- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi burcumsu12
Hayır tabı kı ama bu kız ayrılırsa diğer taraf koşa koşa gelıcek Adama değil mı
e yani?
ben sepetledikten sonra kim kime koşarsa koşsun banane.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte çoğu kadın olayı böyle hırsa çevirdiği için boşanmıyor allah yaşatmasın da beni aldatan adama gerekirse Dünya güzelleri koşarak gelsinHayır tabı kı ama bu kız ayrılırsa diğer taraf koşa koşa gelıcek Adama değil mı
Valla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bencee yani?
ben sepetledikten sonra kim kime koşarsa koşsun banane.
Ben evliyken aldatıldım. Zina boşanma sebebidir. Karı-koca Türkiye Cumhuriyeti önünde sadakat sözü veriyorsun. Sevgililerimin beni aldatıp aldatmadığına kafa yormadım. Hiçbirini o kadar önemsemedim.
Tamam sen başına gelince öyle yaparsınİşte çoğu kadın olayı böyle hırsa çevirdiği için boşanmıyor allah yaşatmasın da beni aldatan adama gerekirse Dünya güzelleri koşarak gelsin
ben Kendi onuruna gururuna bakarım
sılah zoru ıle evlenmemıs adamValla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
ya adam benle iliski icindeyken baska biriyle sevismis .ay kocam degildi daha sorun yok dememiz gerekiyormus .Evlilik fikrine gayet adapteymiş adam bence eee evlenmiş işte.
Haydi diyelim evlilik fikrine şoke oldu, hemen başkasının koynuna mı koşması gerekiyor??
Birde beddua edin tam olsun herkes aynı tutumu sergilemek zorunda mıTamam sen başına gelince öyle yaparsın
Şu an olmasa bile bir sene sonra konu sahibinin ablası boynuzları çiftler artık, siz de cilalarsınız.Arkadaşım kardeşin okuyor mu kaç yaşında bılmıyorım sana söylüyorum canım gaza gelme burda ınsanlar atar tutar kendı başlarına gelınce de susar elalemin gazıyla saçma sapan şeyler yapma unut gıtsın bunu 1 aylık evlısın huzurunu bozma
nereden bılıyorsunuz ?Valla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bence
Evet bunu konu yaparsan şiddetll geçimsizlik döner. Ama adam tercihini yapmış. Bundan sonrasına bakmak lazım bence.
İnsan her sevgilisiyle evlenirim diye yola çıkmaz. En azından kendim için diyorum. Hiç bir sevgilime sadakat sözü vermedim, ondan da istemedim. Sevgililik birbirini tanıma evresidir. Eş kişisinin yaptığını onaylamıyorum ama evliyken aldatılmakla sevgiliyken aldatılmayı da ben aynı kefeye koymuyorum.
hayatinizda hic bir sevgilinize sadakat sozu vermediniz miEvet bunu konu yaparsan şiddetll geçimsizlik döner. Ama adam tercihini yapmış. Bundan sonrasına bakmak lazım bence.
İnsan her sevgilisiyle evlenirim diye yola çıkmaz. En azından kendim için diyorum. Hiç bir sevgilime sadakat sözü vermedim, ondan da istemedim. Sevgililik birbirini tanıma evresidir. Eş kişisinin yaptığını onaylamıyorum ama evliyken aldatılmakla sevgiliyken aldatılmayı da ben aynı kefeye koymuyorum.
Bunu yutup çocuk doğduktan sonra aldatılınca mı huzurunu bozsun mesela?Arkadaşım kardeşin okuyor mu kaç yaşında bılmıyorım sana söylüyorum canım gaza gelme burda ınsanlar atar tutar kendı başlarına gelınce de susar elalemin gazıyla saçma sapan şeyler yapma unut gıtsın bunu 1 aylık evlısın huzurunu bozma
Erkekler yapıyor diye görmezden gelelim mi? Cidden ne diyorsunuz siz ya? Fazla erkek tarafından yapıyorsunuz yorumları. Üftade'ye benziyorsunuzValla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bence
Valla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bence
Ben gerçekçı bır tıpım maalesef böyle durumlarErkekler yapıyor diye görmezden gelelim mi? Cidden ne diyorsunuz siz ya? Fazla erkek tarafından yapıyorsunuz yorumları. Üftade'ye benziyorsunuz
Yok daha çok erkek tarafından bakan birisiniz. Siz aldatılmayı içinize sindirip devam edebilirsiniz yakışır sizeBen gerçekçı bır tıpım maalesef böyle durumlar
adamın bır ayagı hep bende kalsın dıye cocuk dogururum bır sekılde baglarım ama bosanırsam tamamen rakıp kadının olur...Gitsin yani bunun bir önemi var mı? Adamı diğer kadına kaptırmamak için nikahının altın mı tutsun yani. Adam kadını sevseydi aldatmazdı zaten. İntikam hırs için evliliği devam ettirmesi sadece kendi hayatını bitirmesine yol açar