Canim ayril hemenÇok haklısınız inecem seviyesine az kaldı
Haklısınız başka çarem yok galibaPolise şikayetçi olacağım deyin
O zaman gider
Sakin gorusmeHenüz tanıma aşamasındaydık çok şükür erken gösterdi yüzünü ve şu an hala mesaj yazıyor bitti dememe rağmen gitmeden göreyim seni falan yazıyor çıldırcam yaaa
Yok Allah korusun muhatap olmam artık asla vermem araba falan daBasina bela almak uzeresin bence
Hemen ayril bu adamdan ve heryerden engelle
Bulmus memur kizi sirtini dayayacak
Sanki nisanlisi da arabayi bana birak diyor
Sakin ha
Sakin verme
Hemen ayril
Okudum canım o konuyu, ben asla taviz vermem bir kuruşumu da vermedim bir ayda o konu sahibine de hayret ettim nasıl bu kadar taviz verdi diyeBuda bı konu vardı buna benzer sevgilisi yüzünden kadın borç batağına girmişti.o konuyu hatırlayan varsa bu arkadaşa link atsın lütfen.
Hee vallaBöyle adamla değil 1 ay, 5 yıl bile tanışık olsam bir iğnemi vermem. Bir de eve yerleşecekmiş uyanığa gel..
Görüştüğümüz süre boyunca asla bir istekte bulunmadım, bu adam yok hadi beni kahvaltıya götür yok öğlen yemeği ısmarla bi de kebapçı falan gitmek istediği yer, kahvaltıya götürdüm ilk ve son oldu bi daha yapmadım ne istediyse, sonra bi gün küçük bi markete girdik çikolata almak istedi ki ben hiç yemem bile, bir iki şey aldı aldıklarını elime tutuşturdu geçti bakıyo boş boş ben de kasaya bıraktım marketten çıktım ödedi bi zahmet ya bir çikolatayı bile bana ödetmeye çalıştı düşünün artıkDaha geçen böyle bir konu açıldı yiyici erkek diye.. aynı kişi olmasınlar
Sen yokken sanayiden ben alayım bile diyecek kadar yüzsüz valla, hiç bahane üretmeden direkt böyle bir isteğini asla kabul etmeyeceğimi söyledimAçık bir şekilde hayır diyemiyorsanız bu isteklerin ardı arkası kesilmez. Yoksa arabayı sanayiye bırakacağım giderken der geçersiniz. Ancak bir dahakine yine ister.
Ben bu şekilde kendini kullandırtan kızlara acımıyorum. Teknoloji devrindeyiz, haberlerde böyle forumlarda neler okuduk neler. Bunları görüp okuyup hâlâ saf saf seviyorum diyerek göz yumuyorsa ben acımam. Konu sahibi erken keşfetmiş şükür uyanık kadınmışHee valla
Bir de eve yerlesip kiradan yirtacak
Arabayi da alacak altina
Gel keyfim gel
Ama iste
Kizlarimiz uyanik olmali
Seviyorum asigim .diye mantiksizca baglanmamali su asalak erkeklere( sana demiyorum konu sahibi genel olarak yazdim)
Farkedilmeyecek gibi değil ki herşeyin bi zamanı bi oluru var sürekli yok beni şurdan al şuraya bırak, beni kahvaltıya götür, yemek ısmarla diyen adamdan ne beklenir kiBen bu şekilde kendini kullandırtan kızlara acımıyorum. Teknoloji devrindeyiz, haberlerde böyle forumlarda neler okuduk neler. Bunları görüp okuyup hâlâ saf saf seviyorum diyerek göz yumuyorsa ben acımam. Konu sahibi erken keşfetmiş şükür uyanık kadınmış
Devam etmiyorum adam yakamdan düşmüyor buradaki arkadaşların dediği gibi son çare polise şikayet edecemE hâlâ bu adamla ne diye devam ediyorsun ki. Sepetle gitsin.
Ben bu şekilde kendini kullandırtan kızlara acımıyorum. Teknoloji devrindeyiz, haberlerde böyle forumlarda neler okuduk neler. Bunları görüp okuyup hâlâ saf saf seviyorum diyerek göz yumuyorsa ben acımam. Konu sahibi erken keşfetmiş şükür uyanık kadınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?