• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ayda 7.5 kilo verdim :) :)

melankoliq

deniz gözlüm
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
20
0
86
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar

son dönemde oldukça fazla kilo aldığım için fazla sıkmadan bence harika bir diyetle 7.5 kilo gitti...
öncelikle normalde kahvaltı yapmayan ben her sabah kahvaltı yapmaya başladım
kahvaltımda 4 zeytin, 1 dilim peynir domates ve salatalık vardı yanında yarım simit yedim :)
kahvaltı çok önemli

öglen normal yemek ama tabak asla dolmayacak ve bol salata :)

akşam 8 den sonra kesinlikle yemek yok akşamda salata veya karpuz peynir,veya çok az yemek...

aralarda bol bol elma öneririm süper işe yarıyor

ve en az 2 litre su şart :)

62 kiloydum bir ay önce şu an 54.5kiloyum :)
pantolonlar yenilendi göbeğim ve midem artık yok :)
ve alışınca bünye istemiyor :)
acıktıkca elma yiyin :) ve unutmayın 8 den sonra asla yemeyin zemuszemus

evde mekik çektim :1: zor oldu ama bir yere tutunup tek elle ben öyle yaptım :kedi:

midem için bu şarttı olmuyorsa yarım saat yürüyüş bile yeter canım

şu ara sadece yediklerime dikkat ediyorum sporu da bıraktım...:kedi:

bravo...süpersin

bende şu anda kilolarımla savaşıyorum...haşimato hastasıyım,1 senede 14 kilo aldım ama veremiyorum galiba profösyonel yardım almam gerekiyor.....ah birde elma beni müthiş acıktırıyor.

teşekkürler...

ben elma yiyince senin tam tersine tokluk hissediyorum canım :dance:

bence de profesyonel destek en iyisi sonuçta bir rahatsızlık varsa onlar en uygun yolu gösterirler :1:

şimdiden kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

süpersin cnm tebrik ediorummmmmmmmm inş bende senin gibi 55 lere düşerim spor yaptınmı peki ayriyette banada yardımcı olda bende yenileyim herseyiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

Merhaba melankolik öncelıkle senı tebrik ederim..1 ayda verdığın kıloyu görünce açıkçası kilonu çok zannettım ama 62 mişsin..gerçekten süper.ama bıseyı merak edıyorum.elma bayaa karbonhidratlı bişey..kac tane yedın günde?cok yenildiğinde bu kadar kilo verilemez çünkü

tebrıkederım
bende 3 5 kılo versem super olucak enazından gobegım gıtse cok sevınıcem
elma benı cok acıktırıyor yemek ıstemıyrum elma sımdı kıraz ve karpuz yıyorum bolbol

süpersin cnm tebrik ediorummmmmmmmm inş bende senin gibi 55 lere düşerim spor yaptınmı peki ayriyette banada yardımcı olda bende yenileyim herseyiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

sevgilim_benim : canım evde biraz mekik çekmeye çalıştım bende çünkü mide vardı ve faydası oldu allahtan sarkma falan da olmadı ve en önemlisi selülitlerim yok oldu (bu harika bir duygu ):sm_cool:

Merhaba melankolik öncelıkle senı tebrik ederim..1 ayda verdığın kıloyu görünce açıkçası kilonu çok zannettım ama 62 mişsin..gerçekten süper.ama bıseyı merak edıyorum.elma bayaa karbonhidratlı bişey..kac tane yedın günde?cok yenildiğinde bu kadar kilo verilemez çünkü

akşam sekizden sonra yemek yemediğim için canım 9 dan sonra acıktığımı hissettiğim an bir tane elma yedim :1:
elma yemek istemiyorsan karpuzu öneririm canım o da çok faydalı :)

tebrıkederım
bende 3 5 kılo versem super olucak enazından gobegım gıtse cok sevınıcem
elma benı cok acıktırıyor yemek ıstemıyrum elma sımdı kıraz ve karpuz yıyorum bolbol

vereceğine eminim azimli olunca gidiyor kilolar gerçekten kaydirigubbakcemile3
ben elma yiyince tokluk hissediyorum herkes acıktırıyor demiş ama,acaba bende mi bir gariplik var :kedi:

purelove :wuuuuuuuuuuhhhhhhhhhuuuuu harikasin sekercim ardindan ben de gelicem insallah

gel canım hep beraber zayıflayalım ne güzel sempatiksalakcinni
----------------------------------------------------------------------------------------------------

chiglet :tebrik ederim

sinemugur1 :tebrikederim.spor da yaptınmı

teşekkür ederim spor yapmaya çalıştım şu an pek yapmasamda mümkün olduğunca elinizden ne geliyorsa yapın arkadaşlar mekik veya yürüyüş tavsiye ederim :1:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

kuheylan :çok gzl canım ya öyle zor bi listede değil sadece 1 ay da bu kiloyu vermen harika darısı başımaa:)

saol canım evet bir buçuk ay oldu ve bugün itibari ile 54 kiloyum :lepi:
8 kilo gitmiş oldu bol bol da su içmenizi tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
benim boyum1.58 olduğu için 62 kilo bile çok duruyordu bi ara resim de eklerim daha iyi olur...
kızlar darısı sizin de başınıza...delikafadulden

büyük başarı. ben de tebrik ederm. 1 ay da 7bucuk kilo ilk okudugum da cok gibi geldi ama 62 kiloymussun. cok iyi ya. ben de deniyim bari :D

Tebrik ederim canım süper bi başarıı (:
Bende bir-iki haftadır,günde en az 2 ltre su içmeye başladım ..
Geceleri acıktığımdada meyve yiyorum :D
2 kilo verdim , ama biraz göbeğim var o da giderse çok iyi olucak..
Senı tekrardan tebrik ediyorum.

Tebrik ederim canım süper bi başarıı (:
Bende bir-iki haftadır,günde en az 2 ltre su içmeye başladım ..
Geceleri acıktığımdada meyve yiyorum :D
2 kilo verdim , ama biraz göbeğim var o da giderse çok iyi olucak..
Senı tekrardan tebrik ediyorum.

teşekkürler canım...
evet su içmek ve meyve yemek zeyıflamayı da hızlandırıyor zaten :1:
bende seni tebrik ederim ne güzel 2 kilo vermişsin eminim kalan birazcık göbek de gidecektir...kaydirigubbakcemile2

bende şu an 54 kiloyum hedefim 50 olmak inş. gidecek bu 4 kg kaydirigubbakcemile2

Back
X