• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evli ablam, sevgililik dönemindeyken aldatılmış

Daha da çok yeni evlilikleri. İnanılmaz zor bir durum, böyle bir adam bir süre rahat dursa bile eninde sonunda yine aldatacak. Bir kere güven gitti mi o evlilikten hayır da gelmez. Ablanız evliliği sürdürse bile hayatı mahvolacak.

Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
benle sevgiliyken baskasiyla yatan adamla koca diye omrumu geciremem ben .size gore bu durumun cok normal olmasi bana tuhaf geliyor kusura bakmayin .ne yani adam bana askim canim derken baska kadinla sevismis etmis ben bosancam diyince bana mi gulecekler ne munasebet

evlilik fikrine adapte olmadigi icin sevgilisini aldatmasini normal mi kabul ediyoruz ?

Evlilik fikrine gayet adapteymiş adam bence eee evlenmiş işte.

Haydi diyelim evlilik fikrine şoke oldu, hemen başkasının koynuna mı koşması gerekiyor??

Belki enişteniz evlilik fikrine sonradan adapte oldu. Bence eski defterleri karıştırmayın şu saate kimseye bir faydası olmaz. Ablanız bundan sonrasına baksın. Kocası hala aldatmaya meyilli mı onu iyice analiz etsin.
Mesela evlilik fikrine adapte olmakla aldatmanin ne gibi bir ilişkisi var. Evlilik fikri yoksa vazgecebilirdi. Sirf cinsellik yasamak icn eski sevgilisine koşmuş resmen aldatmis bunun aciklamasi amasi dahasi yok. Daha evlilik yok bağlayıcı bisey yok sevgliyken evlilikten korkmuşta başkasının kollarinda koşmuş he oldu canim

Abla boşanır boşanamz bilemem ama net bir gerçek var enişteniz bir alçak. Kızın yazdıkları %100 doğru madem evlenecekti, diğer kızın günahına neden girmiş? Bu kadar kolay olmamalı. Ben ablanın yerinde olsam önce yizleşirim, sonra diğer kızı da çağırır onun başına gelenlerin hesabını sorarım. şerefsizlik yapıp sonra da ama sen de istedinnnn demek bu kadar kolay olmamalı. Bu adama pabucun ucuz olmadığını göstermek gerek, kadınlar kimsenin oyuncağı değil. Haa bunlardan sonra zaten tokadı basmak gerekir bu adama. Babanız da istememekte gayet haklıymış, adamın tıynetini baştan anlamış.

Benim aklıma şu geldi.. Diğer kızı sex arkadası olarak görmüş, fuckbudy gibi yani... (birşey vaadetmedim diyor) ablanla nişanlanınca da diğerini postalamış.. Erkekler ben ne kadar onay vermesem de ne kadar iğrenç olsa da bu şekilde birliktelikler yapabiliyor görüyoruz..

Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
Siz aldatılıp boşanan biri olarak, bu yorumun size ait olduğuna inanmakta zorlandım

Son düzenleme:
Belki enişteniz evlilik fikrine sonradan adapte oldu. Bence eski defterleri karıştırmayın şu saate kimseye bir faydası olmaz. Ablanız bundan sonrasına baksın. Kocası hala aldatmaya meyilli mı onu iyice analiz etsin.

Diğer kızın ne suçu günahı var peki? Kız yazdıklarında %100 haklı. Bu adam bir alçak. Evliliğe ısınamadı ah, kader kurbanı oldu vah şeklinde aklayamayız. Ablayla evlilik planları yaparken araları açılmış, o sırada da diğer kıza gitmiş. Ablayla arası düzelince de gerı basmış. Diğer kızın suçu ne burda, madem geri gidecekti madem başkasıyla evlenecekti diğer kızı niye kandırmış? Bırakın Allah aşkına, bu adam bir rezil. Gerçek bu. Böyle bir şeyi midesi alacak kadın da Konya ovasına sahiptir.

