Yataktan çıkarken hemen yatağını topla odanin camını aç havalansin. Eşinin kahvaltı saatini bilemem ayarlarsin artık. Kahvaltı yapınca hemen topla mutfağı. WC girdiğin zaman lavobo ve klozeti hızlıca temizle. Akşam yatarken evi tolayip yat. Bulaşığı kalmasin. Sabah toplu bı eve uyanirsan daha zinde olursun. Eşin ağır işlerde yardım edebilir ama sen madem evdesin yemeği rutin temizlik ve düzeni saglamaslin. Düzen olunca kolay olur zaten. Büyük İşler için eşinden yardım iste. Sen yap deme erkekler sevmez. Beraber yapalım de

. Evde her eşyanın yeri belli olursa düzen bozulmaz. Picamasini çorabını yere attı diye bişey olmaz. Eline yapışmaz al katla. Yapışır diyosan da bırak öyle kalsın akşam attigi yerden alıp giysin

gözümde canlandı bı an. Ben annemin evinde ıs yapmazdim pek. Ama yasicak kadar iş bilirdim. Yemek konusunda hep iyiydim. Küvet sapsarı olunca inan daha zor temizlik. Ama haftada bı çitile hep mis gibi olsun. Her duştan sonra dusakibini en kötü cekicekle çek. Camsille kuru bezle geç hep parlar. Güzel kokulu deterjanlari hep severim . Çocuk olana kadar kullandım hep. Mis gibi temizlik kokusu huzur verecek.