- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
biz o sevgililik tadını cıkaramadık. bir ay cikardik gezdik tozduk işte. haftada iki üç buluşarak. e şimdi beraber yaşıyoruz. neyseki henüz birlikte sıkılmadık hiç. böyle ne yapacağımı bilemediğim olmadı.Avucundayim gibi değil avucundasin
Evlendikten sonra bende senin gibi hissettim.
Sevgililik zamanlarını özlüyorum valla o zamanlarin da tadi apayri yani
teşekkür ederimmm. baya ılımlı yaklaşırım, enerjim iyidir normalde. ilk zaman onda kalırken gergindim evden atıldık kediyle diye zırlıyordum. şimdi daha normalim hani gülerek karşılıyorum :)Ya bence durumu olduğu gibi kabul edip tadını çıkar bu günlerin. Efsane deneyim kazanırsın ☺. Ben şahsen çok hoşlandım senden, eminim pozitif birisindir.
Evlenincede öyle olmuyor ki zaten. Rutinlesiyor sadece ve sürekli bir şeyler yapalım, sürekli sohbet edelim, sürekli oynasalim havasinda olmuyorsun.biz o sevgililik tadını cıkaramadık. bir ay cikardik gezdik tozduk işte. haftada iki üç buluşarak. e şimdi beraber yaşıyoruz. neyseki henüz birlikte sıkılmadık hiç. böyle ne yapacağımı bilemediğim olmadı.
heh işte cidden başta boyleydik. mesajlar boyle ateşli ateşli falandı sabah beşe kadar mesajlaşırdık işe uykusuz giderdik. şimdi birbirimizi aramıyoruz bile. geçen ayçiçek yağı alır mısın diye mesaj attım mesela öyle mesajlaşıyoruz ahahah. gül gibi ilişkiyi ben bu hale getirdim :))Evlenincede öyle olmuyor ki zaten. Rutinlesiyor sadece ve sürekli bir şeyler yapalım, sürekli sohbet edelim, sürekli oynasalim havasinda olmuyorsun.
Ama sevgiliyken oyle mi asansorde bile bir koklasma, telefonda saatlerce konuşma, bulusmak için saatlerce hazırlanma
Sen değil aslında bu aynı evde yaşamanın kuraliymis insan uzaktan bu kadar tahmin edemiyor.heh işte cidden başta boyleydik. mesajlar boyle ateşli ateşli falandı sabah beşe kadar mesajlaşırdık işe uykusuz giderdik. şimdi birbirimizi aramıyoruz bile. geçen ayçiçek yağı alır mısın diye mesaj attım mesela öyle mesajlaşıyoruz ahahah. gül gibi ilişkiyi ben bu hale getirdim :))
çok şükür inşallah problemin olmaz bundan sonra da. dediğim gibi basıp çıkamıyorum zaten adamın evinden. maaşım fena değildir normalde. iki gün önce annem aradı, deli gibi harcama yapıyoruz vs elimdeki para bitti dedi. hemen maaşı attım ona kendime 300 tl bıraktım. hani gidip ev tutamam. 300 tl ile otel bile olmaz. zaten kediyle hiçbişi olmuyo. adamla kavga etmemem lazım işte. uslu uslu oturacam evinde. işallah bu kız cok hanım hemen evleneyim demez ahhah.Sen değil aslında bu aynı evde yaşamanın kuraliymis insan uzaktan bu kadar tahmin edemiyor.
En azından sevgiliyken gördün nasıl olduğunu.
Kesin bir şey diyemem ama illa evlilik yoluna gidecek diye düşünme madem ilişkin için ve takıl mutlu mesut.
Eşimle büyük problemlerim yok şükür ama ben bile yaşasam ayni evde 3ay evliliği tekrar düşünürdüm. Tabii benimde yaşımda senden küçük baya azcik daha büyümeyi beklerdim
çok teşekkür ederim.
zaten ben de öyle düşündüm. mesela bir ay daha kaldım evime döndüm diyelim. yakın zamanda ciddi bir şeyler düşündüğünü görmek isterim. hani şu an için hiç yok gibi. onun için ciddiyet belirtisi evinde kalan tek kadın olmam bugüne dek, anahtar yaptırması bana falan. ailesi biliyor fakat tanışmadık. ama bütün yakın çevresi, iş çevresi, patronlarının olduğu yemekler vs hepsine benimle katıldı.
