bir ayda birden fazla yumurta

işte ben de tam bunu düşünerekten ovu testine devam etsem mi etmesem mi ikilemindeyim
Adetin 18. Günü Yumurtlama oldu.tam 7 gün sonra tekrar yumurtlama oldu.8 gün sonrada adet oldum.Bir hesap çıkarman için yazdım.
Yani 33.gün adet oldum

Tek yumurta ikizinde çift sperm olmaz olamaz ki tatlım.oluşan embriyo ikiye bölünür yani tek insan iki insana donusuyo diyelim:)o yuzden tıpatıplar ya :))

Sanirim bende de iki yumurtlama oluyor bi de 14. Gun baslamisti bir de 21. Gun oldu. Ben ovulasyon yapmadim ama akintidan anliyorum. Acaba boyle bisey mumkun mu baska bir sey den dolayi mi geliyor ayni akinti? Doktora soran var mi hic?

Bi ultrasonumda doktor çift yumurtanız gözüküyor ailede ikiz var mı demişti. Demek ki birden fazla yumurta olabiliyor. Ama iki farklı zamanda olduğunu da gösterir mi bilemiyorum. Bir doktora sormak lazım.

Bi ultrasonumda doktor çift yumurtanız gözüküyor ailede ikiz var mı demişti. Demek ki birden fazla yumurta olabiliyor. Ama iki farklı zamanda olduğunu da gösterir mi bilemiyorum. Bir doktora sormak lazım.
Şimdi hamile kaldınızmı benim iki yumurtladım ikiz ola bilirmi şimdi 4 haftalık hamileyim

Kizlar iyi aksamlar herkese, bu topiki satir satir okudum ve benzer bir durum yasadim sormak istiyorum sizlere sonuca ulasan yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olur musunuz.. Bu ay reglimin bitiminden itibaren yumurtlama testi yapiyorum 11. Gun yakaladim cift cizgiyi sonra sadece meraktan tesadufen 16. Gun yani pazar gunu ogle saatlerine dogru tekrar test yaptim ve kopkoyu cift cizgiyi bir daha yakaladim. Bu testler hamileligide onceden haber veriyor diye duymus ve okumustum bu forumda bu yuzden tuttu beni bir heyecan ve dayanamayip ayni gun aksam ustu tekrar yaptim cizgi cok silikti bugun sabah idrariyla tekrar denedim yine silikti.. Simdi sorularim birincisi ben iki kez mi yumurtladim ikincisi eger iki kere olduysa ikinci yumurtlamayi kacirdim mi:) yani elimi cabuk tutsam bir sansim olur mu sizce icim icimi yiyor.. Eger boyle bir ikinci sans varsa ve bu ay degerlendirememissem cok uzulurum.. Lutfen acil sekilde aydinlatin beni:)) selamlar hepinize..

Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar lütfen biriniz yardım etsin . Adetim üç gün sürdü iki gün sonra doktora gittim bir yumurta çok iyi dedi. İki gün yani adetin 7. Gunu sonra akinti geldi VE 13. Gun yumurtladim. Ağrıdan biliyorum. Ama bugün 21. Gunacayip bir sancim var adet olacakmış gibi daha adetime 1 hafta var ben yeniden mi yumurtladim test yapmaya korkuyorum

Bir ayda birden fazla olabiliyor tabiki.. hatta yurtdışında 1 ayda ayri zamanlarda 4 kere yumurtası catlayan ve hamile kalan bi bayan vardi. Dorduz. Farkli zamanlarda

Bir ayda birden fazla olabiliyor tabiki.. hatta yurtdışında 1 ayda ayri zamanlarda 4 kere yumurtası catlayan ve hamile kalan bi bayan vardi. Dorduz. Fark zamanlarda
Bugün sabah agri geçti. Ama hiç akinti yok hafif batma lar var karnimda test yapmaktan da vazgectim çok korkuyorum negatif olur diye.

mrb sonuç ne oldu peki hamile kaldınız mı ? benim de bu ay iki kez koyu çizgi çıktı kafam çok karışık

Kızlar merhaba.bende yumurta takibi yaptırıyorum salı günü catlatma iğnesi yaptırdım ve bugün doktora gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu söyledi ve ayrıca bir tane daha yumurtamin büyüdüğünü söyledi oda 17 mm mis.ama onunla ilgili bişey demedi takip falan da yapmadı üç güne çatlama boyutuna gelir dedi.sizce ben bu durumda ne yapmalıyım yardım eder misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…