bir ayda adamın evine yerleştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok teşekkür ederim.
zaten ben de öyle düşündüm. mesela bir ay daha kaldım evime döndüm diyelim. yakın zamanda ciddi bir şeyler düşündüğünü görmek isterim. hani şu an için hiç yok gibi. onun için ciddiyet belirtisi evinde kalan tek kadın olmam bugüne dek, anahtar yaptırması bana falan. ailesi biliyor fakat tanışmadık. ama bütün yakın çevresi, iş çevresi, patronlarının olduğu yemekler vs hepsine benimle katıldı.

Surekli is yapip gundelikci gibi davranmayin bence. Bunun disinda yasiniz da beraber yasayabilecek kadar olgun bir yas,ikiniz de cocuk degilsiniz. Bir taniyin iste adami ne guzel
haklısınız temizliğe biraz mola vermeliyim. geçen ocağı falan cifledim pencereleri sildim falan. işi abarttım yani.

bizim şu an üç dört günde bire düştü şu an elveda diyemem zaten mecbur kalcaz evde :) bir de seviyorum ama bir şekilde canlanması lazım. tamam adam haklı yoruluyor da yorgunluk da bahane sanki biraz. işte avucundayım ya cazibem gitti.

Kesin vardır haftada 20 olan ona birşey demiyorum da konu sahibi durumdan hoşnut değil orası kesin :)
dün acayip bir kokteyle gittik. kendi de çok şıktı, ben de çok şık giyindim mini elbise sivri topuk falan. makyaj saç falan hazırlandım, hani ortamda gözleri üzerimde hissettim güzeldim yani. gece de eve dönüp uyuduk

Şimdi bu durum muhtemelen siz evlenince de böyle olacaktı. Öyle düşün.
Ama 2 ayda sana olan heyecanının azalması seni mutsuz ediyorsa düşün evlilikte ne olur. Evlenince de sürekli yanaşan taraf sen olacaksın muhtemelen. Bu seni mutlu eder mi? İleriye dönük de bakmalısın madem ciddi bir hamle bekliyorsan.
Bu durum onu tanıman için gayet iyi bir fırsat olmuş yani, muhtemelen cinsel anlamda uyuşamayacaksınız evlenince de.

Yuh , seninki odun çıkmış şekerim .
zaten eski konum vardı daha ilişkinin başında açtığım hafif odunluklarını sezdiğim. ama o zamanlar en azından ateşliydik ahaha. şimdi kendime direkt koca yaptım koydum salonun ortasına kendim de ocak cifliyorum. yemin ederim üç ay önce bana bunları yaşayacaksın deseler dalga geçerdim.

Sorunu kendinde arama.mesele senin cazibeni kaybetmen degil belki.adamin enerjisi dusuktur olamaz mi?disardaki kisitli surede ustune atliyordu cunku gorusmeye ayarli bi zamandi
Ama su an berabersiniz.ve belli ki adamin libidosu dusuk.libidosu dusuk bi adami istiyor musun sen hayatin boyunca bunu dusun ve birak o dusunsun benim libidom dusuk ben bu kadini kacoror miyim elimden diye.kurma kafanda kendini degersizlestirme.

Canım kedi. Sizin kedi gibi 100 kedi olsa ülkede boşanma oranı düşer

Rahat olun ya hu, şu şansı yakalamak isteyen kaç bin milyon çift var biliyorsunuz değil mi?

Hani "Aynı eve girmeden tanıyamazsın." klişesi var ya işte ke(n)diniz ona tepki vermiş. Ne güzel yakından tanıyın. Olmuyorsa da olmuyordur.

