bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

benim bir bilgim yokta int araştır eksikliği ne getirir onca mücadele veriyorsun vücüdün bir direnç gösteriyor olabilir oyüzden korkunu yenmen lazım

canım tuvalete cıkıorum ondan sorun yok ancak asırı gazım var umarım dedgıınız gıbı gecer bırde sut ıcıordumm cokk dune kadar kalorısı yokmuss gaz yapar dedıler sımdı ıcmıorum hıcc

ya ilk kez duydum lifli gıdaların gaz yaptığını ben bildim bileli gazım var diyet yapıyorum hamur işlerini azaltıp liflileri atırdım derken yine gazım var hemde bağirsaklarımın çalıştığı sesi duyuyorum ve bu problemi yaşiyorum

canım tuvalete cıkıorum ondan sorun yok ancak asırı gazım var umarım dedgıınız gıbı gecer bırde sut ıcıordumm cokk dune kadar kalorısı yokmuss gaz yapar dedıler sımdı ıcmıorum hıcc

evet canim gaz yapiyor süt :) yani her seyi dozunda yiyip icince bence süt de gaz yapmaz gibime geliyor :)

esasinda yapmaz canim ama vücut aliskin degilse lifli gidaya o yüzden gaz yapiyor :) snucta kuru fasulye de lifli bir gida :) yada barbunya ama ben onlari yiyince mesela midem sisiyor :)

kızlar 14 gün gibi bir zamanımız var bu topikte bayanbaloncuk kardeşimizde bir topik açmış isterseniz bu ayı bitirip hep beraber oraya gidelim çünkü önemli olan birbirimize yardımcı olmak bu kardeşimizde çok aktif yararlanacağimız ümidindeyim

Son düzenleme:

canım açlık otu al kaynat ya da demle iç gaz maz hiçbirşey kalmaz karnında

esasinda yapmaz canim ama vücut aliskin degilse lifli gidaya o yüzden gaz yapiyor :) snucta kuru fasulye de lifli bir gida :) yada barbunya ama ben onlari yiyince mesela midem sisiyor :)
ben sebzeyi kastettim evet dogru fasulye mercimek olsun evet çok bu aralar yiyorum ondan olabilir neyse doktor hanım sanada kolay gelsin

kizlar yaa icim kipir kipir ama kalkip spor yapamiyorum, ilac kullaniyorum yan etki yapiyor halsizlik bas dönmesi falan annem kullanirken spor yapma dedi ama cok canim skiliyor napsam ki yaaa

aaa saol cnm kesın alırım işe yarar insallah bırde kızlar 9lu çay varmıs aktarlarda aranızda kullanan varmı 9 ottan olusuomus tok tutuomus ödemı atıomus

bende var canım çok fazla düzenli kullanmadım ama bi işe yaramıyor gibi o kadarda para verdim ona. dediğim çayı dene açlık otu ondan daha iyi.

Son düzenleme:
aaa saol cnm kesın alırım işe yarar insallah bırde kızlar 9lu çay varmıs aktarlarda aranızda kullanan varmı 9 ottan olusuomus tok tutuomus ödemı atıomus

canim ben bi ara alip kullanmayi düsündüm onu ancak, barut agaci kabugu mu otu mu ne bisey var onun icinde o da cok zor bulunan biseymis, aktarlar farkli bisey satabilir size dikkatli olun falan yazmislar vazgectim ben. yesil cay kullanmani tavsiye ederim ama hem saglikli hem ödem atiyor hatta aklima gelmisken ben kalkip yapayim kendime

kizlar yaa icim kipir kipir ama kalkip spor yapamiyorum, ilac kullaniyorum yan etki yapiyor halsizlik bas dönmesi falan annem kullanirken spor yapma dedi ama cok canim skiliyor napsam ki yaaa
canım ne ilaçı kullanıyordun şimdi otrurken yada yatarak diyecem spor sen de bana deki yarım doktor insanı ne yapar bilirmisin dersen haklısın Alllah muhafaza değilmi sağlık daha önemli tabi şuan ki kilonda sağlıgına zarar değil oyüzden ilaçlarına göre hareket et derim

Son düzenleme:
sizlerle beraber olmak güzel. gülüm bana yazmasada onu görmek güzel benim dışarı çıkmam gerekiyor benim canım kardeşlerim görüşürüz

aa iyi fikir aslinda bacak calisabilirim yatarakk :) cok sagol canim.
bu adet olayi yüzünden progestan kullaniyorum canim hormon ilaci kanamam olmasin diyee

sizlerle beraber olmak güzel. gülüm bana yazmasada onu görmek güzel benim dışarı çıkmam gerekiyor benim canım kardeşlerim görüşürüz

canım valla oyle bi düşüncem olmadı rast gelmemiştir konularımız ondan yazmamışımdır. yani kasıtlı bir şey yok ortada

kahvalti(10:00) 1 haslanmis yumurta(tuz dahi koymadim), biraz karpuz, 1 dilim beyaz peynir, 1 ceviz ve 3 kavrulmamis badem.
aksam(17:30) 1 kase patlican yemegi(patatesli), biraz karpuz.
öglen 3 gibi bir bardak yesil cay ictim limonlu ve günü böyle kapatiyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…