- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Bı de neden bir ay sevısemeyınce erkek duramıyor kadın ney robot mu acaba. Kadına durabilecek mısın degıl de kocan durabilecek mı? Şap yesin yemeklerinde durur ozaman,Korkmayın bir ay sevişmeyince normal adamlar hemen başka kadınlara koşmuyorlar. Ama siz yine de dikkatli olun, hasta falan olur sevişemezseniz beyiniz elden gitmesin.
Diyorum ya senin zorla tutman esinin durmam demesı sızın karar verebileceğiniz bisey degıl bakanlığın karar verebileceği bisey.Eşim evde oturmam diyor zorla mı tutayım adam aylardır evde zaten öğretmen
ne dediğinizin farkındamısınız.Bunu onun düşünmesi kadar sizinde düşünmeniz gerekir kocam ben olmadan ne yapr ? sorusu hiç rahatsız etmiyor mu sizi.Bende gitmesin diyorum zaten mesele bizim değil senin kocana lafını dinleyebilmen kusura bkmada eşini fazla serbest bırakma derim.Hele bu düşünceyle..Gitmesin o zaman ben gitmeden dururum memleketime ama o durmaz bu durumda ben niye düşüneyim
Bı de neden bir ay sevısemeyınce erkek duramıyor kadın ney robot mu acaba. Kadına durabilecek mısın degıl de kocan durabilecek mı? Şap yesin yemeklerinde durur ozaman,
Kocası zeka ozurlu degılse guzıde yokken de normal hayatına devam ederne dediğinizin farkındamısınız.Bunu onun düşünmesi kadar sizinde düşünmeniz gerekir kocam ben olmadan ne yapr ? sorusu hiç rahatsız etmiyor mu sizi.Bende gitmesin diyorum zaten mesele bizim değil senin kocana lafını dinleyebilmen kusura bkmada eşini fazla serbest bırakma derim.Hele bu düşünceyle..
Hadi duramıyor diyelim yani ne yapacak? Tutuversin kendini bir zahmet ya. İnanılır gibi değil bazı düşünceler. 1 ay durabilir miymiş.Bı de neden bir ay sevısemeyınce erkek duramıyor kadın ney robot mu acaba. Kadına durabilecek mısın degıl de kocan durabilecek mı? Şap yesin yemeklerinde durur ozaman,
Duramazsa köşeye gecıp aglasın napalımHadi duramıyor diyelim yani ne yapacak? Tutuversin kendini bir zahmet ya. İnanılır gibi değil bazı düşünceler. 1 ay durabilir miymiş.
Ne yani ben hamile olduğumda veya 1 ay hasta olsam beni aldatacak mı 1 ay sevişmeden durur hayvan değil yane dediğinizin farkındamısınız.Bunu onun düşünmesi kadar sizinde düşünmeniz gerekir kocam ben olmadan ne yapr ? sorusu hiç rahatsız etmiyor mu sizi.Bende gitmesin diyorum zaten mesele bizim değil senin kocana lafını dinleyebilmen kusura bkmada eşini fazla serbest bırakma derim.Hele bu düşünceyle..
ben neden korkayım ? konu sahibi korksun eşinin duygularından emin bile değil o yuzden eşim benden soğurmu diye sormuş.Ailesinin lafıyla karısından soğuyan adam neler yapr neler.Korkmayın bir ay sevişmeyince normal adamlar hemen başka kadınlara koşmuyorlar. Ama siz yine de dikkatli olun, hasta falan olur sevişemezseniz beyiniz elden gitmesin.
Mesela neler yaparben neden korkayım ? konu sahibi korksun eşinin duygularından emin bile değil o yuzden eşim benden soğurmu diye sormuş.Ailesinin lafıyla karısından soğuyan adam neler yapr neler.
Hala böyle kafalar var mı yane dediğinizin farkındamısınız.Bunu onun düşünmesi kadar sizinde düşünmeniz gerekir kocam ben olmadan ne yapr ? sorusu hiç rahatsız etmiyor mu sizi.Bende gitmesin diyorum zaten mesele bizim değil senin kocana lafını dinleyebilmen kusura bkmada eşini fazla serbest bırakma derim.Hele bu düşünceyle..
Bir derdim var basliginda akla hayale gelmeyen çok konu var, neler yapmaz kiMesela neler yapar
Hasta falan olursanız korkun bence. Bir ay gibi bir süre sevişmeyen adam neler yapar nelerben neden korkayım ? konu sahibi korksun eşinin duygularından emin bile değil o yuzden eşim benden soğurmu diye sormuş.Ailesinin lafıyla karısından soğuyan adam neler yapr neler.
ben ailesinin lafıyla haksız yere karısından soğuyan adamın zekasınsan şüphe ederim.Kocası zeka ozurlu degılse guzıde yokken de normal hayatına devam eder
Neden ben yokken kocam napar diye dusunsun ki?
Bu sebepler ne? O kadar endiseliysen beraber gitmelisiniz yok gidemiyorsan adami annesinden babasindan koparamazsin. Kendine guvenmedigin bir durum mu var aklina girerler diye korkuyorsun?Mümkün değil yani bazı sebeplerden dolayı.
Eşim bu 1 ay sonunda benim memlek
İznini bile almış, şak diye 1 aylık izni vermişler vallahi inanılmaz. Sahte raporunu bile ayarlamış.Kurban bayrama kadar yaşayacağımız bile kesin değilken tatil planını yapmak saçma bence. Sağlık bakanı bizzat sizi arayıp bilgi mi verdi nasıl emin olabiliyorsunuz kurban bayramına kadar her şeyin yoluna gireceğine? Daha bilim kurulu bile olasılıklar üzerinden hareket ederken siz nasıl kesin eminsiniz anlamadım.
isim soy isim üyelikleri ciddiye alamıyorum hele ki konuları birbirinden garipseKurban bayramı bu dediğim
Isyerınden aldı da izni sehire nasıl gırıcek, ben suan calısmıyorum evdeyım tekım. Toplu tasımaya bınmeyecegım. Buna ragmen gıdemedım annemlere.İznini bile almış, şak diye 1 aylık izni vermişler vallahi inanılmaz. Sahte raporunu bile ayarlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?