Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

Aynı semtte yaşıyoruz dış mekanda tanıştık

Siz bence yolu gösterin zira geçim kapısı görüyor sizi.

Herkes herkessiz yaşar diyordu şair ;
Kimse kendini oksijen zannetmesin...

O menfaat derdinde.Böyle biriyle hiç vaktini enerjini boşa harcama.Bütün iletişimini kes.Zorla kapına dayanacak değil ya.Magandalık yaparsa savcığa şikayet edicem dersin korkar.

Kaç kaç sömürmeye çalışıyor seni.

Millet milleti kullanmaya dönmüş. Kardeşim askerde arabası kapıda yatıyor, babam kendininkiyle gidip geliyor. Komşunun bacanağı mı kayınçosu mu ne aramış bayramda bizle kalsın mı araba x nasıl olsa askerde demiş. Şok oldık dıdının dıdısı. Yok miyavlara lazım demiş babam.. Birkaç ay önce büyük battık arabalarımızı sattık eşimle şuan aracımız yok o halde dahi almadım istemedim kardeşimin arabasını ki kendisi burada bile değil. İnsanlar yüzsüz olmuş kimden ne koparırız diye çakallık yapıyor. Uzak dur ondan yemeye gelmiş o.

Ya böyle şeyler sanki kalem, kağıt ister gibi rahat rahat istenmez ki...Bir de ben hatalı oluyorum beni yargılıyor iyi mi.... Sözde psikolojik baskı yapacak ben de iyi bir insan, paylaşımcı biri olduğumu ispat edeyim diye isteğini kabul edecem varsın kötü bilsin umrumda değil yani anlamadığım şu ki ilk günden itibaren hiç de saf izlenimi uyandırmadım ama yine de bi anlık boşluğuna gelir de bişeyler koparır mıyım diye hesap yapıyor sanırım. Engelledim zaten bundan sonra da kimseye ılımlı davranmam bundan yüz buluyo bu tipler

O menfaat derdinde.Böyle biriyle hiç vaktini enerjini boşa harcama.Bütün iletişimini kes.Zorla kapına dayanacak değil ya.Magandalık yaparsa savcığa şikayet edicem dersin korkar.
Yalnız kendini o kadar ele verdi ki menfaatçiyim diye bas bas bağırmadığı kaldı, en saf insan bile anlardı zaten niyetini. Kendini akılllı zanneden aptalın biriymiş

Az yesin de araba kiralasın kendine
İlk tanıştığımızda da araba almama sebebi olarak yaşadığımız yerde çok da ihtiyaç olmadığı zaten her yere yürüyerek gittiğini spor olduğunu söyledi o an anladım zaten ses çıkarmadım arabayı isteyince de dedim ki e hani sen arabaya ihtiyaç duymuyodun nooldu??? Ya gezecem ne var sanki diyo yaa nasıl bir yüzsüzlük anlamadım.

Ne cesaret elalemin arabasina goz dikmek ya. Insanlar ne koparsamin derdine dusmus resmen. Tiksindim yeminle.

Kendini kullandirtmayan ,mantikli kadinlari seviyorum. Aferin sana konu sahibi.

Ne cesaret elalemin arabasina goz dikmek ya. Insanlar ne koparsamin derdine dusmus resmen. Tiksindim yeminle.

Kendini kullandirtmayan ,mantikli kadinlari seviyorum. Aferin sana konu sahibi.

Aynen öyle kaç kıl koparırsam kardır derler ya resmen o durum.

Aynen öyle bi dal sigara ister gibi araba istemek de nedir.
Oh sefam olsun engellemişsin çok iyi olmuş.

Aynen öyle kaç kıl koparırsam kardır derler ya resmen o durum.

Aynen öyle bi dal sigara ister gibi araba istemek de nedir.
Oh sefam olsun engellemişsin çok iyi olmuş.
Valla daha ileri gidecek olursa yaşadığımız yerde deşifre bile ederim, başka kadınların canı yanmasın hadi ben kullandırtmadım ama bazı kızlarımız o kadar saf ki, Allahım bu adam ne zararlar verir düşünmek istemiyorum

Hayır yani neyine güvenmiş,
'kör kütük aşık bana,istediğim kalıba sokarım' diye düşünmüş olmalı zaar
İnanın hiç öyle izlenim yaratmadım hatta işsiz güçsüz olup bir de böyle saçma isteklerde bulundukça bikaç sefer dedim bak ben böyle ilişki istemiyorum illa hayatımda biri olsun mantığında da değilim neler neler dedim bilseniz yok duvara söyledim sanki

Akıllı kadın heryerde belli eder kendini

Israrcı olursa aman ha susmayın...
Şikâyetçi olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…