- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi burcumsu12
Mesela siz dimi? Siz de yapıyorsunuz bunu ve kız arkadaşınız/eşiniz affetsin istiyorsunuzValla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela siz dimi? Siz de yapıyorsunuz bunu ve kız arkadaşınız/eşiniz affetsin istiyorsunuzValla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bence
Çok da şşapma bence
Kişi kendinden bilir işinereden bılıyorsunuz ?
Ben kadınım ne diyorsun sen komık mısın yüz tane konum vsr burda yeni üye degılım yüzde yüz kadınım mıs gıbı hem deMesela siz dimi? Siz de yapıyorsunuz bunu ve kız arkadaşınız/eşiniz affetsin istiyorsunuz
Ben kadınım ne diyorsun sen komık mısın yüz tane konum vsr burda yeni üye degılım yüzde yüz kadınım mıs gıbı hem de
Sakin ol şampiyon. Eşin aldatsa bu kadar sinirlenmezsin.Ben kadınım ne diyorsun sen komık mısın yüz tane konum vsr burda yeni üye degılım yüzde yüz kadınım mıs gıbı hem de
Eğer ayrılmayı düşünmüyorsa yüzüne vurmasın. Yüzleşince affetmesi zor oluyor.Olanlar olmuş geride kalmış önüne bakmalı ablanız.Merhabalar , bizim ailenin kaderinden midir yoksa erkekler mi bu kadar sık aldatır oldu bilmem ablamın aldatıldığını öğrendik. Ablam yaklaşık bir ay önce evlendi. Babamı çok zor ikna ettiler bu evliliğe. Çok çabaladı. Tam mutluluğa kavuştum derken mailde yakaladığı mesajlarla sarsıldı. (Mailleşmişler çünkü enişte kişisi nişanlanınca bu kadını hayatından çıkarıp engellemiş) Eniştemin eski sevgilisi şu tarz mesajlar yazmış: evlenmişsin daha mayıs ayında benimleydin bir anda hayatına girmiş ve evlenmiş olamazsın ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın gibilerinden mesajlar var. O ise karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış
Çok sarsıldı ama yüzleşmedi. Şu an daha bir aylık evliyken ayrılmak ağrına gidiyor cesaret edemiyor yüzleşirse de affetmekten aldatılmayı kabul eden kadın olmaktan korkuyor. Düşünmekten uyuyamıyoruz nedir bu işin doğrusu?
Çok zor bir durum. Umarım en mantıklı kararı verir. Zira hepimiz de biliyoruz ki bir yapan bir daha yapıyor.Merhabalar , bizim ailenin kaderinden midir yoksa erkekler mi bu kadar sık aldatır oldu bilmem ablamın aldatıldığını öğrendik. Ablam yaklaşık bir ay önce evlendi. Babamı çok zor ikna ettiler bu evliliğe. Çok çabaladı. Tam mutluluğa kavuştum derken mailde yakaladığı mesajlarla sarsıldı. (Mailleşmişler çünkü enişte kişisi nişanlanınca bu kadını hayatından çıkarıp engellemiş) Eniştemin eski sevgilisi şu tarz mesajlar yazmış: evlenmişsin daha mayıs ayında benimleydin bir anda hayatına girmiş ve evlenmiş olamazsın ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın gibilerinden mesajlar var. O ise karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış
Çok sarsıldı ama yüzleşmedi. Şu an daha bir aylık evliyken ayrılmak ağrına gidiyor cesaret edemiyor yüzleşirse de affetmekten aldatılmayı kabul eden kadın olmaktan korkuyor. Düşünmekten uyuyamıyoruz nedir bu işin doğrusu?
Ben gerçekçı bır tıpım maalesef böyle durumlar
Babadan çekiniyor gibi geldi. Ben demiştim flan diycek herhalde. Ama bu önemli mi.
Gerçekler mutlaka birgün gün yüzüne çıkar. Çok zor bir durum ama ablan kendine olan saygısını yitirmesin. Derin bi nefes alsın bu işi bir solukta bitirsin. Aldatıldığını da herkese söylesin.
Bu gururlu halleri de anlamam hiç. Yapan uyanmıyorda. Yapılanları söylemeye insanlar çekiniyor. Babada ben demiştim desin hah gördün mü desin nolcak. Hayatın elinden kayıp gitmesinden iyidir.
Bunlar Evlilik yolunda birbirine söz vermişler. kadın evlendikten sonra nişanlısınin kendisine sadakatsizlik yaptigini oğrenmiş tek suçu bu sadakatsizligi evlendikten sonra öğrenmiş olması mi yani birileri ona kaba etiyle gülmesin diye ayrılmasın mı? Ne demek istiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çektim. Bizce sadakatsizlik olmuş boşanmali sizce ?Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
şu açıdan katılıyorum , baba zor ikna olmuş . kızına destek olur mu yoksa ben dedim evlenmeseydin diyip sırt mı çevirir. bunu bilmiyoruz.Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Yalnız kadın takıntılı söyleyeyım ablanın tercıh edılmesını hazmedemıyor
Adam doğru söylüyor valla ıkı kışının rızasıyla olmuş namusumla oynadın falan ne böyle dusunuyorsan yapma arkadasım o kadının da bu ılışkıden haberı varmış zaten
Kadının aldatıldıgini bilmesi yeterli değil mi ?avukata hakime her neyse nisanliyken beni aldatmıs evlendikten sonra öğrendim demek yerine şiddetli geçimsizlik der olur biter. Teyzem cinsel yaşantısı olmadığı için eşi de bunun tedavisiyle uğraşmadıgi için ayrılmak istedi Hakime cinsel hayatımız yok demediler mesela şiddetli geçimsizlik dediler ve boşandılar Velhasıl yeter ki bosanmakta kararlı olunsun kimse kaba etiyle gülüp yok ben sizi boşamam demez .şu açıdan katılıyorum , baba zor ikna olmuş . kızına destek olur mu yoksa ben dedim evlenmeseydin diyip sırt mı çevirir. bunu bilmiyoruz.
boşanmak istese , şimdi mahkemede nişanlıyken aldatmış beni alın kanıtım var dese geçerliliği olur mu, bunu da hiç bilmiyorum. tahminim sanırım evlenmeden önce olduğu için geçerli olmaz diye düşünüyorum.
ve bu adam affedilirse tekrar aldatma ihtimali %99 . ablanız affecekse bile ciddi dursun, enişte arsızlığa vurmasın.
bu adama mümkün değil güvenilmez, ablası babayı ikna etmeye uğraşırken , enişte diğer kadına ilişkim yok demiştir.Ablanız diyelim ki ses çıkarmadı bu olayı unutmaya çalıştı.
Biraz zaman sonra ya bu kadınla ya da başka biriyle yine aldatacak ablanizı.
Ablaniz ailenizi ikna etmeye çalışırken eşi, başka kadınla gün gününü gün ediyormus, bu kadar karaktersiz adam asla rahat durmaz.
Gelip yine buraya konu açarsınız.
Diğer kadına saplantılı diyenlerde nasıl bir erkek kafası taşıyorsa artık.![]()