• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evli ablam, sevgililik dönemindeyken aldatılmış

Ablamla bir buçuk yıldır birlikteler. Bu yılın mayıs ayında aldatmış o kadın da hayatındaymış
Aileniz şimdi diyecek ki al o kadar uğraştığın adam bu muydu? Bazı insanlar uğraştığınıza değmiyor ama şimdi ne yapacak onu düşünüp karar vermeli ciddi adım atmalı

Yorum yapacaktım ama eski konularına bakayım dedim,
Yazdıkları tutarsız, haziran ayında ablasının 3 yıllık ilişkisi şimdi 1.5 yıla inmiş,
Ayrıca çoklu üyelik olan bir üyeymiş, konu da üyede pek ciddiye alınmamalı.
Offff boşuna vakit harcadım ya

Ortada mağdur bir insan daha var, o kız da bir annenin evladı. Evlendiğin adamın başkasını mağdur etmesini kabullenebilir misiniz, vicdanınıza sığıyor mu? ben en çok burayı sindiremezdim sanırım, başkasını mağdur etmiş birinin yüzüne tükürürüm net.

Kıza verdiği cevaplar zaten şerefsizlik ve kaypaklık örneği, böyle bir insandan tiksinmemek mümkün değil. Siz derseniz ki adam ne kadar tıynetsiz olursa olsun ben tiksinmem, o zaman sizin ahlaki çıtanız da pek yüksek sayılmaz demektir.
Benom ahlakı çıtamı ölçecek kışı sen değilsin bur 1
Ikıncısı burda tek mağdur taraf konu sahubenın ablası
Diğer taraf zaten bılıyordur emın ol yada bılmıyorsa bıle Mayıs ayında bıtmış yanı 7 ay olmuş kı kısa bır süre degıl o tarafın amacı huzursuzluk vermek çok açık koskoca yrtışkın ınsan benom namusumla oynadın gıbı bur cumle kuramaz kendı ısteğıyle bırlıkte olmuş o zaman herkes çıksın desın benı bırakamazsın böyle böyle diye ne güzel değil mı saçmalık resmen ayrıca o kız konu sahıbı boşanırsa koşa koşa gıdecek adama burda o zaman mağdur kım olucak ayy ben o kıza kıyamadım alsın kocamı mı dıyecek yapmayın ya az gerçekçi olun komse bunu yapmaz

arkadaslar geri dönün

konu sahıbı tescilli coklu uye kazen kendısını zamanında kum torbası ilan etmıs sinirlenen konusuna gelıp yazsın ıstedıgını demıs

kıyamam gelenler ciddi ciddi yorum yapıyorlar bırde bosuna enerjı tuketmeyın
Tünelin ucu 💩 bir yere çıktı...

Benom ahlakı çıtamı ölçecek kışı sen değilsin bur 1
Ikıncısı burda tek mağdur taraf konu sahubenın ablası
Diğer taraf zaten bılıyordur emın ol yada bılmıyorsa bıle Mayıs ayında bıtmış yanı 7 ay olmuş kı kısa bır süre degıl o tarafın amacı huzursuzluk vermek çok açık koskoca yrtışkın ınsan benom namusumla oynadın gıbı bur cumle kuramaz kendı ısteğıyle bırlıkte olmuş o zaman herkes çıksın desın benı bırakamazsın böyle böyle diye ne güzel değil mı saçmalık resmen ayrıca o kız konu sahıbı boşanırsa koşa koşa gıdecek adama burda o zaman mağdur kım olucak ayy ben o kıza kıyamadım alsın kocamı mı dıyecek yapmayın ya az gerçekçi olun komse bunu yapmaz
Yalnız konu sahibi ruh hastası çıktı

arkadaslar geri dönün

konu sahıbı tescilli coklu üye
kıyamam gelenler ciddi ciddi yorum yapıyorlar bırde bosuna enerjı tuketmeyın

aslında mailleşme olayından çakmalıydık.
iş harici mailleşmenin 2018 temmuz ayında bittiğini bizzat Zuckerberg teyit etti, kesin bilgiymiş.

Ailen neden istememişti enisteyi?
adamın 2. evliliği ve çocuğu varmış

Merhabalar. Ablamın üyeliği yok o yüzden onun adına ben sorayım sizlere. Ablam üç yıldır biriyle birlikte. Erkek arkadaşını bende tanıyorum kendi halinde işinde gücünde biri. Gayet uyumlular ama gelgelelim asıl probleme. Erkek arkadaşı daha önce bir evlilik yapmış ve bu evliliğinden bir oğlu var. Ablamla bu konuda problem yaşamadılar. Her şeyi oturup konuşup planlayıp aştılar. Ama ailemin tepkisinden korkuyor. Söyleyemiyor bir türlü. Özellikle annemi biraz tanıyorsak karşı çıkacaklarına eminiz. Tepkiyi hafifletmek için önce sevgilisini tanıştırıp sonradan mı bu durumu söylese diyoruz. Hani tanıyıp güvenseler iyi çocuk deseler önce. Yoksa her şeyi açık açık söyleyip ondan sonra mı tanıştırılmalı . Ama o zaman da şundan korkuyorz hiç tanımak istemeyecekler ya da ön yargılı olacaklar? Sizce ne yapmalı ? Özellikle bu durumu yaşamış ya da çevresinde duymuş olanlar neler oldu yazarsa seviniriz

güncelleme : Ablam hiç evlenmedi ikinin yaşı da 30. Boşnanma sebebi noktasına takılmanızı anlıyorum ama o noktalar çoktan aşıldı. İki yetişkin insan olarak neler yaşayabileceklerini nelere tahammül edip edemeyeceklerini biliyorlar. O nokta aşıldı. Aileler kısmındayız :)

aslında mailleşme olayından çakmalıydık.
iş harici mailleşmenin 2018 temmuz ayında bittiğini bizzat Zuckerberg teyit etti, kesin bilgiymiş.
ben kocamla maıllesıyorum vallahı hala :D
daha 2 gun oldu son maılımı atalı

Back
X