bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

merhabaaa :80::80: herşey ilk sayfada yazıyor

Şimdi gördüm :) Kilo cetveli yapmam lazım sanırım :) Haziran sonu mu limitimiz? Ben şu anda 71 kg'ım Haziran sonuna kadar 66-67 kg olmak istiyorum. Ana hedefim ise 1 Eylül itibariyle 60 kg olmak.

Tatlımmmmm sende mi katıldın bende değişiklik olsun diye bu gruba da takıldım seninde burda gördüğüme çok sevindim çok mutlu oldum

Kızlar selamlar:) bugün daha yeni girebildim daha doğrusu yeni oturdum ayyy yarın misafirim var sabahtan beri temizlik ikram yapmakla uğraşıyorum daha şimdi oturdum.. Hemen bugün menümü yaziim:
Sabah: yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,2dilim salam ve Yeşilçay
Öğle: Light meyveli yoğurt,2-3tane erik,1tanede kurabiye yedim
Akşam: 1tane lahmacun,ysız salata, Light ayran
Lahmacun yediğim için braz kötü hissediyom kendimi çünkü uzun zamandır bu tür şeyler yememiştim neyse en azından bütün gün ayaktaydım temizlik falan da yaptım

kızçeler ne yapıyonuz burda bakalım

canim ödül günü demek, o gün diledigin herseyi yemek demek zaten hemde hepsini ayni anda bile yiyebilirsin
biliyorum canım da ben bütün hafta kilo vercem diye uğraşıp 1 kilo veriyosam ödül günü yaptığımda yarım kilo alıyorum ondan bana göre değil ayarım kaçıyo sonra

selam :80: bütüngün iş yapmışsın bir sürü kalori yakmışsın menünde gayet iyi ama yarın o ikramları misafirlerin yerken sen bakmıycan sanırsam büyük imtihan Allah kolaylık versin

bende geldim aranıza kızlar alırsanız

hoş geldin

hoş buldum canım

Merhaba,

Ben de henüz özel mesaj atamıyorum. Yarından itibaren katılmak isterim. Ne yapıyoruz şimdi?
hoşgeeeeeeeeeeellllldiiiiiiinnnn canım safalar getirdin guruba katılmıştın zaten baktım hiç sesin çıkmıyor sildim tekrar yazayım kusura bakma

Şimdi gördüm :) Kilo cetveli yapmam lazım sanırım :) Haziran sonu mu limitimiz? Ben şu anda 71 kg'ım Haziran sonuna kadar 66-67 kg olmak istiyorum. Ana hedefim ise 1 Eylül itibariyle 60 kg olmak.
inş en az 4 kilo vereceğiz burda merak etme sen menunu paylaş yorumları dikkate al gerisi gelirrr

evet bol kalori yakmışsındır aman bugun tikkatli ol kurabiye daha kaçırma onlar zararlı şeyler öyle güzel göründüğüne bakma

bende geldim aranıza kızlar alırsanız
ne demek efendim hoşgeldiniz safalar getirdiniz bugun menu paylaşimi yaparsınız umarım birde bilgilerinizi alsak olurmu boy kilo vs

arkadaşlar hepinize kolay gelsin bugun herkezden kalorisi düşük süper diyet menuleri alacağimi şu sabahın erken saatlerinde ayanmı oldu ne hissediyorum
bugun dükkanı kapatacağim kim gelirse baş göz üstüne hoşgeldi akşam menu paylaşimi yaparak girsin sonra bende çizelgemi yapayım sabit adımlarla ilerleyelim bu günlükte geri dönüşüm yok inş lütfen hassasiyetinizin devamlılığını isteriz

basarı ulasılması gereken bir sonuç degil sürekli gelişen bir çalışmadır
hiçbir sey denememiş insanlar için hersey imkansız gorulur

boyum 157. kilom şuan güncel 65.100. geçen haftaya göre 200 gr almışım
protein ağırlıklı besleniyorum canım.gün içinde yağsız salata yumurta yağsız ya da yarım yağlı yoğurt ve uno light ekmek yiyorum.yemek yememeye çalışıyorum ama bazen öğlenleri bir tabak çorba ya da az yemek yediğim oluyor.
canlar menümde çok yumurta görürseniz şaşırmayın ha

Son düzenleme:
selam hanımlar nasılsınız bakalım
genel olarak salatayı yada benzer şeyleri yağsız yediğini soyleyen arkadaşlar var bence az da olsa yağ kullanın biliyosunuz ADEK vitaminleri yağda çözünür zayıflıycaz diye vitamin eksikliği olmasın

kahvaltım
2 yumurta

öğle yemeğim

1 dilim uno light ekmek
yarım yağlı yoğurt 150 gr kadar.yoğurdu her zaman pul biberli yiyorum.
1 yumuta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…