Diğer kızın ne suçu günahı var peki? Kız yazdıklarında %100 haklı. Bu adam bir alçak. Evliliğe ısınamadı ah, kader kurbanı oldu vah şeklinde aklayamayız. Ablayla evlilik planları yaparken araları açılmış, o sırada da diğer kıza gitmiş. Ablayla arası düzelince de gerı basmış. Diğer kızın suçu ne burda, madem geri gidecekti madem başkasıyla evlenecekti diğer kızı niye kandırmış? Bırakın Allah aşkına, bu adam bir rezil. Gerçek bu. Böyle bir şeyi midesi alacak kadın da Konya ovasına sahiptir.
Kadın yakasını bırakmamış yapışmış kalmış. O yüzden adam aldatmış sayılmaz evliliğe devam edebilir diyenleri böyle okuyorum

giphy.gif

Sizin aldatılıp boşanan biri olarak bu yorumun size ait olduğuna inanmakta zorlandım
Ben evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.

Ben evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.
Ciddem mi? şu yorum neresinden tutulursa elde kalıyor. Polyanacılıkta sınır tanımıyorsunuz.

Boşanma dilekçesinde tabi ki aldatmayı öne süremez ama bu olayı sindiremiyorsa şiddetli geçimsizlikten dava açabilir mesela.

evlilik fikrine sonradan adapte oldu derken neyi kastettiniz?
aldatmak sadece fiziki bir eylem değildir benim için. sevgili iken veya evli iken arkamdan iş çeviren beni salak yerine koyan insanı sepetlerim.

aldatmak sadece fiziki bir eylem değildir benim için. sevgili iken veya evli iken arkamdan iş çeviren beni salak yerine koyan insanı sepetlerim.

Sevgili iken aldatma sayılmıyormuş. Evlilik cüzdanı varken aldatma sayılıyormuş ki kendisi de aldatılıp ayrılan biri.

o erkektır elının kiri zıhnıyetını destekleyıcı yorumlar gordum

sımdı soyle dusunelım
adam konu acsaydı 1 aylık evlıyım ben nısanlıyken aldatılmısım karım aslında benı aldatmıs 2 yıllık gecmısımız var evlenmeden once nısanlıyken benı karım aldatmıs deseydı

kadında namus seref haysıyet bırakmazdık

yorumlarda gordum ıkı kısının karsılıklı rızası dıyen, o kadın ablanızı hazmedememıs dıyenler var
bu aldatma gercegını degıstırmıyor ve bu bır ahlak sorunu kısılık problemıdır

ıhanet ve sıddet hıc bır zaman hıc bır turlusu affedılmemelıdır . bır kere affedersenız ıkıncıyı sımdıden kabul etmıs olursunuz demektır
ha bosanmayacaksanız da kurcalayıp bırde yuze vurmayın barı.

ablanız evet aldatılmıs

ıyı dusunsun esının yuzune bıldıgını vurur eve terk eder baba evındeyken kocası gelır yalvarır kendısını affetırır ablanız donerse boyle bırsey olursa benı ıkna edebılır belkı ınandırır kendıne soz verır yemın eder sans verırım dıyorsa sımdıden soyluyorum hıc ayrılmasın yuze falan vurmasın

Sevgili veya evli fark etmez aldatma aldatmadir .
Kendimi ablanizın yerine koyuyorum da öğrendik den sonra o adama ne saygım kalırdı ne güvenim sadakat sadece evlilikte geçerli olan birşey değil .
Yarın birgün evlilikten sıkılıp heyecan aramayacağının garantisi var mı yok .
O yüzden ablaniz iyi düşünsün

sevgiliyken salak yerine koyan evliykende koyar.
nikah cüzdanı adamın karakterini değiştirmez bence. avukata gidip ne der bilemem kim kaba etiyle güler onu da bilemem benim bildiğim yetmez mi? ayakta uyutulmuşum.

Boşanma dilekçesinde tabi ki aldatmayı öne süremez ama bu olayı sindiremiyorsa şiddetli geçimsizlikten dava açabilir mesela.
Evet bunu konu yaparsan şiddetll geçimsizlik döner. Ama adam tercihini yapmış. Bundan sonrasına bakmak lazım bence.
İnsan her sevgilisiyle evlenirim diye yola çıkmaz. En azından kendim için diyorum. Hiç bir sevgilime sadakat sözü vermedim, ondan da istemedim. Sevgililik birbirini tanıma evresidir. Eş kişisinin yaptığını onaylamıyorum ama evliyken aldatılmakla sevgiliyken aldatılmayı da ben aynı kefeye koymuyorum.

Back
X