Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

Aynen öyle yaptım sanırım zeka sorunu var

Adam neyiniz oluyo?? Sevgiliniz mi?? Madem böyle karaktersiz biri.. ayrılacaksınız başka çözüm mü var??

Zaten babamın oğlu olsan araç vermem dedim vay efendim paylaşımcı değilsin ne kıymetli malın var ısır zıvır bi sürü laf saydı ben de evet malım kıymetli çünkü kolay kazanılmıyor dedim beyefendi akşama kadar evde yatıyor bu arada işi gücü yok düşmüyor yakamdan yahu

Aynen yaa belki kaçak işler yapıyor ne malum arabamı kullanmayacağı salak mıyım ben tutturabilirsem diye uğraşıyor anladı aslında saf olmadığımı da

Adam neyiniz oluyo?? Sevgiliniz mi?? Madem böyle karaktersiz biri.. ayrılacaksınız başka çözüm mü var??
Henüz tanıma aşamasındaydık çok şükür erken gösterdi yüzünü ve şu an hala mesaj yazıyor bitti dememe rağmen gitmeden göreyim seni falan yazıyor çıldırcam yaaa

Bi de senin malının hesabını sana soracak kadar pişkin ötesi demek.
Küfrü bas canım, hiç öyle kibar kalınmaz böylesi heriflerin karşısında; anladığı dil o. Bir daha ararsa bas küfrü dümdüz, "Bi daha rahatsız edersen tacizden şikayet ederim seni" diye tehdidini de savur, engeli de çek. Bu kadar. Daha da alma muhatap, dadanacak olursa da ciddi ciddi şikayetini yap, kendi anası-babasına kadar duyur.

Ya da ver numarayı, ben küfredivereyim senin yerine, zaten sinirliyim iyi gelir

Yineliyorum, kibar kalma, eli sopalı psikopat birine dönüş "He değilim paylaşımcı it... sana mı yedirecem malımı beyinsiz, sen ne sanıyon lan beni .... S... g... Allahın idiotuna bak bi de malımın hesabını soruyor, hoşt" diyerekten böyle mis gibi.

ay süpersiniz yaa, ne gelirse başıma zaten bu nezaketimden dolayı geliyor yüzüm yumuşak olunca saf zannediyorlar sonra da sert kayaya çarptığını anlayınca deliriyorlar

ay süpersiniz yaa, ne gelirse başıma zaten bu nezaketimden dolayı geliyor yüzüm yumuşak olunca saf zannediyorlar sonra da sert kayaya çarptığını anlayınca deliriyorlar

Ya ne kibarlık yapıyorsun elin pişkinine, vallahi bizim kızlara sinirleniyorum bazen. "Ben onun seviyesine inmem! Kendime bunu yakıştıramam!" diye düşünüp, kibarca zarifçe halletmeye çalışıyorlar ya, anlamıyorlar işte, anlamazdan geliyor, diş geçireceğini sanıyorlar karşılarında mahallenin ağzı bozuk damarı yırtık ayşe teyzesini görene kadar.
Say söv ya.

Çok haklısınız inecem seviyesine az kaldı

Çok haklısınız inecem seviyesine az kaldı

İner çıkarsın bişi olmaz, o seviyede kalmadıktan sonra. Bu tip musallatlar başka türlü def edilmiyor, ciddiyim. Kendime yakıştıramıyorum deme, yakışmaz zaten de biraz rüküş giydiriver dilini, sonra 3 kere çalkalar temizlersin cicileri tekrar giydirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…