Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

Birkaç gün evvel biri buna benzer bir konu yazmıştı...birbirine benzer ama o herşeyi kaptırmış, şimdi kurtulmaya çalışıyor kurtulamıyor, hatta mahkemelik olmuşlardı, birde kızın ailesini kızınız benle yaşıyor diye haberdar etmişti.....

Aman dikkat...

Denginizi bulun.....

Sizden meslek olarak düşük olan biri ile tanışmayın bile...

Burda geçen bi konu vardı, hanımefendi memur adam işsiz sömürmüş durmuş tabiri caizse sevgiliyken maaşa el koymuş arabaya el koymuş bi de ayrılmak isteyince rezil etmişti. Aman diyim dikkat edin.

Haklısınız insan ayırt etmeyeyim her insan değerlidir mantığıyla hareket ettim adam yolmaya kalktı bundan sonra asla böyle bir hata yapmam

Nereden buldun bu paraziti ablacım yahu? Vur tekmeyi poposuna, bas engeli def olsun gitsin. Bununla niye vakit kaybedesin ki?

Burda geçen bi konu vardı, hanımefendi memur adam işsiz sömürmüş durmuş tabiri caizse sevgiliyken maaşa el koymuş arabaya el koymuş bi de ayrılmak isteyince rezil etmişti. Aman diyim dikkat edin.
Evet okumuştum benimki de maaşını ver ben değerlendiririm bak döviz alırım bla bla... neler söyledi hep tersledim bi de bir ay olmuş daha ya ben bu kadar aptal olabilir miyim

Evet okumuştum benimki de maaşını ver ben değerlendiririm bak döviz alırım bla bla... neler söyledi hep tersledim bi de bir ay olmuş daha ya ben bu kadar aptal olabilir miyim

Erkekler de iyice beleşçi olmaya başladı ya çok itici bi şekilde iletişimi kes. Kaşı gözü hatrına besleyecek değilsin ya boşver gitsin Allah düzgün adam nasip etsin

Erkekler de iyice beleşçi olmaya başladı ya çok itici bi şekilde iletişimi kes. Kaşı gözü hatrına besleyecek değilsin ya boşver gitsin Allah düzgün adam nasip etsin
Aynen, ya ben ailemden uzakta geçim derdine düşmüşüm adamın vicdansızlığına bak, insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum

Aynen, ya ben ailemden uzakta geçim derdine düşmüşüm adamın vicdansızlığına bak, insanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum

Deme ya bi de senin gibi ekmeğinin derdinde emek verip memur olmuş kadınları hiç bişeyden anlamıyo mu sanıyolar Allah azıcık merhamet versin kalplerine cidden. Kadın olarak bile erkekleri kullanmayı doğru bulmaz yapmazken biz onların yaptığına bak. Bi şekilde sil bence inşallah psikopat takıntılı bi adam değildir

Hayatım boyunca kimseden hiçbir konuda zerre kadar istekte bulunmadım hele ki böyle maddi konularda gerçekten utanırım ben, hele ki para mevzuları falan hiç sevmem konuşulmasını, adam ilk andan itibaren sürekli bişeyler istedi, sürekli... Burası küçük bir yer ortak tanıdıklarımız falan çıktı o derece uzatamaz diye düşünüyorum

Yığıntı ...
Tamam desen hemen gelcek çantasıyla. Hemen uzaklas arkadasim. Hemen hemen engelle onu ulasamasin sana. Hic sevmem boyle erkekleri bu ne be
Benim arkadasin sırtında vardi bitane böylesi. Ayrıldılar kiz kurtuldu,adam icin cektigi kredi de üstüne kaldi tabi ama kiz calisiyor isi gucu iyi aman diyor hic muhatap olmuyor . Gitti birde başka sevgili yaptı . Sığıntı,yiyici,bol beles herif

Gecen burda bi konu vardi issiz adami evine alip bakan borc icinde yuzen birisi yazmisti... Onim durumuna dusmemek icin ayrilin... Araba bu bisiklet degil ayrica adamin isi gucu yok size yerlesmek istiyor dediginiz gibi sirtini size yaslamak istiyor biran once kurtulun... Arabami babamdan baska kismeye vermiyorum hatta babamin kendi arabasi var ona bile acil bisey olmadikca vermiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…