Umarım öyle derçok şükür inşallah problemin olmaz bundan sonra da. dediğim gibi basıp çıkamıyorum zaten adamın evinden. maaşım fena değildir normalde. iki gün önce annem aradı, deli gibi harcama yapıyoruz vs elimdeki para bitti dedi. hemen maaşı attım ona kendime 300 tl bıraktım. hani gidip ev tutamam. 300 tl ile otel bile olmaz. zaten kediyle hiçbişi olmuyo. adamla kavga etmemem lazım işte. uslu uslu oturacam evinde. işallah bu kız cok hanım hemen evleneyim demez ahhah.
o şu an böyle düşündüğümü bilse bana çok kızar zaten. o çok mutlu. gelecek ay için bir programa plan yapıyor benimle. fakat o heyecan bitmesini erken yaşadık. umarım azalmadır, normale dönüyordur. yoksa allah razı olsun çok zor günümde evini açtı bize ve hiç zorluk yaşatmadı. bir kere bile söylenmedi. ben sadece ekstra hassas davranıyorum. hazır değildim. bu ilişkim güzel başlamıştı, sağlam adımlarla gitmek istiyordum kendimi adamın evinde buldum. bak basit bir örnek vereyim ben deli yatarım çapraz falan yatarım yatakta. ilk dönem onu rahatsız etmişim. bir gece uyandı, ben de uyandım. rahatsız ettiğimi fark ettim gene psikopat gibi yatmışım. kalktım salona yattım. sabah beş gibi geldi aldı beni. saçmalama sen beni rahatsız eder misin diye. sağolsun cidden bana iyi hissettirmeye çalışıyor ama ben alışkın değilim.Benim kafama iliskiler ile ilgili hep ayni sorun takiliyor.. demissiniz ya heyecan bitti mi, biter mi? Ani yakinlik mi bitirdi?! Vs
Ben bu dusunceye katilmiyorum. Sizi seven insan, sizinle uyuşan insan size bunlari dusundurmez. Dusundurmemeli bence.. evinde de kalsaniz, afedersiniz hatta evini darmadagin etseniz bile toplariz der rahat olur, sizi de dusuncelere gark etmez.. biz de esimle tanistik sevgili olduk ve 1 ayin sonunda ayni evde yasamaya basladik, tabi ki heyecan falan donem donem azalir ama bence iliski acik olmali, iki taraf da birbirinden habersiz birbiri hakkinda dusuncelere dalmamali
bizimki klasik türk erkeği koca oldu. filmlere baksan ohohohooooo. haber ederim zaten size. adamı seviyorum bırakmak istemem çok ciddi bir kavga olmazsa bitmez zaten.Umarım öyle der
Erkekler kadınlar gibi degil pek en azından yüzde sekseni
Sorumluluk ilk zamanlar davrayabilir 1-1.5 aya gecer inşallah
Bakalım neler olacak
Filmlerde ne güzel ama değil mi
Hahahaha adamları bırak ben bile bazen elimde bez ocak cifliyorkenbizimki klasik türk erkeği koca oldu. filmlere baksan ohohohooooo. haber ederim zaten size. adamı seviyorum bırakmak istemem çok ciddi bir kavga olmazsa bitmez zaten.
bana bazen sabah sana yumurta yapayım mı dediği oldu ahuahua. daha komiğini söyleyeyim. bir gün yemek yiyoruz. o erken bitirdi kalktı, bulaşık yıkamaya girişti. ben ama ben yemek yerken birilerinin dolanmasından ayakta hareket halinde olmasınadn hoslanmam. ya bırak lütfen falan dedim bırakmadı. en son "bulaşık yıkamak bana stres attırıyor bırakır mısın seviyorum" dedim. aa tamam dedi oturdu. su an bana paso bulaşık yıkılıyo. stres atıyorum diye .... ay ben boyle hayal etmemiştim yastık savaşı falan yapacaktık dahaHahahaha adamları bırak ben bile bazen elimde bez ocak cifliyorken
Elin adamına yaptığım işlere bak cile cekmeye gelmişim dünyaya. Ah bilsem bekarlık sultanlıkmis modlarina girebiliyorum. Hatta bazen tezgaha bıraktığı bir bardak bile onu kum torbasi gibi kullanmaya teşvik ediyor beni
Filmlerde adamlar nasıl sofralar yapıyorlar valla nasıl mezeler hazirliyor, sabah yataga gelen kahvaltılar
Benimki de arada bir şeyler yapmaya çabalıyor ama yapmasa bana kesinlikle daha az iş çıkıyor. Bir çay demleyecek cay tozu her yer. İçindeki cay konulan yer devrilmiş. Kahve makinesi kurumuş,bana bazen sabah sana yumurta yapayım mı dediği oldu ahuahua. daha komiğini söyleyeyim. bir gün yemek yiyoruz. o erken bitirdi kalktı, bulaşık yıkamaya girişti. ben ama ben yemek yerken birilerinin dolanmasından ayakta hareket halinde olmasınadn hoslanmam. ya bırak lütfen falan dedim bırakmadı. en son "bulaşık yıkamak bana stres attırıyor bırakır mısın seviyorum" dedim. aa tamam dedi oturdu. su an bana paso bulaşık yıkılıyo. stres atıyorum diye .... ay ben boyle hayal etmemiştim yastık savaşı falan yapacaktık daha
o şu an böyle düşündüğümü bilse bana çok kızar zaten. o çok mutlu. gelecek ay için bir programa plan yapıyor benimle. fakat o heyecan bitmesini erken yaşadık. umarım azalmadır, normale dönüyordur. yoksa allah razı olsun çok zor günümde evini açtı bize ve hiç zorluk yaşatmadı. bir kere bile söylenmedi. ben sadece ekstra hassas davranıyorum. hazır değildim. bu ilişkim güzel başlamıştı, sağlam adımlarla gitmek istiyordum kendimi adamın evinde buldum. bak basit bir örnek vereyim ben deli yatarım çapraz falan yatarım yatakta. ilk dönem onu rahatsız etmişim. bir gece uyandı, ben de uyandım. rahatsız ettiğimi fark ettim gene psikopat gibi yatmışım. kalktım salona yattım. sabah beş gibi geldi aldı beni. saçmalama sen beni rahatsız eder misin diye. sağolsun cidden bana iyi hissettirmeye çalışıyor ama ben alışkın değilim.
