bir ayda birden fazla yumurta

yaptığım ovulasyon testi. gebelik olsa hep koyu olması gerekmiyor mu. hatta t daha koyu olması gerek. bu gün yaptım tek çizgi çıktı mesela. senin çift çizgi kaç gün kala çıktı. bende şaşakınım bir ayda nasıl iki kez yumurtlama olur diye

Selam bende aynı sorunu yaşıyorum düzensiz adet oluyorum adettimin 23. Günde test yaptım şans eseri çift çizgiyi yakaladım 2 gün sonra silikleşti çizgi hersey bugün 30 gün son testi yapacaktim ki tekrar çift çizgi gördüm gayet belirgin şekilde tekrar mı yumurtluyorum ben lütfen yardımcı olun ve hamile olma ihtimalim var mı

hamile kaldınızmı?

Bayanlar merhabalar ben bu ay doktora gittigimde alt ultrason da gebeliğe musait iki yumurta gözüktü . Bu durumda hamile kalırsam ikiz bebeklerim mi olur

Bayanlar merhabalar ben bu ay doktora gittigimde alt ultrason da gebeliğe musait iki yumurta gözüktü . Bu durumda hamile kalırsam ikiz bebeklerim mi olur
AYNEN CANIM :) HEMEN O ÇATLAMIŞ YUMURTA KAYBOLMADAN HEMEN DEĞERLENDİRİN BU GECE :) VE YARIN GECE YOĞUN Bİ ŞEKİLDE BİRLİKTE OLUN BOL BOL CEVİZ MUZ TAHİN YİYİN SONRADA BİRLİKTE OLUN İNŞALLAH İKİSİNİDE SPERM DÖLLERSE İKİZ OLUR SPERM SADECE BİR YUMURTAYI DÖLLERSE TEK OLUR BAZEN TEK YUMURTA BİLE OLSA 2 SPERM GİRİYOR YİNE İKİZ OLUYOR ..AMA SENİN İKİZ OLMA ŞANSIN ÇOK YÜKSEK ..

Simdi anladığım o iki yumurtadan biri kesin çatlamış yani öylemi ?:) hayırlısı tabi tek çift fark etmez olsun istiyorum..günü birlik denedik .. diyorsun bebek gelir yani KUMSAL123

Hamilelik denememden beş gün geçti bulantı ve adet sancisina benzer ağrılarım oluyor burdan çıkarmam gereken nedir

11 ekim de adet oldum.29 ekim de yumurtlamam oldu.test yapmadım.yumurtlamalarım sancılı oluyor.ertesi gün doktoruma gittim evet yumurtluyorsun dedi.
Aynı sancı 4 eylül gecesi başladı.5 Eylül akşamı bitti.Gebelik testi yaptım negatif.Hamilelik sancısı değilse ben tekrar yumurtladım diye düşünüyorum.Regl ortalamam 22-25 gün değişiyor.Bu durum da reglim de gecikti.
Yumurtlamadan 10-16 gün sonra regl olunur diye biliyorum.Bu ay çok karışık 28 ekim de sipral çıkardım...30 ekim de rahim ağzı yarası dondurttum.sipralin çıktığı gece şüpheli ilişki oldu.ertesi günde yumurtladım.
Her şey birbirine karıştı. adet olsam da kurtulsam kafa karışıklığından.

Adet oldunuzmu

Evet dün gece başladı malesef ama hala çok sancım var
tüh üğzüldüm ya ben bu ay kullandım klomen normal de yumurtluyordum ve eşim çocuk istiyoruz diye eczaneden ilaç istemiş hamile kala bilmek için oda klomen vermiş ben 5 gün içtim oda yumurtam çok gelişmiş çok büyümüş dedi yumurtan geçen hafta pazar samncılandım çok kötü 10 kasım pazartesi hastaneye gittik yumurtam büyümüş çatlamak üzere olduğunu söyledi sol kasıktan yumurtlamışım erken yumurtlamışım bu ay iki kere yumurtlarsın dedi doktor aynen öyle oldu dün de sag dan yumurtladım ilişki oldu ben de bekleömekteyim canım hayırlısı olsun

Merhaba ben de geçtiğimiz ay doktora gittim yumurta takibi yaptirmak istiyorum dedim. Doktor 28 gunde duzenli adet oluyorsan 14 gün öncesinde yumurtlarsin dedi bakmadi yumurtama. Sonra özel hastaneye gittim hesapladigim yumurtlama gununden 4 gun sonra doktor iki yumurta görünüyor biri büyümüş ama digeri küçük daha dedi cok şaşırdım. Yani bir ayda 2 kere yumurtlama olabiliyor istelik de tarih değişebiliyor. Size sormak istediğim eger iki yumurtam oluşuyorsa diyelim biri buyudu tutmadi diğeri sonra tutmus olabilir mi cunku adet oldum normale göre az geldi ama baya adet kani idi 3.4 gun sürdü. Gebelik olabilir mi sizce buna rağmen.

Aslında bi umudum yok ama dizimden ve ayagimdan röntgene girdim adet bitiminden 3 gun sonra yani adetin 11. Günü icime kurt düştü inşallah degilmisimdir. Çünkü zarar verebilir. Bilginiz varsa cevap yazar misiniz.

Aslında bi umudum yok ama dizimden ve ayagimdan röntgene girdim adet bitiminden 3 gun sonra yani adetin 11. Günü icime kurt düştü inşallah degilmisimdir. Çünkü zarar verebilir. Bilginiz varsa cevap yazar misiniz.
bi kan tahlil yaptır iemil olmak için geçen ay ben bir gün adet oldum bir gün çok az deg,ilmi diye gi,ttim doktora kan tahlil yaptı sonuç negatif çıktı

2 günde bitti.ben de ona şaşırdım.en az 5 gün sürerdi.geçen ay 8 gün sürmüştü..
Bu 2 gün boyunca da sürekli sancım oldu..çözemedim bu işi..20 sin de doktorumla randevum var.hepsini anlatıcam bakalım ne dicek.

Bana bakıp üzülmeyin biz çocuk düşünmüyoruz.(eşim düşünmüyor açıkcası) 2 oğlum var.hatta yukatıda yazdım rahim ağzı yarası dondurttum.1 ay ilişki yasak.

işte ben de tam bunu düşünerekten ovu testine devam etsem mi etmesem mi ikilemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…