bir ayda birden fazla yumurta

son durumun ne ben de seninle aynı şeyleri yaşadım kafam çok karışık.. yarın ilk yumurtlamama göre adet günüm.. gelen giden yok.. ikinci yumurtlamama göre bat bi hafta sonra ama yarın doktora gidicem nolmuş bu ay bana diye.. gebelik belirtileri de yaşıyorum bakalım hayırlısı

Merhaba çok olmuş yazalı ama yine de emsal oldun diye yazmak istedim.
Bazen 1 ayda birden fazla yumurta gelişebiliyor farklı zamanlarda, aynı şey geçen cuma benim de oldu, yumurta takibi için doktora gittiğimde soldaki yumurtamın çatladığını ve sağda bir tane daha yumurta gelişip 17 mm olduğunu söyledi. Onu da takibe aldık şimdi yarın yine gideceğim yumurtanın durumunu görmeye, ama talihsizliğim eşimin şehir dışında olması oldu.

Mutlaka takibe aldırmalısın böyle durumda hatta 11 mm'i geçen her yumurtanın şansı varmış, ancak çatlamadan kisleşebiliyormuş da..
Diyelim ki ilk yumurta çatladığında döllendi, 2. yumurta da döllenirse ikiz oluyor. Veya 1.si döllendiği için 2. kese boş oluyor ve kaybolup diğer kese gelişiyor.

Eğer klomen kullanıyorsan birden fazla yumurta gelişmesine sebebiyet verebiliyor. İkisini de kisleşmeden çatlatıyorsan zaten sağlıklısın demektir :)

Canım ben su an ikiz bebeklerine hamileyim.rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu günleri yaşattı isteyen herkese nasip etsin rabbim.yardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin canim rabbim sanada nasip etsin

Canım ben su an ikiz bebeklerine hamileyim.rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu günleri yaşattı isteyen herkese nasip etsin rabbim.yardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin canim rabbim sanada nasip etsin

Aaa alıntı yapmadığın için tesadüfen gördüm mesajını.. Ne kadar güzellll hem de 2 tane maşallah.. inşallah zorlanmadan kucagına alırsın ikisini de..
2 farklı zamanlarda mı olmuş peki? Ben de allah biliyor ya hep ikiz olsun diye dua ediyorum, sonra kızıyorum kendime 1 tane olsun da niye fazlasını istiyorum diyorum.
Bu ay benim de çift yumurtam vardı bakalım reglime 2 gün var beklemelerdeyim.

Merhaba bu ay bende bu başlıktaki olayı yaşadım 11.günümde ovü testinde 2.çizgiyi yakaladım ve o günleri değerlendirdik bugün de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim oldu evde de ovü testi olunca kullandım ve yine koyu iki çizgi :S 18.gün bugün bata 10 gün var iki kez mi yumurtladım yoksa gebelik işareti olabilir mi? Rabb'im bizim de kucağımızı boş bırakmasın...

Merhaba canım, öğrendiğim kadarıyla yerleşme belirtisi olan kasık ağrısı döllenmeden ortalama 10 gün sonra olurmuş. Yani yerleşme belirtisi de olabilir, 2. yumurtan da gelişmiş olabilir farklı zamanlarda, yani her iki ihtimal de güzel. Çift yumurta demek duble ihtimal demek. :)
Tabi şöyle de bir şey var her gelişen yumurta da çatlayamayabiliyor, klomen kullanıyorsan kisleşme ihtimali de olabilir. Yumurta takibini doktor aracılığı ile ultrasondan görerek yaptırmak çok daha faydalı oluyor.
İnşallah dualarımız kabul olsun 2 yıldır bekliyorum ben de.. inanıyorum dua ediyorum hayal ediyorum..

Klomen kullanmıyorum sanırım yumurtam çatlamadı çünkü akıntım falan yok inşallah kistleşmez...inşallah dua edelim bol bol 2016 bitmeden bizde anne olalım kucağımıza alalım bebişlerimizi.

Klomen kullanmıyorum sanırım yumurtam çatlamadı çünkü akıntım falan yok inşallah kistleşmez...inşallah dua edelim bol bol 2016 bitmeden bizde anne olalım kucağımıza alalım bebişlerimizi.

İnşallah canım tez zamanda mutlu haberi alalım biz de.. Allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..

kızlar bin kere yazdgm içn artk biliyosnz ovülsyn testi kllanıyorm . 20. gün koyu çıktı test ve eczacı yumurta olstgnu söyledi 36 saat içinde pik yapar dedi. snra bn günleri değerlendirdim snra silijkleşti dedim tamam çatladı. snrasında bgn 24. gün dün akşam yaptm test yine pozitif. sabah yaptm yne pozitf braz önce yaptm t cizgisi c den daha koyu yani yine pozitif ne yapacagmı bilmiyorum yoksa yumurtlama olmuyor mu bende nolur yardm edinnnn

Arkadaslar ben hıc ovulasyon testı kullanmıyorum.ama gelen akıntıdan tahmın edıyorum.bende aydq 2 kere yumurta akı kıvsmında jel gıbı akıntı oluyor.daha sonra adetnolmam gereken zamanda yanı normalde o akıntıdan 15 gun sonra tekrar yıne kel gıbı akıntı oluyor.benım adet surem 45 gun aralıklı şimdi şüpe etmeye basladım acaba bfn bu sure zarfında 2 keremı yumurtluyorum.2 tane cocugum var.ıkısınıde bıraktıgım ay hamıle kalmiştım.7 senedırde korunuyorum.ama adet duzenım 45 gune cıktı.gercekten ayda 2 kere yumurtlanabılıyormu .?

Ayda 2 kere yumurtlayan ve adet duzenı 45 gun olan arkadaslar varmı?

30-32 gnde adet oluyorm düzenli ama akıntıyı takp edemiyorm hiç denk gelmiyorm akıntıya
Piko varmı sende.benım kız kardesımin pıkosu var 30 gunde adet duzenı yumurtaları gelısıyor catlaması gerekıyor ama catlamadsn adet goruyor.onunda catlamadıgı için hiç akıntısı olmuyormus.malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…