Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. Öz babanın nefsi uyanmaz. Adam şerefsizse uyanır, kanı bozuksa uyanır, aldığı alkolden beyni süngere dönmüşse uyanır. 3 kuruş uyuşturucu parası için evladını satıp kafayı bulunca yine uyanır.ne sanıyorsunuz bu nefsi bu kadar anlamıyorum ki, nefis nefis. Önce ahlak, önce vicdan, önce merhamet, önce sevgi saygı hanımefendi. Yere batsın şartlarla şurtlarla uyanan nefisleri

Arkadaslar olay haber sitelerinden kaldırılmış sizce dürün ne olabilir emniyette bilgi vermiyor örtbas mi ediliyor acaba

Geçtim öz baba anne olmayı, elimle beslediğim, elinden tutup yürüttüğüm, ışıl ışıl gülümsemesini gördüğüm her çocuk benim evladım gibidir. Öz değilse göz mü koyayım, hakkım mıdır?

ya yapmaz da yapmaz, nasıl bu kadar eminsiniz bundan? bu siteyi okuyan belki de yüzbinlerce kadın var, belki çocuğu öz babası tarafından istismara uğrayan. o ihtimali kadınların kafasından bu emin cümlelerle silmenin vebalini nasıl üstleneceksiniz merak ediyorum. varsa elinizde bilimsel bi çalışma, tıbbı bir makale paylaşın öğrenelim hepimiz. bir de dalga geçiyorsunuz yok marslı diyen gelir bilmem ne. bu derece hassas konularda bin düşünüp bir yazalım allah aşkına ya.

oz babasinin nefsi uyanmaz dedigi ,bak bu saydiklariniz normal bir adamın nefsi değil ayrica bi baba kizina bakarak tahrik olmaz ama tahrik olacagi vardir seref yoksunu kizina tecavüz edebilir arasinda ki fark bu yoksa durduk yere kizinin bacagini gördü diye azmaz benim fikrim bu

Malesef dogruymus savcı bile ifadesini alamamis karakolun önü linç etmek isteyen insanlarla dolu dışarı bile cikaramadilar
Bıraksınlar artık linç etsinle bu şerefsizleri ya adalet yok zaten bu ülkede bıraksınlar halk halletsin bu pislikleri. Başka türlü temizlenmeyecek. Yaksınlar diri diri ki bidaha hiç bir şerefsiz böyle bişeye cesaret edemesin.

Çocuğun öz evlat olmaması neyi değiştirir sayın hanımefendiler. Çocuk diyoruz çocuk. Başkasının evladı olsa meşru mudur çocuğa şehvet duymak?
Bu bir hastalıktır. Vahim bir olaydır. Yok efendim babanın öz evladına şehveti akmazmış da bilmem ne. Sapkınlığı örtmek için uydurulan saçma sapan içi boş laflar bunlar. Bu tip hurafelere prim vermeyiniz.

Allah soylarini kurutsun boylelerinin. Eli ayagi tutulsunda masumlara dokunamasinlar. Yalniz benim anlamadigim ofkenizi neden toplumun geneline kusuyorsunuz bazi arkadaslar? Topluca helak olalim, belamizi versin Allah ne demek ya ne demek. Akli melekelerinizi yitirircesine tepki vermeyin ya yeter. Hala bu topraklarda mert, baskasinin namusunu gozeten insanlarda var. Beli bükük yaşlılar minicik bebekler var. Binlerce insan böyle kendi kendine ah ederse günyüzüne nasil cikicaz. Heryerden cehalet fışkıriyor.

her baba yapar mı yazayım..
yapanların hepsi mi yapıyor dedigim yorumum nerde..
milasın kulakları eşek kulagı diyorum
tecavüz varsa öz evladı olmayana yapılıyor mu ?yapılıyor onu konuşun..
vebal mi?susan umurmayana aman kimse duymasın diyen anne de degilim
ihtiyaçlarını karşılayacaksın diyen
sus duymasınlar diyen de degilim
gerçekleri konuşaım
idam istemeyen yorumları cezai yaptırımları begenmeyenleri de yorumlayın
olur mu

İdam konusu üzerine yorum yapmadım çünkü kararsız olduğum bir konu.
Daha açık anlatmaya çalışayım; bizim ülkede düzgün işlemez bu ceza; bir takım elbise kravattan iyi hal indirimi veren hakimlerin, bir seferden bir şey olmaz diyebilen devlet büyüklerinin ve senelerce suçsuz halde içeri atılan insanlara (Malum davalar bilirsiniz) çıkarken "Pardon, bilmiyorduk, kandırıldık" diyebilenlerin ülkesi burası.

