- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Dünya kadar param olsa bir kuruş vermem böyle adama vermedim de iyi ki, hele ki kredi çekmek falan akıl karı değil...onla geçen 1 ayın tüm saatlerine acıyorumYığıntı ...
Tamam desen hemen gelcek çantasıyla. Hemen uzaklas arkadasim. Hemen hemen engelle onu ulasamasin sana. Hic sevmem boyle erkekleri bu ne be
Benim arkadasin sırtında vardi bitane böylesi. Ayrıldılar kiz kurtuldu,adam icin cektigi kredi de üstüne kaldi tabi ama kiz calisiyor isi gucu iyi aman diyor hic muhatap olmuyor . Gitti birde başka sevgili yaptı . Sığıntı,yiyici,bol beles herif
Tamamen net bir şekilde dedim önceki mesajlarımda da yazdım adama neler dediğimi nasıl tavır gösterdiğimi ama adam kapı duvar, anlamak istemiyor daha doğrusu bir boşluğuna denk getirir de bişey yollar mıyım diye anlamamazlıktan geliyor en sonunda da bastım engeliarabayi vermicm demissin, ayni evde de yasamayi kabul etmemissin. bunlari net bir dilde dediysen sorun yok. demedigin icin mi konu actin. ben konu acma amacini anlamadm
Ayrıldım canım engelledim bir deDirekt ayrıl.Seni yağlı kapı gibi görüyor.Gitsin çalışsın adama bak ya pardon adamlara haksızlık oldu.
İçimi dökmek istedim sadece çok bunalttı çünkü neden 1 ay vaktimi harcadım diye kızıyorum şimdi de kendimearabayi vermicm demissin, ayni evde de yasamayi kabul etmemissin. bunlari net bir dilde dediysen sorun yok. demedigin icin mi konu actin. ben konu acma amacini anlamadm
Olan olmuş bir ay çokta büyük kayıp değil,en azından hayata dair tecrübelerin artmış oldu,bundan sonra hayatına dahil edeceğin kişilerdeki özellikleri belirlemende ve onceliklerinde katkısı olmuş bu kişinin olumuz özellikleriyleİçimi dökmek istedim sadece çok bunalttı çünkü neden 1 ay vaktimi harcadım diye kızıyorum şimdi de kendime
Ohh nerde beles oraya yerles. Kucuk bisey istemismis hey allahim. Valla gorunce selam vermeyin yani o dereceValla ben de direkt bunaltıyorsun beni yeter artık bitti dedim ve bana söylediği “sen kendini bunaltıyorsun küçük birşey istedim ne var bunda”
Evet asla vermem, böyle yüzsüzlere hele kesip attığım tırnağımı vermem, arabamla ne işler yapacağı belli bile değil yüzsüz yüzsüz arabayı bana bırak gezecem diyor yaa düşünebiliyor musunuz, engelledim heryerden görüşmem aslaVerme. Bir aylık sevgili, arkadaş, kanka vs. hiç birine araba verilmez. Kaza yapsa al başa bela. Mahkemelik olursun. Ayrica ayril.
Aklı sıra kurnazlık yapacak ama o kadar aptalca oynadı ki oyununu resmen belli etti niyetini asalak herifBöyle birinden yol yakınken uzak durmak en iyisi olacaktır. Derdi sizi kullanmak belli ki. İyi ki bunu fark etmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne kadar yüzsüzlük değil mi ve beni suçlu konumuna düşürmeye çalışıyor bir de, zavallı bir asalak konumunda şu an gözümdeOhh nerde beles oraya yerles. Kucuk bisey istemismis hey allahim. Valla gorunce selam vermeyin yani o derece
Çok şükür erkenden belli etti kendini, tanıdığım en aptal kurnazOlan olmuş bir ay çokta büyük kayıp değil,en azından hayata dair tecrübelerin artmış oldu,bundan sonra hayatına dahil edeceğin kişilerdeki özellikleri belirlemende ve onceliklerinde katkısı olmuş bu kişinin olumuz özellikleriyle
Görüşmüyorum zaten engelledimBelliki erken farkina varmışsın iste kesmelisin gorusmeyi bence
aynen öyle kendi ağzınla demişsin.ben memurum ve anladığım kadarıyla sırtını bana dayamak için uğraşıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?