Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

Sakın kendini kullandırma!istemedigin hiçbir seyi yapmaya mecbur değilsin!

Allah'ım sen bizi bu cakallardan koru,amin!

Henüz tanıma aşamasındaydık çok şükür erken gösterdi yüzünü ve şu an hala mesaj yazıyor bitti dememe rağmen gitmeden göreyim seni falan yazıyor çıldırcam yaaa
Sakin gorusme
Engelle

Burda gecen bir konu vardi boyle
Adam basina bela olmus
Kiz kurtulamiyordu
Aynen seninki gibi yillarca maddi manevi somurmus
Simdi de tehdit ediyormua ayrilmak istiyor diye

Aman.
Elini cabuk tut bence

Buda bı konu vardı buna benzer sevgilisi yüzünden kadın borç batağına girmişti.o konuyu hatırlayan varsa bu arkadaşa link atsın lütfen.
Okudum canım o konuyu, ben asla taviz vermem bir kuruşumu da vermedim bir ayda o konu sahibine de hayret ettim nasıl bu kadar taviz verdi diye

böyle tip erkeklere yazacak çok şey varda neyse..
Yeni türedi bu tiplerde hazıra konup kadının üzerinden geçinenler allah korumuş sizi görmüşsünüz gerçek yüzünü hemen ayrılın gerekirse polisten uzaklaştırma kağıdı vs çıkarcağınızı söyleyin gözü korksun

Böyle adamla değil 1 ay, 5 yıl bile tanışık olsam bir iğnemi vermem. Bir de eve yerleşecekmiş uyanığa gel..

Böyle adamla değil 1 ay, 5 yıl bile tanışık olsam bir iğnemi vermem. Bir de eve yerleşecekmiş uyanığa gel..
Hee valla
Bir de eve yerlesip kiradan yirtacak
Arabayi da alacak altina
Gel keyfim gel

Ama iste
Kizlarimiz uyanik olmali
Seviyorum asigim .diye mantiksizca baglanmamali su asalak erkeklere( sana demiyorum konu sahibi genel olarak yazdim)

Daha geçen böyle bir konu açıldı yiyici erkek diye.. aynı kişi olmasınlar
Görüştüğümüz süre boyunca asla bir istekte bulunmadım, bu adam yok hadi beni kahvaltıya götür yok öğlen yemeği ısmarla bi de kebapçı falan gitmek istediği yer, kahvaltıya götürdüm ilk ve son oldu bi daha yapmadım ne istediyse, sonra bi gün küçük bi markete girdik çikolata almak istedi ki ben hiç yemem bile, bir iki şey aldı aldıklarını elime tutuşturdu geçti bakıyo boş boş ben de kasaya bıraktım marketten çıktım ödedi bi zahmet ya bir çikolatayı bile bana ödetmeye çalıştı düşünün artık

Açık bir şekilde hayır diyemiyorsanız bu isteklerin ardı arkası kesilmez. Yoksa arabayı sanayiye bırakacağım giderken der geçersiniz. Ancak bir dahakine yine ister.
Sen yokken sanayiden ben alayım bile diyecek kadar yüzsüz valla, hiç bahane üretmeden direkt böyle bir isteğini asla kabul etmeyeceğimi söyledim

Hee valla
Bir de eve yerlesip kiradan yirtacak
Arabayi da alacak altina
Gel keyfim gel

Ama iste
Kizlarimiz uyanik olmali
Seviyorum asigim .diye mantiksizca baglanmamali su asalak erkeklere( sana demiyorum konu sahibi genel olarak yazdim)
Ben bu şekilde kendini kullandırtan kızlara acımıyorum. Teknoloji devrindeyiz, haberlerde böyle forumlarda neler okuduk neler. Bunları görüp okuyup hâlâ saf saf seviyorum diyerek göz yumuyorsa ben acımam. Konu sahibi erken keşfetmiş şükür uyanık kadınmış

Farkedilmeyecek gibi değil ki herşeyin bi zamanı bi oluru var sürekli yok beni şurdan al şuraya bırak, beni kahvaltıya götür, yemek ısmarla diyen adamdan ne beklenir ki

iki üç gün önce yine saçma bir isteğini reddedince yaaa sen de çok uyanıksın demez mi bir de cin olmadan adam çarpmaya kalkmak bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…