- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
Var ya böylelerinin parasını yiceksin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı ile izin verecek falan. Parayı yeteri kadar yedikten sonra terk edeceksin ne koyar ona amaiki üç gün önce yine saçma bir isteğini reddedince yaaa sen de çok uyanıksın demez mi bir de cin olmadan adam çarpmaya kalkmak bu olsa gerek
Var ya böylelerinin parasını yiceksin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı ile izin verecek falan. Parayı yeteri kadar yedikten sonra terk edeceksin ne koyar ona ama
Haklısınız aynı şeyi ben de düşündüm arabaya kesin bir zarar verebilir bu hırsla, o nedenle çalıştığım kurumun otoparkına bırakmayı düşünüyorumDua ile olacak işler değil, size attığı mesajları ne olur ne olmaz silmeyin elinizin altında deliller bulunsun. Arabanızı vermeyeceğiniz aşikar akıllı olduğunuzu düşününüyorum. Onun dışında arabanızı güvenli bir yere park edin zarar verebilir bu tiplemelerden herşey beklenir. Ve artık diyaloglarınıza başlamadan önce sonraki hayatınızda adamın kariyerine çok dikkat ederek başlayın. Böyle işi gücü olmayıp kadın sömüren çok insan yaratığı var maalesef.
Öyle yapıyorum ısrarla arıyor, mesaj yazıyor hiç karşılık vermiyorum kendi kendine hırslansın dursunNe guzel soylemis atalarimiz. “Laftan anlamayanin hakki kotektir.” Simdi gidin ve adami hirpalayin demiyorum. Yasadiklariniza gore, bu adamin sizin soylediklerinize kulak astigi yok. Kapidan kovsaniz bacadan girmeye calisiyor. Soylediklerini bir kulagindan girip, digerinden cikiyor. Bu adama istediginiz kadar “hayir olmaz” deyin, yine o oldurana kadar ugrasicak. Bakin gorusmeyelim dediginiz halde hala gorusuyormussunuz neden? Bu adama gorusmeyelim dedikten sonra hala gorustugunuze gore adamin aklindan gecen “bosver ne dedigini, nasil olaa yapacak”.
Laftan anlamayanin hakki kotektir. Ona davranislarinizla engel olacaksiniz. Boyle sevimsiz bir insani istemiyorsaniz, telefonlarini acmayacak, mesajlarina cevap vermeyecek, yolda karsiniza cikarsa, durup konusmayacaksiniz. O bi sure yine israrci olur ama sonunda anlar.
İlişkiniz konusunda yorum yapmak istemiyorum ama arabanızı vermemenizi öneririm. Çünkü o arabayla bir kaza yaparsa siz de sorumlusunuz. Allah korusun çalışarak ailesine bakan birine çarpsa kısa ve net hayatınız kayar.Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi bir aydır biriyle görüşüyorum bu süreçte zaten pek aklıma yatmadı, hal ve hareketleri, saçma istekleri falan... Bayram nedeniyle ailemin yanına gideceğimi biliyor otobüs yolculuğu yapacağım için arabayı bana bırak gezeyim diye epey ısrarlı konuştu hatta biraz da fevri, bir ay tanıdığım birine asla araba vermem. Bunun öncesinde de böyle maddi isteklerde bulundu hatta evime yerleşmek istediğini bile ve ben hep sert konuştum saçma sapan istekler çünkü bir ayda ne birlikte yaşaması dur daha... Haa bu arada düzenli bir işi de yok ben memurum ve anladığım kadarıyla sırtını bana dayamak için uğraşıyor, görüşmek istemiyorum diyorum adam duvar anlamıyor sanki bunaldım gerçekten bi akıl verin bana.
