- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Sehire giremeyecekler zaten alsın o ıznıGüzide hanım ben sizin gibi sahte rapor alanlara da o raporu düzenleyenlere de hakkımı helal etmiyorum.Umrunuzda olmadığını biliyorum ama söylemek istedim.
Düzeni bozan kendi planlarına göre şekil verdiren insanlar yüzünden yıllık izinlerimizi bile doğru düzgün kullanamıyoruz.
Öyledir şimdi virüs var diye ama o kadar çok var ki bu tür insanlar bu kadar rahat şekilde yazması üzdü ben utandım.Sehire giremeyecekler zaten alsın o ıznı
Varsa hakkımız haram olsun ne diyelim.Öyledir şimdi virüs var diye ama o kadar çok var ki bu tür insanlar bu kadar rahat şekilde yazması üzdü ben utandım.
Ama bu hanimabla kocasi ona abdest al gerekirse aksam yine alirsin dedi diye beni istemiyor, hamile kalırsam çocuğumu da istemeyecek diye dert edinen bi insanTum saglık calısanları canla basla calisip evlerine gidemezken guzıde zaten kurban bayramını dert etmıs
2 aya kadar o yasaklar kalkacak kalkmasa keşke ben dururum evde ama eşim yasak kalkar kalkmaz giderSehire giremeyecekler zaten alsın o ıznı
Benim çalıştığım yerde yoğunluk yok şu an öyle virüslüler gelmiyorŞu an çok şaşkınım.
Hani siz hemşire idiniz?
Bizim işyerinde işyeri hemşirelerimize bile izinler kaldırıldı. Ne olur ne olmaz diye hepsi geliyor.
Siz bir de devlette 1.5 ay nasıl izin alabiliyorsunuz???
Ayrıca diyelim rapor alacaksınız.
Dünyada pandemi var. Millet can derdinde.
Sağlıkçı olarak size en çok ihtiyaç duyulan zamanda nasıl sırf memlekete gitmek için rapor alacaksınız???
Yoktan rapor aldığınızda gene de o ay yatan maaşı gönül rahatlığı ile nasıl yiyeceksiniz?
Benim boğazımdan vallahi billahi geçmezdi o maaş.
Şu an Hipokrat mezarında isyanlardadır..
Virüs olmasaydı eşim ailesinin yanına giderdi ama tabiki iki gün filan. Öyle bir aylık izni olmazdı. Hiç de benden soğur mu aklına girerler mi diye düşünmezdim/düşünmedim. Siz önce kendinize ve kocaniza güvenin.yoksa aklı o kadar kitsa bu söz bakış yeter i akli başından almaya.2 aya kadar o yasaklar kalkacak kalkmasa keşke ben dururum evde ama eşim yasak kalkar kalkmaz gider
Nerden biliyosun ıkı aya kadar yasakların kalkacağını kim dedi?2 aya kadar o yasaklar kalkacak kalkmasa keşke ben dururum evde ama eşim yasak kalkar kalkmaz gider
Koronavirüsle haberleşmiş, Instagram’dan yazışmışlar. Güzide ben iki aya kadar gidiyom, ona göre tatil planınızı yapın demiş korona.Nerden biliyosun ıkı aya kadar yasakların kalkacağını kim dedi?
Ee hemşireyseniz nasıl izin alabiliyorsunuz ben bütün izinler kapatıldı diye biliyorum ki öyle de hemşire arkadaşlarım var bulunduğu şehirden 1 saatlik uzaktaki ailesinin şehrine gitmeye bile yasağı var nöbet aralarında bileAçık bulmak için değil profilinizi gezerken gördüm. Bal gibi de 3 sene demişsiniz :)
Yollar açılıyor diye hemen virüs bitmiyor ama.Yazın açılmış olacak yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?