- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Fark etmez ki. Nereye alıyor yani o kadar izni. 1 buçuk ay? Çocuğu mayısa kadar yapmazsa işinden oluyordu, şimdi aylarca izinden bahsediyor.Kurban bayramından bahsediyormus, aslında tahmin etmeliydik bunu.
Evet dünyadan belki de hiç silinmeyecek ama hayat normale dönecek birkaç ay içinde yolları açacaklar okulları açacaklar yıllarca onu beklersek 3 sene değil 10 sene de sürerAçık bulmak için değil profilinizi gezerken gördüm. Bal gibi de 3 sene demişsiniz :)
3 sene sürecek diye bir şey demedim düzgün okumayı öğrenin bence.
Bir hemşire olarak söylüyorum bu virüs 2 3 sene dünyadan gitmeyecek bu da en az... Ve onunla yaşamayı öğrenmek zorundayız diğer hastalıklar gibi.
peki şunu soruyorum sana,eşinin belli konularda sana ihtiyacı var değilmi bir eş olarak. 1 ay nasıl onu yanlz bırakmayı düşünüyorsun ? sence bir erkek 1 ay hiçbişey yaşamadan durablr mi..Bilemiyorum ayrı tatil sıkıntıyken bide 1 ay olması dahada sıkıntılı bence.Gitmemesi mümkün değil ailesini göenemwsini isteyemem zaten. Ben kalsam 1 hafta kalabilirim 3 hafta tek kalacak yine. Ki 1 hafta da kalmam mümkün değil annesi ile kanlı bıçaklıyız
Adamın seni bosamayacagını ailenin onu etkılemeyecegını biliyor olup bu konuyu acman, kesin seni bosatırlar dedıgınde gayet mantıklı savunman degısık ve guzıdeBoşanmayı ben bile düşünmemiştim. Evlenmemize izin vermezlerdi öyle olsa sadece eşime birkaç konuda baskı yapabilirler eşim geri dönünce yine eski haline döner ama bu süreç yorucu ben bunun için endişeliyim
Ben 2 3 sene çocuğum olmayacak dedim bunun virüsle ilgisi yok işinizle alakası var 3 sene hayat normale dönmez demedim bunu kast ettim virüs hep bizimle olacak ama bu süreç bitecek bu seneYazdıklarınız duruyor farkındasınız değil mi?
Gitmesin o zaman ben gitmeden dururum memleketime ama o durmaz bu durumda ben niye düşüneyimpeki şunu soruyorum sana,eşinin belli konularda sana ihtiyacı var değilmi bir eş olarak. 1 ay nasıl onu yanlz bırakmayı düşünüyorsun ? sence bir erkek 1 ay hiçbişey yaşamadan durablr mi..Bilemiyorum ayrı tatil sıkıntıyken bide 1 ay olması dahada sıkıntılı bence.
Ya hıcbısey alamayacak o konuda netız de. Aylar sonrasını dusunup dert ettıgını tahmin etmeliydikFark etmez ki. Nereye alıyor yani o kadar izni. 1 buçuk ay? Çocuğu mayısa kadar yapmazsa işinden oluyordu, şimdi aylarca izinden bahsediyor.
Çevirmeyin, ne yazdığınız ortada.Ben 2 3 sene çocuğum olmayacak dedim bunun virüsle ilgisi yok işinizle alakası var 3 sene hayat normale dönmez demedim bunu kast ettim virüs hep bizimle olacak ama bu süreç bitecek bu sene
Boşanmak en son şey beni boşar mı diye düünmedim soğumak dedimAdamın seni bosamayacagını ailenin onu etkılemeyecegını biliyor olup bu konuyu acman, kesin seni bosatırlar dedıgınde gayet mantıklı savunman degısık ve guzıde
Sen suan calısmıyor musun?
Alamayacağımı nerden biliyorsunuz aldım bile tarihi bile belli devlette değilimYa hıcbısey alamayacak o konuda netız de. Aylar sonrasını dusunup dert ettıgını tahmin etmeliydik
Zavallı adam, ne aileden gülmüş ne de...Başı açık o namussuzdur diyen bir aileden bahsediyorum en azından ben kimsenin ırzına iftira atmıyorum
Sogumanın Bı ustu Bosamak guzıdem.Boşanmak en son şey beni boşar mı diye düünmedim soğumak dedim
Niye duramasın yahu erkeği kadını mı var bu işin? Hepimizin ihtiyaçları var. Bekarken nasıl durmuş yıllarca? Kadınlar 1 ay durabiliyorsa erkekler de pekala durabilir.peki şunu soruyorum sana,eşinin belli konularda sana ihtiyacı var değilmi bir eş olarak. 1 ay nasıl onu yanlz bırakmayı düşünüyorsun ? sence bir erkek 1 ay hiçbişey yaşamadan durablr mi..Bilemiyorum ayrı tatil sıkıntıyken bide 1 ay olması dahada sıkıntılı bence.
peki şunu soruyorum sana,eşinin belli konularda sana ihtiyacı var değilmi bir eş olarak. 1 ay nasıl onu yanlz bırakmayı düşünüyorsun ? sence bir erkek 1 ay hiçbişey yaşamadan durablr mi..Bilemiyorum ayrı tatil sıkıntıyken bide 1 ay olması dahada sıkıntılı bence.
Bu güne kadar da orada duruyordu o kadar etkilense evlenmezdi boşanmak öyle kolay bir şey mi ben beraber aldığımız kararları etkilerler diye düşündüm boşanmayı değil eşim benden ayrılma boşanma diye oturup ağlayan biriSogumanın Bı ustu Bosamak guzıdem.
Bır ölçü birimi olarak 'bir tık'
İsten ızın alırsın sıkıntı yok, ıkı saat uzağımda annem babam ablam yegenlerım yasıyor. Covıd19 gıbı uzucu bir durum yasadılar. Sehire gıremedım mevzu senın Sehirden sehire gidememen, ısyerınden ızın alman degıl. Iznı alırsın evde oturursun.Alamayacağımı nerden biliyorsunuz aldım bile tarihi bile belli devlette değilim
Bunu ben yazmadım başka biri yazdı böyle bir şey hiç düşünmedimKorkmayın bir ay sevişmeyince normal adamlar hemen başka kadınlara koşmuyorlar. Ama siz yine de dikkatli olun, hasta falan olur sevişemezseniz beyiniz elden gitmesin.
Eşim evde oturmam diyor zorla mı tutayım adam aylardır evde zaten öğretmenİsten ızın alırsın sıkıntı yok, ıkı saat uzağımda annem babam ablam yegenlerım yasıyor. Covıd19 gıbı uzucu bir durum yasadılar. Sehire gıremedım mevzu senın Sehirden sehire gidememen, ısyerınden ızın alman degıl. Iznı alırsın evde oturursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?