• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evli ablam, sevgililik dönemindeyken aldatılmış

Arkadaşım kardeşin okuyor mu kaç yaşında bılmıyorım sana söylüyorum canım gaza gelme burda ınsanlar atar tutar kendı başlarına gelınce de susar elalemin gazıyla saçma sapan şeyler yapma unut gıtsın bunu 1 aylık evlısın huzurunu bozma

Hayır tabı kı ama bu kız ayrılırsa diğer taraf koşa koşa gelıcek Adama değil mı
İşte çoğu kadın olayı böyle hırsa çevirdiği için boşanmıyor allah yaşatmasın da beni aldatan adama gerekirse Dünya güzelleri koşarak gelsin
ben Kendi onuruma gururuma bakarım

İşte çoğu kadın olayı böyle hırsa çevirdiği için boşanmıyor allah yaşatmasın da beni aldatan adama gerekirse Dünya güzelleri koşarak gelsin
ben Kendi onuruna gururuna bakarım
Tamam sen başına gelince öyle yaparsın

Valla ben burdaki bazı kadınların ütopik bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
Avukata gitsin. Sevgiliyken beni aldatmış, boşanıcam desin. Millet kaba etiyle güler. Aldatma evlilik akti yapıldıktan sonra geçerli bir eylemdir. Sevgiliyken aldatılırsan ayrılırsın. Evliyken aldatılırsan BOŞANIRSIN!
sılah zoru ıle evlenmemıs adam
evlenmeden once yedıgı hurmalar sımdı bı tarafını tırmalıyor

evlendıkten sonra aldatıldıgını ogrenmekle sevgılıyken aldatıldıgını ogrenmek arasında hıc bır fark yok cunku ıhanet ıhanettır . nıkahtan 1 saat once de olsa aynı ılıskının en basında da olsa aynı evlıyken de olsa aynı cunku kısı eşini aldatmıs partnerını aldatmıs sevgılısını aldatmıs

kadın aldatsaydı adam bunu ogrenseydı affeder mıydı ? aman ya ımza atmadan onceymıs onemlı degıl dermıydı ?

Evlilik fikrine gayet adapteymiş adam bence eee evlenmiş işte.

Haydi diyelim evlilik fikrine şoke oldu, hemen başkasının koynuna mı koşması gerekiyor??
ya adam benle iliski icindeyken baska biriyle sevismis .ay kocam degildi daha sorun yok dememiz gerekiyormus .
ya 30 yil evli kalsak adama her baktigimda bunu hatirlarim hatirladikca mutsuz olurum .niye yasatayim kendime bunu .adamin tekrar aldatma riski de cok cok yuksek

Arkadaşım kardeşin okuyor mu kaç yaşında bılmıyorım sana söylüyorum canım gaza gelme burda ınsanlar atar tutar kendı başlarına gelınce de susar elalemin gazıyla saçma sapan şeyler yapma unut gıtsın bunu 1 aylık evlısın huzurunu bozma
Şu an olmasa bile bir sene sonra konu sahibinin ablası boynuzları çiftler artık, siz de cilalarsınız.

Hayır tabı kı ama bu kız ayrılırsa diğer taraf koşa koşa gelıcek Adama değil mı

Gitsin yani bunun bir önemi var mı? Adamı diğer kadına kaptırmamak için nikahının altın mı tutsun yani. Adam kadını sevseydi aldatmazdı zaten. İntikam hırs için evliliği devam ettirmesi sadece kendi hayatını bitirmesine yol açar

Evet bunu konu yaparsan şiddetll geçimsizlik döner. Ama adam tercihini yapmış. Bundan sonrasına bakmak lazım bence.
İnsan her sevgilisiyle evlenirim diye yola çıkmaz. En azından kendim için diyorum. Hiç bir sevgilime sadakat sözü vermedim, ondan da istemedim. Sevgililik birbirini tanıma evresidir. Eş kişisinin yaptığını onaylamıyorum ama evliyken aldatılmakla sevgiliyken aldatılmayı da ben aynı kefeye koymuyorum.

tabi her sevgiliyle evlenirim diye yola çıkılmaz.
bu yine de her iki tarafada aynı anda birkaç kişi ile sevgili olma hakkı vermez.
bunun yazılı bir kuralı yok elbette sana sadakat sözü veriyorum senden de istiyorum vs gibi taahhütlerde kimse bulunmuyor zaten.

Evet bunu konu yaparsan şiddetll geçimsizlik döner. Ama adam tercihini yapmış. Bundan sonrasına bakmak lazım bence.
İnsan her sevgilisiyle evlenirim diye yola çıkmaz. En azından kendim için diyorum. Hiç bir sevgilime sadakat sözü vermedim, ondan da istemedim. Sevgililik birbirini tanıma evresidir. Eş kişisinin yaptığını onaylamıyorum ama evliyken aldatılmakla sevgiliyken aldatılmayı da ben aynı kefeye koymuyorum.
hayatinizda hic bir sevgilinize sadakat sozu vermediniz mi :KK57: baya baya karsilikli baskalarini kabul ederek mi iliskinizi devam ettirdiniz ? konu sahibinin ablasinin boyle bir seyi kabul ettgini dusunmuyorum ki kabul etmemis .o yuzden kendinizle kiyaslamayin bencr

Bunu yutup çocuk doğduktan sonra aldatılınca mı huzurunu bozsun mesela?

Valla çoğu erkek yapıyor bunu artık bu kadar kesin konuşmayalım bence
Erkekler yapıyor diye görmezden gelelim mi? Cidden ne diyorsunuz siz ya? Fazla erkek tarafından yapıyorsunuz yorumları. Üftade'ye benziyorsunuz

Gitsin yani bunun bir önemi var mı? Adamı diğer kadına kaptırmamak için nikahının altın mı tutsun yani. Adam kadını sevseydi aldatmazdı zaten. İntikam hırs için evliliği devam ettirmesi sadece kendi hayatını bitirmesine yol açar
adamın bır ayagı hep bende kalsın dıye cocuk dogururum bır sekılde baglarım ama bosanırsam tamamen rakıp kadının olur...
nıye elımle sunayım adamı
ındırıme düşmüş cok satılanlar gıbı yeter kı kaptırmayalım dıger alıcıya ...malum erkek cok onemlı asla erkeksız yasanmaz . ne olursa olsun basımızda bır erkek olsun ,hem ne onemı var kı erkek o nıye anlamıyorsunuz . zaten ımzadan onceymıs ıcım cok rahat ımzadan sonra da aldatmıs olsaydı kesın benım bır eksıgım kusurum vardı ıyı kadınlık yapamamısımdır ben

sakin olun ... seslendırme yaptım :KK70:

Back
X