ya yeminle o bana cok garip geliyor. annemi biliyorum yani. kendisi yemeğe oturmaz millete hizmet eder falan. ben öyle olamıyorum. dediğin gibi artık bulaşık yıkamayayım derim ellerim yaralanıyo derim. geçen domestosla ocağı falan temizledim de eldivensiz ellerim hep açıldı kanadı. onu şey yaparım yıkarım adama.Benimki de arada bir şeyler yapmaya çabalıyor ama yapmasa bana kesinlikle daha az iş çıkıyor. Bir çay demleyecek cay tozu her yer. İçindeki cay konulan yer devrilmiş. Kahve makinesi kurumuş,
Ama 1 -2 ev işini güzel yapar yalan yok birde yardım istesem genelde okeyliyor. (Buna bile şükrediyorum görüyorsun)
Keşke öyle demeseydin ama sıkıldım de erkekler irdelemez pek biliyorsun
Ay annelerimiz nasıl babalari hiç kaldirmadan hizmet ediyormuş vallahi anlamıyorum bana eşim çok oturunca batıyor
gerçekten bunu merak ediyordum. nasıl davranmalıyım diyordum. bir başka arkadaşın beraber yaşayıp evlenmek istediği ama adamın yanaşmadığı konuyu okudum az önce. ben nasıl olayım acaba dedim. şey değilim aman adam buldum evleneyim modunda değilim ama birlikte yaşadığım bir adamla da ilişkim evlenmeye odaklı olmalı diye düşünüyorum. kendim gibi devam edeceğim yani. bir de nispeten uzak duracağım, her an sevdiğimi söylemeyeceğim vs. ben çok mıçmıç bir tip oldum bu ilişkide. adam arayıp napıyosun dese, "seni seviyordum sen" diye yanıtlıyorum ki öyle oluyor. sanırım burada klasik ilişkilerimizdeki gibi davranmalı. ağırdan satıcaz yani kendimizi. evinde yaşasam bile ağırdan alacağım her an sevgi yumağı olmayacağım.O zaman bence rahat olun, hatta neyseniz o olun, iliski surecekse surer zaten. Bence pek cok iliskinin kotuye gitme sebebi birbirlerini taniyacaklari donemde farkli davranip yanlis tanitmalari... Kafanizda kurmayin, dedigim gibi.. saglam bir iliski istiyorsaniz kendiniz olun, seven adam sever zaten, istenirse de her zaman uzlasma yolu bulunur bence. Benim iliskideki tek taktigim asla avucunda hissettirmemek.. karsi tarafa firsat verin o sizi daha cok sevsin her zaman. Bunun yakin yasamakla da alakasi yok.. siz kendinizi daha cok sevin, normali de bu zaten. Siz kendinizi ne kadar onemserseniz o da sizi onemser. Siz ona kopek gibi asik olsaniz bile belli etmeyin.. cok ustune dusmeyin. Bu evliler icin de gecerli. Tabi ki benim fikrim
ahuah düşün bir ayda neler yaşadım ahahaÖyle bi anlatmışsın ki eskiden şöyleydik böyleydik hepitopu 1 aylık ilişkiden :)
Cinselliğin azalmasının aynı evde yaşamakla ilgisi olduğunu sanmıyorum o zaman evli erkeklerin hepsinin emekliye ayrılması lazım. Bir de çok kısa bir süre. Belki de evinde misafir olduğun için bilerek çok fazla yanaşmıyordur. fırsattan istifade ediyormuş bu durumu kullanıyormuş gibi hissettirmemek için.
ben de hayret ettim. hala ediyorum. bugün birilerinden söz ederken, "benim canım gidiyor ölüyor orada" dedi. biraz hak verdim. tamam ben evladıyım, o da kardeşi. annem onun da annesi gibi yani hastamızın.ve annem kedimize de tapar. kedi mutlu olsun diye her şeyi yapardı. o yüzden birkaç gün sonra sen de gitsene kalsana kediyle mutlu olsun falan dediği oldu.Annene de hayret ettim canım benim annem olsa gitmiyim diye kapının önünde yatar yine yollamaz beni kediyi kediyi hiç dinlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?