- Konu Sahibi istikrar1986
-
Merhaba,
Ben de henüz özel mesaj atamıyorum. Yarından itibaren katılmak isterim. Ne yapıyoruz şimdi?
merhabaaa :80::80: herşey ilk sayfada yazıyor
ay yok canım ben ödül gününü biraz abartıyorum ondan yapmıyorum
günaydin kizlarr bende geleyim bari dedim :) 167 boyundayim ve 64.9 kiloyum (cuma tartildim ) ben kan grubuna göre besleniyorum ve günde yalnizca 2 ögün yiyorum sabah kahvaltisi ve aksam yemegi, aksam yemegimi en gec 6 da yemis ve günü kapatmis oluyorum :)
Kızlar selamlar:) bugün daha yeni girebildim daha doğrusu yeni oturdumayyy yarın misafirim var sabahtan beri temizlik ikram yapmakla uğraşıyorum daha şimdi oturdum.. Hemen bugün menümü yaziim:
Sabah: yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,2dilim salam ve Yeşilçay
Öğle: Light meyveli yoğurt,2-3tane erik,1tanede kurabiye yedim
Akşam: 1tane lahmacun,ysız salata, Light ayran
Lahmacun yediğim için braz kötü hissediyom kendimi çünkü uzun zamandır bu tür şeyler yememiştimneyse en azından bütün gün ayaktaydım temizlik falan da yaptım
biliyorum canım da ben bütün hafta kilo vercem diye uğraşıp 1 kilo veriyosam ödül günü yaptığımda yarım kilo alıyorumcanim ödül günü demek, o gün diledigin herseyi yemek demek zatenhemde hepsini ayni anda bile yiyebilirsin
selam :80: bütüngün iş yapmışsın bir sürü kalori yakmışsın menünde gayet iyi ama yarın o ikramları misafirlerin yerken sen bakmıycan sanırsamKızlar selamlar:) bugün daha yeni girebildim daha doğrusu yeni oturdumayyy yarın misafirim var sabahtan beri temizlik ikram yapmakla uğraşıyorum daha şimdi oturdum.. Hemen bugün menümü yaziim:
Sabah: yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,2dilim salam ve Yeşilçay
Lahmacun yediğim için braz kötü hissediyom kendimi çünkü uzun zamandır bu tür şeyler yememiştimneyse en azından bütün gün ayaktaydım temizlik falan da yaptım
bende geldim aranıza kızlar alırsanız
biliyorum canım da ben bütün hafta kilo vercem diye uğraşıp 1 kilo veriyosam ödül günü yaptığımda yarım kilo alıyorumondan bana göre değil ayarım kaçıyo sonra
selam :80: bütüngün iş yapmışsın bir sürü kalori yakmışsın menünde gayet iyi ama yarın o ikramları misafirlerin yerken sen bakmıycan sanırsambüyük imtihan Allah kolaylık versin
hoş geldin
hımm demekki ben işime geldiği gib anlamışım karaty teyzeyi 10 kalmış aklımdaspor yok işte yok çok kızyorum kendime çook
olmayacak diye birşey yok yürüyüştemi hiç yapmıyorsun insan alıştığını sever ama alışmak bir zaman ister bu zamanı yaşa sonra spor alışkanlığı sana zevk veren hale dönüşecek inan ben de aynı durumu yaşadım hiç sevmiyordum ama şimdi kim tutar beni artık hayatımın bir parçası yürüyüş çok lezzetli sağlık babacım sağlık dinçlik demek bol temiz hava almak demek hadi seni görelim küçük hedefler koy ve başla
taam canım
hoşgeeeeeeeeeeellllldiiiiiiinnnn canım safalar getirdin guruba katılmıştın zaten baktım hiç sesin çıkmıyor sildim tekrar yazayım kusura bakmaMerhaba,
Ben de henüz özel mesaj atamıyorum. Yarından itibaren katılmak isterim. Ne yapıyoruz şimdi?
inş en az 4 kilo vereceğiz burda merak etme sen menunu paylaş yorumları dikkate al gerisi gelirrrŞimdi gördüm :) Kilo cetveli yapmam lazım sanırım :) Haziran sonu mu limitimiz? Ben şu anda 71 kg'ım Haziran sonuna kadar 66-67 kg olmak istiyorum. Ana hedefim ise 1 Eylül itibariyle 60 kg olmak.
evet bol kalori yakmışsındır aman bugun tikkatli ol kurabiye daha kaçırma onlar zararlı şeyler öyle güzel göründüğüne bakmaKızlar selamlar:) bugün daha yeni girebildim daha doğrusu yeni oturdumayyy yarın misafirim var sabahtan beri temizlik ikram yapmakla uğraşıyorum daha şimdi oturdum.. Hemen bugün menümü yaziim:
ne demek efendim hoşgeldiniz safalar getirdiniz bugun menu paylaşimi yaparsınız umarım birde bilgilerinizi alsak olurmu boy kilo vsbende geldim aranıza kızlar alırsanız
Tatlımmmmm sende mi katıldın bende değişiklik olsun diye bu gruba da takıldım seninde burda gördüğüme çok sevindim çok mutlu oldum
bende geldim aranıza kızlar alırsanız
hoşgeeeeeeeeeeellllldiiiiiiinnnn canım safalar getirdin guruba katılmıştın zaten baktım hiç sesin çıkmıyor sildim tekrar yazayım kusura bakma
inş en az 4 kilo vereceğiz burda merak etme sen menunu paylaş yorumları dikkate al gerisi gelirrr
evet bol kalori yakmışsındır aman bugun tikkatli ol kurabiye daha kaçırma onlar zararlı şeyler öyle güzel göründüğüne bakma
ne demek efendim hoşgeldiniz safalar getirdiniz bugun menu paylaşimi yaparsınız umarım birde bilgilerinizi alsak olurmu boy kilo vs
aman da aman gülüm6 da gelmiiisss
kahvaltım
2 yumurta
öğle yemeğim
1 dilim uno light ekmek
yarım yağlı yoğurt 150 gr kadar.yoğurdu her zaman pul biberli yiyorum.
1 yumuta
çok iyi gulum ben akşam yazıyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?