- 18 Haziran 2015
- 41
- 14
- 3
Ca
Canim meraba baya olmus yazali ayni durumu su an bende yasiyorum o ay hamile kaldin mi lutfen cevap yaz gorursen eger[/QU
Selam bende aynı sorunu yaşıyorum düzensiz adet oluyorum adettimin 23. Günde test yaptım şans eseri çift çizgiyi yakaladım 2 gün sonra silikleşti çizgi hersey bugün 30 gün son testi yapacaktim ki tekrar çift çizgi gördüm gayet belirgin şekilde tekrar mı yumurtluyorum ben lütfen yardımcı olun ve hamile olma ihtimalim var mıoluyor ama senin adete çok yakın hamilelik olabilir aynısı bende de var bu ay ama bende pko var sanırım benim ondan çift çizgi çıkıyor ama senin baya baya koyu üstüste
hamile kaldınızmı?Selam bende aynı sorunu yaşıyorum düzensiz adet oluyorum adettimin 23. Günde test yaptım şans eseri çift çizgiyi yakaladım 2 gün sonra silikleşti çizgi hersey bugün 30 gün son testi yapacaktim ki tekrar çift çizgi gördüm gayet belirgin şekilde tekrar mı yumurtluyorum ben lütfen yardımcı olun ve hamile olma ihtimalim var mı
arkadaslar ben bu ay ovulasyon testi kullandim yumurtlama gunumu bulmak için ve adetimin 14. gunu testi yaptim ve bingo sonuç pozitifdi.sonra ardan bir kaç gun geçti ne kadar bilmiyorum ben tekrar ovulasyon testi yaptim sonuç bu defa negatif çikti.bir onceki hamileligimde doktorum bana adetine 7 gun kala hamile kalmissin demisti ama ben o ayda ovulasyon testi yapmistim ve yine 14. gundu yumurtlama zamanim.doktor yaniliyor demistim kendi kendime.ama doktorun bu tahmini aklima gelinca adetime 7 gun kala tekrar ovulasyon testi yaptim yine pozitif çikti.bu durumda benim ovulasyon tarihim adetmin 14. gunumu yoksa adete 7 gun kala mi ,yoksa her ikisi mi?bir ayda iki kere yumurtlama olabilir mi ne dersiniz?bu arada ilk bebegim dustu malesef, bu ay tekrar denemeye basladik.hayirlisi Allahim kimsenin kucagini bos birakmasina.s.[/QUOTE. Sen hamile diesin on da pozitif çıkmıştır bebek oluncada ovolosyon test pozitif çıkıyor
AYNEN CANIM :) HEMEN O ÇATLAMIŞ YUMURTA KAYBOLMADAN HEMEN DEĞERLENDİRİN BU GECE :) VE YARIN GECE YOĞUN Bİ ŞEKİLDE BİRLİKTE OLUN BOL BOL CEVİZ MUZ TAHİN YİYİN SONRADA BİRLİKTE OLUN İNŞALLAH İKİSİNİDE SPERM DÖLLERSE İKİZ OLUR SPERM SADECE BİR YUMURTAYI DÖLLERSE TEK OLUR BAZEN TEK YUMURTA BİLE OLSA 2 SPERM GİRİYOR YİNE İKİZ OLUYOR ..AMA SENİN İKİZ OLMA ŞANSIN ÇOK YÜKSEK ..Bayanlar merhabalar ben bu ay doktora gittigimde alt ultrason da gebeliğe musait iki yumurta gözüktü . Bu durumda hamile kalırsam ikiz bebeklerim mi olur
Simdi anladığım o iki yumurtadan biri kesin çatlamış yani öylemi ?:) hayırlısı tabi tek çift fark etmez olsun istiyorum..günü birlik denedik .. diyorsun bebek gelir yaniAYNEN CANIM :) HEMEN O ÇATLAMIŞ YUMURTA KAYBOLMADAN HEMEN DEĞERLENDİRİN BU GECE :) VE YARIN GECE YOĞUN Bİ ŞEKİLDE BİRLİKTE OLUN BOL BOL CEVİZ MUZ TAHİN YİYİN SONRADA BİRLİKTE OLUN İNŞALLAH İKİSİNİDE SPERM DÖLLERSE İKİZ OLUR SPERM SADECE BİR YUMURTAYI DÖLLERSE TEK OLUR BAZEN TEK YUMURTA BİLE OLSA 2 SPERM GİRİYOR YİNE İKİZ OLUYOR ..AMA SENİN İKİZ OLMA ŞANSIN ÇOK YÜKSEK ..
Adet oldunuzmu11 ekim de adet oldum.29 ekim de yumurtlamam oldu.test yapmadım.yumurtlamalarım sancılı oluyor.ertesi gün doktoruma gittim evet yumurtluyorsun dedi.
Aynı sancı 4 eylül gecesi başladı.5 Eylül akşamı bitti.Gebelik testi yaptım negatif.Hamilelik sancısı değilse ben tekrar yumurtladım diye düşünüyorum.Regl ortalamam 22-25 gün değişiyor.Bu durum da reglim de gecikti.
Yumurtlamadan 10-16 gün sonra regl olunur diye biliyorum.Bu ay çok karışık28 ekim de sipral çıkardım...30 ekim de rahim ağzı yarası dondurttum.sipralin çıktığı gece şüpheli ilişki oldu.ertesi günde yumurtladım.
Her şey birbirine karıştı.adet olsam da kurtulsam kafa karışıklığından.
Evet dün gece başladı malesef ama hala çok sancım varAdet oldunuzmu
tüh üğzüldüm yaEvet dün gece başladı malesef ama hala çok sancım var
bi kan tahlil yaptır iemil olmak için geçen ay ben bir gün adet oldum bir gün çok az deg,ilmi diye gi,ttim doktora kan tahlil yaptı sonuç negatif çıktıAslında bi umudum yok ama dizimden ve ayagimdan röntgene girdim adet bitiminden 3 gun sonra yani adetin 11. Günü icime kurt düştü inşallah degilmisimdir. Çünkü zarar verebilir. Bilginiz varsa cevap yazar misiniz.
2 günde bitti.ben de ona şaşırdım.en az 5 gün sürerdi.geçen ay 8 gün sürmüştü..tüh üğzüldüm yaben bu ay kullandım klomen normal de yumurtluyordum ve eşim çocuk istiyoruz diye eczaneden ilaç istemiş hamile kala bilmek için oda klomen vermiş ben 5 gün içtim oda yumurtam çok gelişmiş çok büyümüş dedi yumurtan geçen hafta pazar samncılandım çok kötü 10 kasım pazartesi hastaneye gittik yumurtam büyümüş çatlamak üzere olduğunu söyledi sol kasıktan yumurtlamışım erken yumurtlamışım bu ay iki kere yumurtlarsın dedi doktor aynen öyle oldu dün de sag dan yumurtladım ilişki oldu ben de bekleömekteyim canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?