Dikkatli ol bu tiplerden her şey beklenir , gerekirse numaranı değiştir. Asla muhatap olma , cevap verme.Öyle yapıyorum ısrarla arıyor, mesaj yazıyor hiç karşılık vermiyorum kendi kendine hırslansın dursun
Haklısınız bir sürü ihtimal var belki kaçak bir işte kullanacak veya art niyetli olmasa bile kaza yapabilir daha bir ay olmuş tanışalı nasıl güveneyim hem bu kadar kısa sürede böyle ciddi bir istekte bulunmak çok çirkin değil mi?İlişkiniz konusunda yorum yapmak istemiyorum ama arabanızı vermemenizi öneririm. Çünkü o arabayla bir kaza yaparsa siz de sorumlusunuz. Allah korusun çalışarak ailesine bakan birine çarpsa kısa ve net hayatınız kayar.
Haklısınız bir ayda bu kadar cüretkar isteklerde bulunan birinden herşey beklenirDikkatli ol bu tiplerden her şey beklenir , gerekirse numaranı değiştir. Asla muhatap olma , cevap verme.
Çirkin tabii. İnsan biraz çekinir. Bir müşkülü olsa anlayacağım da bu adam yiyici.Haklısınız bir sürü ihtimal var belki kaçak bir işte kullanacak veya art niyetli olmasa bile kaza yapabilir daha bir ay olmuş tanışalı nasıl güveneyim hem bu kadar kısa sürede böyle ciddi bir istekte bulunmak çok çirkin değil mi?
Utanmadan araba boş boş duracağına gezeyim ne var sanki diyor, ben de boş dursun zararı yok dedim insan zorda kalsa bile istemez daha bir de beni suçlayıcı sözler kullanıyorÇirkin tabii. İnsan biraz çekinir. Bir müşkülü olsa anlayacağım da bu adam yiyici.
Ayy zaten senin bu düşüncene saygı duyarım demeyip bunları diyorsa siktir et yani . Bi an bende düşündüm biri benden arabamı istese die ve sevgili kişisi olsa sıfır aldım arabayı nasıl vereyim veremem gerçi benim eski sevgilim benden çok çok üsttü keşke sende kedinle eş değer veya üst olan kişiyle görüşseydinZaten babamın oğlu olsan araç vermem dedim vay efendim paylaşımcı değilsin ne kıymetli malın var ısır zıvır bi sürü laf saydı ben de evet malım kıymetli çünkü kolay kazanılmıyor dedim beyefendi akşama kadar evde yatıyor bu arada işi gücü yok düşmüyor yakamdan yahu
Boş boş durması daha iyi km yapmaz en azından :)))Utanmadan araba boş boş duracağına gezeyim ne var sanki diyor, ben de boş dursun zararı yok dedim insan zorda kalsa bile istemez daha bir de beni suçlayıcı sözler kullanıyor
Davul bile dengi dengine sözünün doğruluğu şu yaşadığım olayla ispatlanmış oldu, aman alçakgönüllü olayım diye bir tavır yaramıyor insanlaraAyy zaten senin bu düşüncene saygı duyarım demeyip bunları diyorsa siktir et yani . Bi an bende düşündüm biri benden arabamı istese die ve sevgili kişisi olsa sıfır aldım arabayı nasıl vereyim veremem gerçi benim eski sevgilim benden çok çok üsttü keşke sende kedinle eş değer veya üst olan kişiyle görüşseydin
Sözde beni ikna edecek böyle saçma bir mantıkla ben de safım ya sanki ay ne var tabi canım boş durmasın al gez diyecemBoş boş durması daha iyi km yapmaz en azından :)))
Bu kadar çıldırıyorsan engelle canım numarasını başka yerden ararsa onuda engelle bitti gitti . Sen zevk alıyorsun yazmasından kendimden biliyorum artık rahatsız olmasam 5 senelik ilişkimi engellemezdim geri dönüş yaptı yazdı salak salak ama naptım cvp vermeden engelledim hazmedemedi başka no dan aradı onuda engelledim bence sen net olmuyorsunHenüz tanıma aşamasındaydık çok şükür erken gösterdi yüzünü ve şu an hala mesaj yazıyor bitti dememe rağmen gitmeden göreyim seni falan yazıyor çıldırcam yaaa
Nerden buldunuz bu adamı Allah aşkına?Davul bile dengi dengine sözünün doğruluğu şu yaşadığım olayla ispatlanmış oldu, aman alçakgönüllü olayım diye bir tavır yaramıyor insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?