- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi istikrar1986
-
benim bir bilgim yokta int araştır eksikliği ne getirir onca mücadele veriyorsun vücüdün bir direnç gösteriyor olabilir oyüzden korkunu yenmen lazımyok hiç vermedım evde tartım yokk ısyerındede yokk tarılıcam ama kıyafetlerımde hıc bır bolluk yokk aynılar versem farkederdım sadece akdenız anemısıyım onu bılıorumm iğneden korkuorum kan veremıorumm sayılı gıtmısımdır doktora korkudannanemıde nıkah işlemleri için kan verdıgımızde cıktı çok ılerı boyuttaymıss rahatsızlık duyarsan tedavı olursun dedı hamılelıkte kesın tedavı verıcekmıs doktorr sımdılık ıdare edıorumm onun bı etkısı varmıdır bılmem
canim miden de gaz olmasi cok normal cünkü vucut alismadigi bi sisteme gecti :) bazilarinda tuvalete cikamama yada az cikma gibi yansiyor bu bazilarinda da lifli gida tüketmekten gaz yapiyor :) hic telas etme yani zamanla alisiyor. hatta bazen uzun süre bu rahatsizliklar olmasa da bir süre sonra oluyor :) o yüzden hic telas yapma canim. zamanla gececektir.
ya ilk kez duydum lifli gıdaların gaz yaptığını ben bildim bileli gazım var diyet yapıyorum hamur işlerini azaltıp liflileri atırdım derken yine gazım var hemde bağirsaklarımın çalıştığı sesi duyuyorum ve bu problemi yaşiyorumcanim miden de gaz olmasi cok normal cünkü vucut alismadigi bi sisteme gecti :) bazilarinda tuvalete cikamama yada az cikma gibi yansiyor bu bazilarinda da lifli gida tüketmekten gaz yapiyor :) hic telas etme yani zamanla alisiyor. hatta bazen uzun süre bu rahatsizliklar olmasa da bir süre sonra oluyor :) o yüzden hic telas yapma canim. zamanla gececektir.
canım tuvalete cıkıorum ondan sorun yok ancak asırı gazım var umarım dedgıınız gıbı gecer bırde sut ıcıordumm cokk dune kadar kalorısı yokmuss gaz yapar dedıler sımdı ıcmıorum hıcc
ya ilk kez duydum lifli gıdaların gaz yaptığını ben bildim bileli gazım var diyet yapıyorum hamur işlerini azaltıp liflileri atırdım derken yine gazım var hemde bağirsaklarımın çalıştığı sesi duyuyorum ve bu problemi yaşiyorum
ısyerınde 1bucuk lıtre hergun kesın ıcıorum cnm aksam eve gıdıncede 5 bardak kesın su en sevdıgım ıcecek nescafe gunde ıkı bardak tuketıorum sekersız.. çay sadece haftasonu ıcıorum mesela eskıden her sabah ıkı pogaca alırdım pastaneden bır bucuk aydır asla pogaca falan almıorumm sabahları gercekten acıkmıorum o bır bardak nescafe benım butun sersemlıgımı aclıgımı alıoo genelde yavaş yemek yerimm oyuzden cıgnerım bıde ekmek yemıo gıbıyım haftasonu sadece sabahları haftaıcıde aksamları sulu yemek varsa bır dılım oda tam tahıllı eşimde bende beyaz ekmek almıoruz neyi kessem bilemedimm bırde ip atlıorum hergunn en 100 kesın genelde 250 yapmaya calısıorum
ben sebzeyi kastettim evet dogru fasulye mercimek olsun evet çok bu aralar yiyorum ondan olabilir neyse doktor hanım sanada kolay gelsinesasinda yapmaz canim ama vücut aliskin degilse lifli gidaya o yüzden gaz yapiyor :) snucta kuru fasulye de lifli bir gida :) yada barbunya ama ben onlari yiyince mesela midem sisiyor :)
gulum ya sen hoşgeldin ya göremedim seni bende alıyım da bu otu ne kadar kullanırsk geçercanım açlık otu al kaynat ya da demle iç gaz maz hiçbirşey kalmaz karnında
ben sebzeyi kastettim evet dogru fasulye mercimek olsun evet çok bu aralar yiyorum ondan olabilir neyse doktor hanım sanada kolay gelsin
yok estg.ben ne kastettiğimi yazmadım o yüzden yani hiç bir önemi yok mütevazi kardeşimafedersin canim :) ben direk onlara gitti aklim
canım açlık otu al kaynat ya da demle iç gaz maz hiçbirşey kalmaz karnında
aaa saol cnm kesın alırım işe yarar insallah bırde kızlar 9lu çay varmıs aktarlarda aranızda kullanan varmı 9 ottan olusuomus tok tutuomus ödemı atıomus
aaa saol cnm kesın alırım işe yarar insallah bırde kızlar 9lu çay varmıs aktarlarda aranızda kullanan varmı 9 ottan olusuomus tok tutuomus ödemı atıomus
canım ne ilaçı kullanıyordun şimdi otrurken yada yatarak diyecem spor sen de bana deki yarım doktor insanı ne yapar bilirmisin dersen haklısın Alllah muhafaza değilmi sağlık daha önemli tabi şuan ki kilonda sağlıgına zarar değil oyüzden ilaçlarına göre hareket et derimkizlar yaa icim kipir kipir ama kalkip spor yapamiyorum, ilac kullaniyorum yan etki yapiyor halsizlik bas dönmesi falan annem kullanirken spor yapma dedi ama cok canim skiliyor napsam ki yaaa
canım ne ilaçı kullanıyordun şimdi otrurken yada yatarak diyecem spor sen de bana deki yarım doktor insanı ne yapar bilirmisin dersen haklısın Alllah muhafaza değilmi sağlık daha önemli tabi şuan ki kilonda sağlıgına zarar değil oyüzden ilaçlarına göre hareket et derim
sizlerle beraber olmak güzel. gülüm bana yazmasada onu görmek güzel benim dışarı çıkmam gerekiyor benim canım kardeşlerim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?