- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
- 133
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Eli ayağı tutan insanların yatalak hasta gibi her işi kadınlardan beklemelerine kıl oluyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler de başka şehirde o yüzden gelmişken kalacaklarbenim kaynanamlar şehir dışında yaşıyor yakında onlarda gelmek ister umarım uzun kalmazlar![]()
Daha kışı geçirmezlerse iyiNiye 1 ay ?
O esinizin hatasi ayibi 2 kisi calisiyorsa her halukarda erkek yardim etmeli ama tabi yine cogunluk kadinda oluyor ama yeri geliyor bi bulasigi makineye dizmesi bile bizi epey rahatlatiyor sizink cok farkli bi durumvallahi memnun olmayan adam ne yapsan yap illa buluyor eleştirecek birşey eşim çalışmıyordu ben çalışırken hiç böyle destek görmedim bunun söylediğinizle ilgisi yok![]()
İstemeden getir canım sen de.evet hizmet etme zorunluluğun yok ama o senin eşin eve yorgun argın geliyor.yemek yenir çay içilir meyve yenir bunlar olağan şeyler zaten .adam kötü bişey dememiş ki:)bu bir ayda her gün akşam birşey istediği bende getirdiğim için en son sıkıldım ve dedim dolapta var al diye![]()
Ayagina meyve isteyen adamdan ben de kek isterim bana ne yavKek çok iddialı olmamış mı![]()
Katılıyorum. Eşinin yorucu bir işte çalıştığını bildiğinde halde ufak defek ev işlerinde bile destek beklemen haksızlık. Evlilik bu aile evine benzemez.Evcilik oynamıyorsun.
Evlilik bu.
Eşin zor bir işte çalışıyormuş sen de gayet evini temizleyip, yemek yapabilirsin.
Yorucu bir işte çalışıyor olsam ben de iş yapmam.
Meyveye karşılık kek istemesi bence cok zekice olur.Kek çok iddialı olmamış mı![]()
Yani her isi degil tabi ama esim bir donem calismiyordu ben calisiyordum adam hergun yemek yapiyordu, cayi hazrliyordu, meyveyi hazrliyordu...ben evde oldugum zaman da ben yapardim aynisini yani bu brnce vijdan meselesi adam aksama kadar yorucu iste calisiyor ve kadin evde yapabilir yani ama gorevi oldugu icin degil karsisindaki sevdigi oldugu icin ve yoruldugu icinEli ayağı tutan insanların yatalak hasta gibi her işi kadınlardan beklemelerine kıl oluyorum![]()
Bana da esim derdi sana şöyle olacam evde vs ...Hiçbiri olmadı 1.5 senedir