evet kızlar bazı zamanlar birden fazla yumurtamız olabiliyor. yaptığınız testler doğru sonuç vermiş aslında
ben daha önce doktorda yumurta takibi yaptırmıştım.o ay iki adet arasında 2 defa yumurtladığımı tesbit etmişti
oo cok iyi 2 kere sans var yani ozaman
mesela ilk yumurtlama tuttu 2.de tutarmi? ikiz gibi yani yoksa bir yumurta dollennce daha yumurtlama olmazmi??
bende senin gibi benzer bir durumla karşı karşıyayım buay 15.gün hem normal ovulasyon testinde hemde digital olanda gülen suratı gördüm yumurtladığımı düşündüm hatta 16.gün silik çıktı.sonra ateş ölçümüme görede ateşim artmadı dün birden düştü bende akşam gene ovulasyon testi yapayım dedim 19.gün gene iki çizgi gayet net canım..bu durum nedir? iki kez yumurtlamamıdır?
Cabende senin gibi benzer bir durumla karşı karşıyayım buay 15.gün hem normal ovulasyon testinde hemde digital olanda gülen suratı gördüm yumurtladığımı düşündüm hatta 16.gün silik çıktı.sonra ateş ölçümüme görede ateşim artmadı dün birden düştü bende akşam gene ovulasyon testi yapayım dedim 19.gün gene iki çizgi gayet net canım..bu durum nedir? iki kez yumurtlamamıdır?
Canim meraba baya olmus yazali ayni durumu su an bende yasiyorum o ay hamile kaldin mi lutfen cevap yaz gorursen egerbende senin gibi benzer bir durumla karşı karşıyayım buay 15.gün hem normal ovulasyon testinde hemde digital olanda gülen suratı gördüm yumurtladığımı düşündüm hatta 16.gün silik çıktı.sonra ateş ölçümüme görede ateşim artmadı dün birden düştü bende akşam gene ovulasyon testi yapayım dedim 19.gün gene iki çizgi gayet net canım..bu durum nedir? iki kez yumurtlamamıdır?
23 ünde yumurtlamissin canim ya da 24'un erken saatlerinde
Lh artışını yakaladigin an 24-36 saat sonra catliyor iki cizgi ayni koyulukta olmadan ama ikinci cizgi belirginlesmeye başladığında. Pik yaptiginda ise yaklasik 12 saat sonra catliyor. Sen mesela ayni lh artışını 22 sinde yakalamissin 23 u yani bir gun sonra piki yakalamissin o gun icinde de yani yaklasik 12 saat içinde de yumurtlamissinen koyu olduğu zaman mı yumurtlama oluyor. yoksa en koyu olduğundan 24/36 saat sonra mı
Lh artışını yakaladigin an 24-36 saat sonra catliyor iki cizgi ayni koyulukta olmadan ama ikinci cizgi belirginlesmeye başladığında. Pik yaptiginda ise yaklasik 12 saat sonra catliyor. Sen mesela ayni lh artışını 22 sinde yakalamissin 23 u yani bir gun sonra piki yakalamissin o gun icinde de yani yaklasik 12 saat içinde de yumurtlamissin
canım gebelik testi yaptın mı? bu arada eğer adetlerin düzenli ise adete yakın bu şekilde çıkan arkadaşlar hamile olduklarını öğrendiler inşallah sende hamilesindirpeki öyle de ben 14 ünde ve15 indede ç.ift çizgiyi gördüm. onların resmini çekmedim. bu bir ayda iki kez oldu. şimdi ben iki kez mi yumurtladım. adete 3 gün var :) kafam karmakarışık oldu
canım gebelik testi yaptın mı? bu arada eğer adetlerin düzenli ise adete yakın bu şekilde çıkan arkadaşlar hamile olduklarını öğrendiler inşallah sende hamilesindir
oluyor ama senin adete çok yakın hamilelik olabilir aynısı bende de var bu ay ama bende pko var sanırım benim ondan çift çizgi çıkıyor ama senin baya baya koyu üstüsteadete yakın hep koyu çkarsa hamilelik oluyormuş. benim 25 inde tek çizgi bu günde tek çizgi. adet 1 temmuz
benim anlamadığım ayda iki kez yumurtlama oluyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?