Bir ay sonra söz kesilme olacak ama

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
ben ertelemek istiyorum çünkü hiçbir yerde olmayan kilom göbek bölgemde toplanmış ben nasıl bu göbekle kıyafet giyerim nasıl olur bilemiyorum çok isteksizim stresliyim ya da nasıl bir ayda bu göbek gider lütfen yardımcı olurmusunuz

1 ayda rahat 4 kilo gider. bölgesel sporda yaparsan göbekte birşey kalmaz. kaç kilo fazlan var ki?

diyetisyen eşliğinde cok sıkı bir diyet ve sporla gobegin 1 ayda tamamen kaybolmasa da küçülür. e bi de korseler var

Protein ağırlıklı diyet yapınca vücuttaki toplanmış su atılıyor göbek bölgesi daha iyi oluyor. Bir süre için tavsiye ederim. Ömür boyu dayanılacak bir şey değil ama.

İnşallah ya korseler kötü duruyor elbise altında
yok yaa toparlayici korseler filan var citcitli zıbın gibi hic belli olmuyor ben cok kullandim onlardan. elbiseni de hafif dökümlü bi model alirsin göbeğini cok cikartmicak sekilde. amaaan hic dert etme göbeği filan obez insanlar gelinlik giyiyor düşünsene hemen bugun git diyetisyene. ben 1 ayda 3 kilo verdim diyetisyenle ve sporla göbek kuculmustu hemen

Gittim bekliyorm sıra gelmesini :)

Ben iki sene önce aşırı göbek yaptığım ve yakın zamanda tatile gitmeyi planladığım için evde pilates yapmıştım. Ebru Şallı ile 21 günde süper bir karın'dı sanırım dvdnin adı. Ama bu dvddeki egzersizleri yapabilmek için bir süredir pilates yapmak gerekiyormuş, çok olmasa da zorlanmıştım ben o yüzden. Ama faydasını da gördüm, bir süre sonra tembellikten bıraktım orası ayrı ama. Bir de o gün korse falan da takabilirsiniz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Rica ederim. Her şey gönlünüzce olur umarım. :) bir de o güne kadar tuzlu yemeyi kesip az az sık sık yerseniz acayip fark ediyor. 27 haftalık hamileyim, 3 hafta kadar önce bağırsak enfeksiyonundan dolayı bir gün boyunca sadece ufak beyaz peynirli tosttan başka bir şey yiyemedim. O gün 1 kilo 300 gr verdim. Hamileyken iyi değil tabii ki ama o günden sonra göbeğim küçüldü resmen. :) midem yediklerimi hazmedemiyormuş ve şiş geziyormuşum resmen. O günden beri de az az ve sık sık yiyorum, baya baya fark etti (ki hastalanmadan önce bir süredir haftada 1 kilo alıyordum, hiçbir şey yemememe rağmen. Bu da düzene girdi mesela.)

Ay ne güzel ya valla mutlu oldum bunları duydukça

Hem beslenmene dikkat et , hem de dapdar bir kıyafet yerine aşağı doğru bollaşan bir kloş bir elbise tercih edebilirsin, nasıl bir şey giymeyi düşünüyorsun

Şimdilik bunlar olmasa da bu tarz

Eklentiler

• IMG_6942.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6943.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6944.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6945.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…