son durumun ne ben de seninle aynı şeyleri yaşadımKizlar iyi aksamlar herkese, bu topiki satir satir okudum ve benzer bir durum yasadim sormak istiyorum sizlere sonuca ulasan yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olur musunuz.. Bu ay reglimin bitiminden itibaren yumurtlama testi yapiyorum 11. Gun yakaladim cift cizgiyi sonra sadece meraktan tesadufen 16. Gun yani pazar gunu ogle saatlerine dogru tekrar test yaptim ve kopkoyu cift cizgiyi bir daha yakaladim. Bu testler hamileligide onceden haber veriyor diye duymus ve okumustum bu forumda bu yuzden tuttu beni bir heyecan ve dayanamayip ayni gun aksam ustu tekrar yaptim cizgi cok silikti bugun sabah idrariyla tekrar denedim yine silikti.. Simdi sorularim birincisi ben iki kez mi yumurtladim ikincisi eger iki kere olduysa ikinci yumurtlamayi kacirdim mi:) yani elimi cabuk tutsam bir sansim olur mu sizce icim icimi yiyor.. Eger boyle bir ikinci sans varsa ve bu ay degerlendirememissem cok uzulurum.. Lutfen acil sekilde aydinlatin beni:)) selamlar hepinize..
Kızlar merhaba.bende yumurta takibi yaptırıyorum salı günü catlatma iğnesi yaptırdım ve bugün doktora gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu söyledi ve ayrıca bir tane daha yumurtamin büyüdüğünü söyledi oda 17 mm mis.ama onunla ilgili bişey demedi takip falan da yapmadı üç güne çatlama boyutuna gelir dedi.sizce ben bu durumda ne yapmalıyım yardım eder misiniz??
Canım ben su an ikiz bebeklerine hamileyim.rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu günleri yaşattı isteyen herkese nasip etsin rabbim.yardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin canim rabbim sanada nasip etsin
Aaa alıntı yapmadığın için tesadüfen gördüm mesajını.. Ne kadar güzellll hem de 2 tane maşallah.. inşallah zorlanmadan kucagına alırsın ikisini de..
2 farklı zamanlarda mı olmuş peki? Ben de allah biliyor ya hep ikiz olsun diye dua ediyorum, sonra kızıyorum kendime 1 tane olsun da niye fazlasını istiyorum diyorum.
Bu ay benim de çift yumurtam vardı bakalım reglime 2 gün var beklemelerdeyim.
Merhaba bu ay bende bu başlıktaki olayı yaşadım 11.günümde ovü testinde 2.çizgiyi yakaladım ve o günleri değerlendirdik bugün de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim oldu evde de ovü testi olunca kullandım ve yine koyu iki çizgi :S 18.gün bugün bata 10 gün var iki kez mi yumurtladım yoksa gebelik işareti olabilir mi? Rabb'im bizim de kucağımızı boş bırakmasın...
Merhaba canım, öğrendiğim kadarıyla yerleşme belirtisi olan kasık ağrısı döllenmeden ortalama 10 gün sonra olurmuş. Yani yerleşme belirtisi de olabilir, 2. yumurtan da gelişmiş olabilir farklı zamanlarda, yani her iki ihtimal de güzel. Çift yumurta demek duble ihtimal demek. :)
Tabi şöyle de bir şey var her gelişen yumurta da çatlayamayabiliyor, klomen kullanıyorsan kisleşme ihtimali de olabilir. Yumurta takibini doktor aracılığı ile ultrasondan görerek yaptırmak çok daha faydalı oluyor.
İnşallah dualarımız kabul olsun 2 yıldır bekliyorum ben de.. inanıyorum dua ediyorum hayal ediyorum..
Klomen kullanmıyorum sanırım yumurtam çatlamadı çünkü akıntım falan yokinşallah kistleşmez...inşallah dua edelim bol bol 2016 bitmeden bizde anne olalım kucağımıza alalım bebişlerimizi.
benim hem 12-13. günde hem de adetime 5 gün kala çift çizgi çıkıyor bu durum ne anlama geliyor acabaİnşallah canım tez zamanda mutlu haberi alalım biz de.. Allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..
Arkadaslar ben bu ay 7sinde basladim teste 9 u daha net ancak 7side koyu acaba bende iki kez mi yumurtluyirum 6si 7si 9 u ve 10unda iliski oldu adetime 5 gun var sabirsizlikla bekliyorum
bz de onun cevabnı arıyoruz. bnmm 2 kere koyu çıktı kafa karıştırıyorAyda 2 kere yumurtlayan ve adet duzenı 45 gun olan arkadaslar varmı?
Peki akıntını takıp edıyormusun canım.bırde adet duzenın nasıl.bz de onun cevabnı arıyoruz. bnmm 2 kere koyu çıktı kafa karıştırıyor
sen hamile kaldn mı merak ediyormArkadaslar ben bu ay 7sinde basladim teste 9 u daha net ancak 7side koyu acaba bende iki kez mi yumurtluyirum 6si 7si 9 u ve 10unda iliski oldu adetime 5 gun var sabirsizlikla bekliyorum
30-32 gnde adet oluyorm düzenli ama akıntıyı takp edemiyorm hiç denk gelmiyorm akıntıyaPeki akıntını takıp edıyormusun canım.bırde adet duzenın nasıl.
Piko varmı sende.benım kız kardesımin pıkosu var 30 gunde adet duzenı yumurtaları gelısıyor catlaması gerekıyor ama catlamadsn adet goruyor.onunda catlamadıgı için hiç akıntısı olmuyormus.malesef.30-32 gnde adet oluyorm düzenli ama akıntıyı takp edemiyorm hiç denk gelmiyorm akıntıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?