Adetin 18. Günü Yumurtlama oldu.tam 7 gün sonra tekrar yumurtlama oldu.8 gün sonrada adet oldum.Bir hesap çıkarman için yazdım.işte ben de tam bunu düşünerekten ovu testine devam etsem mi etmesem mi ikilemindeyim
O zaman teste devam edeyim ben en iyisi.aklimda şüphe kalmasinAdetin 18. Günü Yumurtlama oldu.tam 7 gün sonra tekrar yumurtlama oldu.8 gün sonrada adet oldum.Bir hesap çıkarman için yazdım.
Yani 33.gün adet oldum
O testle takip et bencedeO zaman teste devam edeyim ben en iyisi.aklimda şüphe kalmasin
Tamam yaz canım benim geçen ay da olmuştu bu ay daha fazla Ağrı vardı çokBenim sancılı oluyor.Ondan anladım ama her ay olmuyor.bu ay da olursa yazarım size
Tek yumurta ikizinde çift sperm olmaz olamaz ki tatlım.oluşan embriyo ikiye bölünür yani tek insan iki insana donusuyo diyelim:)o yuzden tıpatıplar ya :))AYNEN CANIM :) HEMEN O ÇATLAMIŞ YUMURTA KAYBOLMADAN HEMEN DEĞERLENDİRİN BU GECE :) VE YARIN GECE YOĞUN Bİ ŞEKİLDE BİRLİKTE OLUN BOL BOL CEVİZ MUZ TAHİN YİYİN SONRADA BİRLİKTE OLUN İNŞALLAH İKİSİNİDE SPERM DÖLLERSE İKİZ OLUR SPERM SADECE BİR YUMURTAYI DÖLLERSE TEK OLUR BAZEN TEK YUMURTA BİLE OLSA 2 SPERM GİRİYOR YİNE İKİZ OLUYOR ..AMA SENİN İKİZ OLMA ŞANSIN ÇOK YÜKSEK ..
Hicbirsey cikaramazsiniz.daha döllenme olsa bile rahme yerlesmedi bhcg salgilanmaya baslamadi bile.psikolojik ..Hamilelik denememden beş gün geçti bulantı ve adet sancisina benzer ağrılarım oluyor burdan çıkarmam gereken nedir
Babada 6 gün kaldı adetime Can'ım hayırlısı olur işallahHicbirsey cikaramazsiniz.daha döllenme olsa bile rahme yerlesmedi bhcg salgilanmaya baslamadi bile.psikolojik ..
Hayırlısı canım inşallahBabada 6 gün kaldı adetime Can'ım hayırlısı olur işallah
Şimdi hamile kaldınızmı benim iki yumurtladım ikiz ola bilirmi şimdi 4 haftalık hamileyimBi ultrasonumda doktor çift yumurtanız gözüküyor ailede ikiz var mı demişti. Demek ki birden fazla yumurta olabiliyor. Ama iki farklı zamanda olduğunu da gösterir mi bilemiyorum. Bir doktora sormak lazım.
yok ben henüz düşünmüyorum bebek. ama olsaydı ikiz çok isterdim.Şimdi hamile kaldınızmı benim iki yumurtladım ikiz ola bilirmi şimdi 4 haftalık hamileyim
Bugün sabah agri geçti. Ama hiç akinti yok hafif batma lar var karnimda test yapmaktan da vazgectim çok korkuyorum negatif olur diye.Bir ayda birden fazla olabiliyor tabiki.. hatta yurtdışında 1 ayda ayri zamanlarda 4 kere yumurtası catlayan ve hamile kalan bi bayan vardi. Dorduz. Farkzamanlarda
mrb sonuç ne oldu peki hamile kaldınız mı ? benim de bu ay iki kez koyu çizgi çıktı kafam çok karışıkyaptığım ovulasyon testi. gebelik olsa hep koyu olması gerekmiyor mu. hatta t daha koyu olması gerek. bu gün yaptım tek çizgi çıktı mesela. senin çift çizgi kaç gün kala çıktı. bende şaşakınım bir ayda nasıl iki kez yumurtlama olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?