Aynen öyle yaptım sanırım zeka sorunu varDemek ki yeterince sert değilsiniz. Açık açık seni daha 1 aydır tanıyorum, ne evi ne arabası, beni tanımadan nasıl böyle isteklerde bulunabiliyorsun. Ben daha görüşmek istemiyorum beni arayıp sorma, eğer uzatırsan durumu abime,babama, şuna buna söylemek zorunda kalırım bla bla azıcık korkut işte. Uzatırsa tabi. Böyle saçmalık mı olur. Görüşme artık
Zaten babamın oğlu olsan araç vermem dedim vay efendim paylaşımcı değilsin ne kıymetli malın var ısır zıvır bi sürü laf saydı ben de evet malım kıymetli çünkü kolay kazanılmıyor dedim beyefendi akşama kadar evde yatıyor bu arada işi gücü yok düşmüyor yakamdan yahuTerk et, bir ayda eve yerleşme yolu yapmaya çalışan adamdan hayır gelmez.
Anca zarar-ziyan insanı bi asalaktır o.
Arabayı da kesinlikle verme. Hatta bir ay değil, seneler geçse de akrabadır, arkadaştır vırttır zırttır can kardeşim dediğin, aynı kolaylıkları sana seren kişi harici kimseye emanet etme, prensibin olsun. Ben öyle sanayide çok sövdüm "Kusura bakma Gangsta ödüyüm ya Allah beni naapmasın" deyip de, "Borcum olsun, şimdi yok" diye dönüp sonra aramayı sormayı kesenleri. Mutlaka bi zarar gelirdi aracımın başına.
Sakın.
Aynen yaa belki kaçak işler yapıyor ne malum arabamı kullanmayacağı salak mıyım ben tutturabilirsem diye uğraşıyor anladı aslında saf olmadığımı daOh ne güzel memleket kendi virüs gibi gezsin, sizinkilerle geçinmeyi tercih etsin.Arabay alır mı, satar mı ? Başka kız atladaşları vardır belki onlara hava atmak için istiyo bilemessin işte.
Koşar adım arkanıza bakmadan uzaklaşın. Hakkınızda hayırlısı.
Dikkat et benim eski koca olmasın
Şaka bir yana da açık ve net bir an evvel kurtulun.
Henüz tanıma aşamasındaydık çok şükür erken gösterdi yüzünü ve şu an hala mesaj yazıyor bitti dememe rağmen gitmeden göreyim seni falan yazıyor çıldırcam yaaaAdam neyiniz oluyo?? Sevgiliniz mi?? Madem böyle karaktersiz biri.. ayrılacaksınız başka çözüm mü var??
Zaten babamın oğlu olsan araç vermem dedim vay efendim paylaşımcı değilsin ne kıymetli malın var ısır zıvır bi sürü laf saydı ben de evet malım kıymetli çünkü kolay kazanılmıyor dedim beyefendi akşama kadar evde yatıyor bu arada işi gücü yok düşmüyor yakamdan yahu
Geliri olan kadın görünce sülük gibi yapışıyorlaray bu erkeklere ne oldu böyle anlamıyorum ben kaçıyorum da adam düşmüyor yakamdan
Ay çok merak ettim nereli bu dangozHenüz tanıma aşamasındaydık çok şükür erken gösterdi yüzünü ve şu an hala mesaj yazıyor bitti dememe rağmen gitmeden göreyim seni falan yazıyor çıldırcam yaaa
Bi de senin malının hesabını sana soracak kadar pişkin ötesi demek.
Küfrü bas canım, hiç öyle kibar kalınmaz böylesi heriflerin karşısında; anladığı dil o. Bir daha ararsa bas küfrü dümdüz, "Bi daha rahatsız edersen tacizden şikayet ederim seni" diye tehdidini de savur, engeli de çek. Bu kadar. Daha da alma muhatap, dadanacak olursa da ciddi ciddi şikayetini yap, kendi anası-babasına kadar duyur.
Ya da ver numarayı, ben küfredivereyim senin yerine, zaten sinirliyim iyi gelir
Yineliyorum, kibar kalma, eli sopalı psikopat birine dönüş "He değilim paylaşımcı it... sana mı yedirecem malımı beyinsiz, sen ne sanıyon lan beni .... S... g... Allahın malına bak bi de malımın hesabını soruyor, hoşt" diyerekten böyle mis gibi.
Yani şimdi memleketi söylerim polemik olur falan ama batı tarafından diyeyim hiç olmazsaAy çok merak ettim nereli bu dangoz
Aynen yaa ben kırk yıllık arkadaşımdan istemem arabasını, zorda bile kalsam istemem adam bi de gezecem diyo pişkin pişkinGeliri olan kadın görünce sülük gibi yapışıyorlaroğlum sümük diyor sanki daha uygun
Çok şükür bi kuruşumu vermedim anında anladım parazit olduğunu bitti ilişkimiz falan yok diyorum anlamıyorAyrıl
Seni banka gibi görüyor
ay süpersiniz yaa, ne gelirse başıma zaten bu nezaketimden dolayı geliyor yüzüm yumuşak olunca saf zannediyorlar sonra da sert kayaya çarptığını anlayınca deliriyorlar
Çok haklısınız inecem seviyesine az kaldıYa ne kibarlık yapıyorsun elin pişkinine, vallahi bizim kızlara sinirleniyorum bazen. "Ben onun seviyesine inmem! Kendime bunu yakıştıramam!" diye düşünüp, kibarca zarifçe halletmeye çalışıyorlar ya, anlamıyorlar işte, anlamıyorlar karşılarında mahallenin ağzı bozuk damarı yırtık ayşe teyzesini görene kadar.
Çok haklısınız inecem seviyesine az kaldı
Çok şükür bi kuruşumu vermedim anında anladım parazit olduğunu bitti ilişkimiz falan yok diyorum anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?