Bir de o yeni gelin modundan bir kurtulun. Ocak ciflemeler, cam silmeler... Azcık keyif yapın.

aslında gerçekten iyiydik. fakat geçen bir rakı muhabbetinde konuştuk bunu. bence her gun her gun boş boş yapacağına bi kere yaparsın çok daha iyi olur o onemli falan gibi bir şeyler dedi. ya kendini savundu ya da bilemiyorum. gerçi sarhoş kafa savunma yapmaz. kafası bu galiba. bir kez yaklaştığımda yorgunum dedi ama reddetmedi. bir kez reddetti sadece o da sabahtı, başım çok ağrıyor çok içtik gece şimdi uyuyalım az daha falan dedi. dedim sen uyu ben işe gideyim daha iyi ahhaha

bir şey diyeyim mi libidosu düşük diyebileceğim son insandı. ilişkiye başlar başlamaz bu muhabbetleri konuşmaya başladık, adam bildiğin her an istekliydi. beraberliklerimiz de öyle dediğim gibi birkaç kez olurdu hep. ama evet orada bana zaman ayırıyordu. ve hazır oluyordu hep. şimdi her an yanında kadın olunca çok yanaşması gerekmiyor. ben sanırım sürekli benden tahrik olsun istiyorum. ne bileyim gecelikle yanına yattığımda da istesin falan.

bana ilk başladığımızda ilişkiye, bu eve daha once hiçbir kadın gelmedi. benim günlük vs ilişkim olmaz son ilişkim de iki sene önce bitti. sen odaları falan gez. her şeyin yerini öğren. sana anahtar da yaptıracağım vs demişti. o şartlarda evine yavaştan yerleşsem rahatsız olmazdım da. şimdi direkt yerleşik hayata geçtik. gerçi bişi diyeyim mi o kadar da sevimli duruyoruz ki. kedi ben o, uzanıp dizi izlerken üçlü uzanıyoruz falan. kedi aramızda uyuyor. ben tanıma evresi gibi değerlendireyim. biraz daha zaman geçince anlaşılır zaten.

Bak şimdi eski konunu okuyunca oldu , siz biz gibiymişsiniz aslında , ama ben yonttum adamı yıllardır .

BU küçük melekler için herşeye katlanılıyor
Umarım bi an önce dönersiniz kndi evinize

Bak şimdi eski konunu okuyunca oldu , siz biz gibiymişsiniz aslında , ama ben yonttum adamı yıllardır .
ben de sanki çabalıyorum. bir de şunu düşünüyorum. hayat emaresi olmayan bir bekar erkek evi düşün. ne bileyim masalar bile yağ içindeydi ocağı falan geçtim. doğru düzgün ışık açmaz, tv hiç açmaz. evde hareket yoktu ben ilk gittğim dönemlerde. şimdi kediyle biz gitmeye başlayınca yavaş yavaş bir şeyler yapmaya başladım. ne bileyim salona lamba taktırdım. tv açılıyor artık. kedi bizle oynuyor hareket halinde. e yemek kokusu falan oluyor. ya adamın evinde buz kalıbı bile yoktu alkol alan adam bu. her şeyi boyle ufak ufak toparladım. acaba diyorum kediyle bize alışıp da arar mı... hastamız dun hastaneye yatırıldı bir süre için, biz mesela bugun kendi evimizdeyiz kediyle, şimdiden özledik. yani ben bile ikilemde kalıyorum 20 günde. ora mı benim evim bura mı diye. ya da kendi evime bir şey alırken oraya da alıyorum falan. ne bileyim köy domatesi aldım geçen gün mesela ahhaha

Aynen öyle.
E kendisinde durumun zaruri olduğunun farkındaymış zaten.
Hoş keyfi olarak da bunu yapabilirdiniz. Senelerdir tanışıp yeni sevgili olmuş iki yetişkinsiniz. Keyfini çıkarın.

BU küçük melekler için herşeye katlanılıyor ❤
Umarım bi an önce dönersiniz kndi evinize
beni anlamanıza cokk sevindim. boyle dostu olmayanlara garip gelebiliyor bu durum. bu kedi benim oğlum. 1 aylıkken geldi şimdi 1.5 yaşında. kalp hastası. nefesini dinleyerek uyurum kalbinin atışını bile takip ederim. o gidiyorsa ben de gidiyorum diye çıktım evden. bir kedi baksı bi ben çıktım çanta bile almadım. ondan başka bir şeyim yok diye. kolum kanadım kırılmış gibi oluyor o yokken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…