Hadi hukuk kısmını geçelim, süper işlesin hukuk; bu kez de eğitimsizlik-örf/adetler giriyor devreye.
Ucunda idam olduğu bilindiğinde aile içinde daha gizlenmeyecek mi bu olaylar?
Anneler çocuklarını, büyük anneler torunlarını "Babanı öldürürler senin yüzünden" diye daha büyük bir baskıyla susturmayacaklar mı?

Eğitimle, kadına verilen değerle, baskılanıp ayıplanmayan, kızı ayırıp namussuz olarak damgalamayan cinsellik algısı ile özetle toplumca cinsiyetsiz türsüz cana kıymet verilen bir bilinçle başlayacak tamir.

Her şey aleni olsa, parayla, mevkiyle insanlar susturulmasa; idam da değil, direkt işkence taraftarıyım, insanca ölmemeliler, ölmek için yalvarmalılar. Bu tarz söylemlerin, istemlerin ilkel olduğunu düşünenler de umurumda değil, söz konusu çocuklar olunca kusura bakmayın hiç medeni bir insan değilimdir. Suçu açık olanlar için bu şekilde bir düzenleme olabilir mi, olursa nasıl olur bilmiyorum. Her şey çözüm odaklı olmak zorunda değil, bazen sonuç görmek ister insan, kurban ve kurban ailesinin kaybından sonra çözüm gelmiş geçmiş... Genel bir çözüm, tamir düşünülmesi gerektiği kadar, kurban için de "Kısas" görmek istemesi en doğal hakkı. Mantıktan ibaret canlılar değiliz, bazı duygulara da dindirici bir cevap verilmesi gerekiyor.

Karışık yazdım ama benim bakışım bu. İdam istemini haklı buluyor ve fakat şu şartlarda destekleyemiyorum.

Ya bir deli bir kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı.

İnsanlar haklı. Ensest bu kadar yayginken bir kadın çıkar öz baba evladına cinsel arzu duymaz dersen herkes peki bunca ayyuka çıkmış olay nedir diye sorar. Bir de bunu öz kızının şikayeti üzerine karakola alınmış bir adam için söylersen hayırdır derler. Siz inanmıyor musunuz öz kızının iddiasına da böyle bir yorum yaptınız?

Her şeye gücü yeten Allah cennete koyduğu insanlardan sıkıntı verecek bütün hatıraları silebilecektir. Bütün yaraları tedavi edebilecektir. Huzurun yeri olan cennette huzursuzluk unsurlarına asla yer vermeyecektir.Cennet de derece derece bu yavrular Adn Cennetlerinde, Firdevs Cennetkerinde olacaklar insallah yani dunyada cektikleri zulme karsilik cennetin en yuksek tabakalarında olacaklar.

Bu kadar güzel anlatılır...

Haklsınız ama bir anne olarak benim içimi bu soğutmaz.. Onun yeri cennet evet melek çünkü.. Ama kokusunu içine çekemeden, sesini duymadan, onu öpmeden bu dünyada yaşamak, nefes almak... Bilmiyorum.. Allah tüm evlatlarımızı korusun... Kimseyi evladıyla sınamasın.. Bir tek çocuğun bile böyle bir acıyı yaşamasına dayanamıyorum... İyi halden, taktığı kravattan ceza indirimi alabilmesi hangi annenin ciğerini yakmaz..? İdam çözüm mü bilmem.. Ama ne kadar canı yandıysa o küçücük yavruların aynısını yaşatmak gerek... Çok zor.. Ne desek boş..

Bakara Suresi 179. Ayet der ki: Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki suç işlemekten sakınırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…