bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

Arkadaşlar lütfen bende katılmak istiyorum

sabah kahvaltım
1 yarım ekmek zar zor yedim acıkmamak için
2 dilim peynir domates salata
patates yedim yumurtya değmiş ondan inletti beni kaşıntıdan nerden bileyim yumurtalı oldugunu

akşam yemeğim
1 dilim etli ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyaglı yemek
1 kaşık pilav
3 kaşık cacık
1 avuç çerez
ve 5 bardak çay
fazla mı olmuş

sınavlar bitti stres te bitti inş yarından itibaren menu paylaşimina büyük bir azimle devam bu arada bazı arkadaşları göremedim bayanbaloncuk la dilvin gülüm boza kardeşler full devam başka kimse gözüme çarpmadı nerdesiniz kızlar

Son düzenleme:
yarından itibaren tartılma günümüze 5 gün kalmış yani cuma günü 2 etabi dolduruyoruz hadi hayırlısı

Buradayım buradayım haftasonu sınavlar var görevliyiz yazamadım hiç. Şu okullar tatile girse de rahatlasak :)

Sabah: 1/2 yufkadan peynirli gözleme, domates, salatalık, çay

Öğle: 1 porsiyon patates yemeği, yoğurt, 1 dilim tam buğday

Akşam: 2 kaşık barbunya, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık pilav, ekmek yok.

Ara: 2 dilim kavun.

Hâlâ da regl olmadım. Her yerim davul gibi şiş ve tartıya da yansıyor bu. Bi olsam da rahatlasam böyle çok sinir bozucu.

günaydın kızlar nerdesiniz yahu diyetler ne alemde sadece yagmur moonliin gülüm bugun inş menu paylaşimi yaparlar

merhaba kızlar haftasonu gıremedım sımdı yazıorum cumartesı sabah haslama yumurta ıkı dılım tam tahıllı salata domates peynır oglen yok aksam brokolı salatası bukadar pzar sabah omlet peynır domates salata bır dılım tam tahıllı oglen yok aksam ızgara kofte ve edırne ciğeri yanında salata ayran pıdeyle aksam dısarda yıyınce kacırdık bıraz ustunede bır tane kemalpaşa bu sabah bır ıkı dılım kek ve nescafe kekı kendım yapmıstım haftasonu cok yogun gectı yuruyus temızlık ip atladım ama kızlar ben hıc kılo vermedım gıbı gelıo aşırı gazım var karnım çok şiş eskıye gore gercekten az yıyorum eskıden hergece cıps kola kızrtma ınanın bunları hıc bırı yokk anlamadım gıttı şu işe bı el atınn

Selam kızlar
Dün mangal keyfi yaptım o yüzden braz fazla yedim:)
Bugün o yüzden baya az yiyorum menümü yaziim
Sabah: yağsız sütle nesfit
Öğle: 6erik 2kayısı
Akşam: yağsız tonbalıklı mevsim salata,cacık ve şekersiz limonata

mangal keyfini ben çok seviyorum sağlıklıda buluyorum sadece et ve salata yemeye çalışıyorum sanada afiyet olsun bugunle kurtatırsın inş

öncelikle sabirsizlık yok sakin ol menulerinde küçük kaçamaklar var gerisi çok güzel su içiyormusun yediklerini çok çiğniyormusun akşamdan sonra yemek yiyince bendede gaz ve şişkinlik oluyor doktora gitmiştim gaz ve şişkinliğim için bana çok çiğnememi önerdi birde debridat diye bir ilaç vermişti baya işe yaradı ama devam etmedim sürekli ilaçada bağlı da kalmak istemiyorum

sana hangisi uygunsa canim :)
hepimize nasıl uyarsa öyle olması daha sağlıklı bayanbaloncuk kardeş senin okuduğun kitabı bende duymuştum yarın inş gidip alıcam kan gurubumuda tam bilmiyorum bugun gittim sağlık ocağina öğleden sonra gel dediler bende inş kangurubuma göre beslenmek için sabırsızlanıyorum sen bu işe çok kişiye sebeb olacan sağool

ısyerınde 1bucuk lıtre hergun kesın ıcıorum cnm aksam eve gıdıncede 5 bardak kesın su en sevdıgım ıcecek nescafe gunde ıkı bardak tuketıorum sekersız.. çay sadece haftasonu ıcıorum mesela eskıden her sabah ıkı pogaca alırdım pastaneden bır bucuk aydır asla pogaca falan almıorumm sabahları gercekten acıkmıorum o bır bardak nescafe benım butun sersemlıgımı aclıgımı alıoo genelde yavaş yemek yerimm oyuzden cıgnerım bıde ekmek yemıo gıbıyım haftasonu sadece sabahları haftaıcıde aksamları sulu yemek varsa bır dılım oda tam tahıllı eşimde bende beyaz ekmek almıoruz neyi kessem bilemedimm bırde ip atlıorum hergunn en 100 kesın genelde 250 yapmaya calısıorum

bu ilaçtan alsammı bende bıktım yaa gazdan rahat yokk (

tesekkür derim ablam :) insallah bir cok kisi faydalanir cok mutlu olurum :)

çok çok güzel yaptıkların ama gün içerisinede suyu bölmemiz tavsiye ediliyor hem hazım problemin varsa hemde yemekten sonra su içmek şişkinlik yapıyor birlikte almamız lazım 1.5 aydır kaç kilo verdin ki birde tahlil verdinmi troit hormanın ne durumda

yok hiç vermedım evde tartım yokk ısyerındede yokk tarılıcam ama kıyafetlerımde hıc bır bolluk yokk aynılar versem farkederdım sadece akdenız anemısıyım onu bılıorumm iğneden korkuorum kan veremıorumm sayılı gıtmısımdır doktora korkudann anemıde nıkah işlemleri için kan verdıgımızde cıktı çok ılerı boyuttaymıss rahatsızlık duyarsan tedavı olursun dedı hamılelıkte kesın tedavı verıcekmıs doktorr sımdılık ıdare edıorumm onun bı etkısı varmıdır bılmem

canim miden de gaz olmasi cok normal cünkü vucut alismadigi bi sisteme gecti :) bazilarinda tuvalete cikamama yada az cikma gibi yansiyor bu bazilarinda da lifli gida tüketmekten gaz yapiyor :) hic telas etme yani zamanla alisiyor. hatta bazen uzun süre bu rahatsizliklar olmasa da bir süre sonra oluyor :) o yüzden hic telas yapma canim. zamanla gececektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…