar çalıştığım için sabah paylaşamam menümü, ancak akşamları.. Ama temmuz itibariyle izinde olacağımdan sabah paylaşabilirim.
Gelelim bugüne.
Sabah: 1 çok tahıllı sandviç ekmeği arası peynir, domates, yeşillik ve çay
Öğle: 1 porsiyon taze fasulye, 1 porsiyon bulgur pilavı, yağsız salata
Akşam: Karışık sebze sote, yoğurt, 2 dilim tam buğday.
Ve bol su :)
bayanbaloncuk kardeş kitabı biraz karıştırdım kan gurubuna göre beslenme şekli ni okudum ama bellibir diyet gözüme çarpmadı iki öğün tavsiye ediliyor ama ben bu öğünlerde nasıl beslenecem onu anlayamadım
birşeycikler olmaz eskiden benim motivem çok iyiydi şimdi toparlanamıyorum çünkü evde değilim yarın inş tekrar başlıyım diyorum çünkü evde olursam şartlanabiliyorumablam ben geldim, dün aksam 2 tane magnum mini yedim. arkadasta kaldim ama eridi onlar merak etmecünkü gece hic uyumadim yani dun sabah 8 den beri ayaktayim 3 tane sinavim vardi ona calistik sabaha kadar.
bugun sabah kahvaltim, yarim adet simit icinde kasar vardi, 1 bardak sicak cikolata.
aksaam yemegim(18:00) 200 gr kavun, biraz kiraz, biraz cilek, 1 kase yogurt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?