Bir Ay Uzak Kalmak

Yazın yollar açılacakmış hanımefendi öyle diyor. Sanki virüs bir anda kaybolacak, puf uçacak sonraki gün hemen 100 kişi toplanacağız gibi düşünüyorlar. Siz oturup çoluk çocuk istiyoruz, kendimize dikkat etmeliyiz gidilmez bu dönemde demeniz gerekiyor. Aa pardon bunu derseniz kocaniz tatile de götürmez sizi.

Bahsettiğim kurban bayramı. 1 senedir ailesini doğru düzgün görmüyor ben de ailemi görmüyorum aylardır. Bu sene harici ben de izin vermem ama bu sene kurban ortada olduğu için öyle oldu
Daha ramazan bayramı olmadan kurban bayramını dusunmende ne bileyim be guzıde.

Son düzenleme:
Bahsettiğim kurban bayramı. 1 senedir ailesini doğru düzgün görmüyor ben de ailemi görmüyorum aylardır. Bu sene harici ben de izin vermem ama bu sene kurban ortada olduğu için öyle oldu
uzun sürecek bir belanın içerisindeyiz.Ben yine eşinden ayrı tatil yapmaktansa hiç yapmama taraftarıyım.Ayrıca karar vermişsnz zaten ayrı tatil yapmaya,aklınızdaki şey kocam benden soğur düşüncesi ise (eşinizin duygularına zaten güvenmiyorsnz demektir )sizde eşinizle gidin ve sahip çıkın.Siz yokken sizi kötüleyeceklere fırsat vermemiş olursnz biliyorum ilk mesajnzda oraya gitmem söz konusu değil demişsnz ama yapck bişy yok ya hiç gitmiceksnz ya da birlkte.

Bir önceki konusunda virüs 3 sene sürecek diyordu şimdi iki aya gidecek diyor. Virüs hanfendinin keyfine göre hateket ediyorsa demek...

Gitmemesi mümkün değil ailesini göenemwsini isteyemem zaten. Ben kalsam 1 hafta kalabilirim 3 hafta tek kalacak yine. Ki 1 hafta da kalmam mümkün değil annesi ile kanlı bıçaklıyız

Bana kalsa evde dururum ama eşimle az kavga etmedik onu zorla tutamam

Eklentiler

• 43CC1680-E390-4088-A27E-2000DABDED34.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 66
Gonderme bence Esını bosatabılırler sizi boyle diyorlarsa ((((
Boşanmayı ben bile düşünmemiştim. Evlenmemize izin vermezlerdi öyle olsa sadece eşime birkaç konuda baskı yapabilirler eşim geri dönünce yine eski haline döner ama bu süreç yorucu ben bunun için endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…