- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
Birkaç gün evvel biri buna benzer bir konu yazmıştı...birbirine benzer ama o herşeyi kaptırmış, şimdi kurtulmaya çalışıyor kurtulamıyor, hatta mahkemelik olmuşlardı, birde kızın ailesini kızınız benle yaşıyor diye haberdar etmişti.....Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi bir aydır biriyle görüşüyorum bu süreçte zaten pek aklıma yatmadı, hal ve hareketleri, saçma istekleri falan... Bayram nedeniyle ailemin yanına gideceğimi biliyor otobüs yolculuğu yapacağım için arabayı bana bırak gezeyim diye epey ısrarlı konuştu hatta biraz da fevri, bir ay tanıdığım birine asla araba vermem. Bunun öncesinde de böyle maddi isteklerde bulundu hatta evime yerleşmek istediğini bile ve ben hep sert konuştum saçma sapan istekler çünkü bir ayda ne birlikte yaşaması dur daha... Haa bu arada düzenli bir işi de yok ben memurum ve anladığım kadarıyla sırtını bana dayamak için uğraşıyor, görüşmek istemiyorum diyorum adam duvar anlamıyor sanki bunaldım gerçekten bi akıl verin bana.
Teşekkür ederimAkıllı kadın heryerde belli eder kendini
Israrcı olursa aman ha susmayın...
Şikâyetçi olun...
Bence de adam olamamışO adam mi ? Bence değil de
Evin anahtarını da verin, bayram bayram sevaptır.
Adamdaki yüzsüzlük, asalaklık ödül verilecek cinsten.
Haklısınız insan ayırt etmeyeyim her insan değerlidir mantığıyla hareket ettim adam yolmaya kalktı bundan sonra asla böyle bir hata yapmamBirkaç gün evvel biri buna benzer bir konu yazmıştı...birbirine benzer ama o herşeyi kaptırmış, şimdi kurtulmaya çalışıyor kurtulamıyor, hatta mahkemelik olmuşlardı, birde kızın ailesini kızınız benle yaşıyor diye haberdar etmişti.....
Aman dikkat...
Denginizi bulun.....
Sizden meslek olarak düşük olan biri ile tanışmayın bile...
Evet okumuştum benimki de maaşını ver ben değerlendiririm bak döviz alırım bla bla... neler söyledi hep tersledim bi de bir ay olmuş daha ya ben bu kadar aptal olabilir miyimBurda geçen bi konu vardı, hanımefendi memur adam işsiz sömürmüş durmuş tabiri caizse sevgiliyken maaşa el koymuş arabaya el koymuş bi de ayrılmak isteyince rezil etmişti. Aman diyim dikkat edin.
Evet okumuştum benimki de maaşını ver ben değerlendiririm bak döviz alırım bla bla... neler söyledi hep tersledim bi de bir ay olmuş daha ya ben bu kadar aptal olabilir miyim
Aynen, ya ben ailemden uzakta geçim derdine düşmüşüm adamın vicdansızlığına bak, insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorumErkekler de iyice beleşçi olmaya başladı ya çok itici bi şekilde iletişimi kes. Kaşı gözü hatrına besleyecek değilsin ya boşver gitsin Allah düzgün adam nasip etsin
Aynen, ya ben ailemden uzakta geçim derdine düşmüşüm adamın vicdansızlığına bak, insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum
Hayatım boyunca kimseden hiçbir konuda zerre kadar istekte bulunmadım hele ki böyle maddi konularda gerçekten utanırım ben, hele ki para mevzuları falan hiç sevmem konuşulmasını, adam ilk andan itibaren sürekli bişeyler istedi, sürekli... Burası küçük bir yer ortak tanıdıklarımız falan çıktı o derece uzatamaz diye düşünüyorumDeme ya bi de senin gibi ekmeğinin derdinde emek verip memur olmuş kadınları hiç bişeyden anlamıyo mu sanıyolar Allah azıcık merhamet versin kalplerine cidden. Kadın olarak bile erkekleri kullanmayı doğru bulmaz yapmazken biz onların yaptığına bak. Bi şekilde sil bence inşallah psikopat takıntılı bi adam değildir
Engelle gitsin. Zaten bayram için şehir dışına çıkıyorsun.Aynen, ya ben ailemden uzakta geçim derdine düşmüşüm adamın vicdansızlığına bak, insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum
Engelledim bu kadar uzatmasaydım keşke daha önce bitirseydim 1 ay bile çok oldu onaEngelle gitsin. Zaten bayram için şehir dışına çıkıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?