- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.306
- 133
Aramızda Marslı var sormasak olmazdısaçma yorumla konuyumu dagıtıyorsun dünyalı
Hepimiz bu haberleri gördügümüzde cok üzülüyoruz ama lütfen idam cigirtkanligi yapmayi birakin. Bu ülke daha yeni feto terör örgütünün elinden kurtuldu, her sey ellerindeydi. Kaldi ki daha 2009 yilinda silivri de yasananlari ne cabuk unuttunuz? Ergenon, balyoz adi altinda o dönem suclu görülen hatta halkin lanet ettigi bugün ise sucsuz oldugu icin serbest birakilan masum askerlerimizi? Adalete elbetteki güveniyoruz ama her zaman ogru islemiyor ne yazikki ki ve idam gelse emin olun bu insanlar yerine cikar iliskilerinde kurtulunmak istenen taraflar idam edilir.Şuan ellerim titriyor yazarken yanlış yazarsan Kusura bakmayın bulunduğumuz ilçe bir babanın kızına tecavüz iddiasıyla çalkalaniyor iddia diyorum çünkü ben bile inanmak istemiyorum kızına 1 yıldan beri tecavuz ediyormuş silah zoruyla kizcagiz en sonunda dayanamayıp polise şikayet etmiş karakolun önü yıkılıyor şu anda millet linç edecek eline gecirse babaya da guvenemiceksek kime güvenilir bilemiyorumakşamdan beri nesef alamıyorum yemek bile yemedi aglamaktayim o kizcagiz ne yapiyordur onu sağ çıkarırsanız beni oldurun diye haykiriyomus canın benim belimde bir kızım niye bu kadar kirlendi bu dünya nefret ediyorum odamda aynı ilçeyi dahi paylaşmaktan umarım başım belaya girmez hiç bi şekilde isim felan vermedim içimi dökmek istedim no olur beni yargılamanın kötü yorum yapmayın benimde kızım var idam istiyorum artik yeter
aklım almıyor öz babanın kızına cinsel arzu duyacagına
3 kızım var babasına emanet edip giden bir anneyim.
babası kızlarına sarılıp seven bir baba
onun bunu yapacagına böyle bir ruh halinde kişilik de olacagına aklım almıyor
bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım
Babası tarafından defalarca tecavüze uğrayıp, dövülerek öldürülen Mustafa Diker'in davasına bakan hakim de buna başta inanmakta tereddüt etmiş olacak ki "Bir babanın öz oğluna nefsinin nasıl kabardığını aklım almıyor!" demişti.
Kız değil bakın, erkek çocuk ve öz babası.
Bu örneği de bilerek başta verdim; cinsiyeti özü hiçbir şeyi yok bu sapıklığın diye.
Siz neye istinaden böyle düşündünüz?
Ya kusura bakayın ama benimkisi biraz özel olucak paylaşmak istedim dün gece bende eşimi reddettim o kizcagiz gözümün önüne geldi dünkü bi konum da bahsetmiştim bebek düşündüğünüzü yumurtlama günümde olmama rağmen istemedim resmen sogudum her şeydenYa belki çok özel olacak ama cinsellikten soğumaya başladım. Bu haberler sıklaşmaya başladığından beri olmasa da olur modundayım. Ben bu durumdan keyif alırken onların nasıl canı yandı kim bilir diyorum, istemsizce kendimi kasıyorum. Sanırım hiç sağlıklı bir ruh hali değil. Ne yapacağım bilmiyorum.
hadım oluca başka şeyler yapmayacak mı?Ayrıca idam kesinlikle çözüm değil.
Kamuoyunda alevli bir şekilde tartışılıp, gündem olmasına rağmen ne yazık ki yapan yapacağından geri durmuyor gördüğünüz üzere...
Bununla beraber ben idam cezasının hiçbir şekilde caydırıcı olacağına inanmıyorum. Bu mahluklar hiçbir şeyden korkmuyorlar. Cezaevinde öldürülen çok mahkum oldu hangisi caydırdı yeni tecavüzleri? İğrenç bir vahşi ilkel dürtüyle hareket ediyorlar. Bir de hangi birini idam edeceksiniz arkadan yenisi geliyor. Bunun olması, insanların böyle canavarlaşması engellenmeli bir şekilde.İdam isteyen herkese ‘the life of david gale’, türkçe çevirisi ‘ölümle yaşam arasında’ olan filmi izlemelerini isterim.
Amerikadaki idam sistemine eleştirel bir yapımdır ve karar merciinin nasıl ustalıkla yanılanileceğini kanıtlar.
Bu sistemle kurunun yanında yanan binlerce yaşın hesabı, kimse tarafından verilemez çünkü ölümün çaresi yok!
ya allah aşkına bu nasıl bir şey? şimdi ifadesini okudum yaratığın mahvoldum, kanım dondu, ellerim uyuştu üzüntüden. bu nasıl bir kader, bu nasıl bir acı. umarım cehennem diye bir yer gerçekten vardır, başka bir şey diyemiyorum...Eski bir haber...
Her yeni haberde aklıma gelen, etkisinden senelerdir kurtulamadığım haberlerden sadece biri...
Teşekkür ederim güzel yorumunuz icinİdam harici size sonuna kadar katılıyorum yazık kızcağıza
Malesef var öyle sapiklar. oz kızı olduğu dna raporuyla kesin olup öz kızına tecavüz eden sapiklar var.bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım
hadım oluca başka şeyler yapmayacak mı?
intikam duygusu ön plana çıkmayacak mı?
idam ile sayıları azalır,başa gelecekler bilinir
öz babanın olduguna inanmayan kesimin demem bunu evladına yapmaz bir baba dedim.
öz çocuguna yapmaz ama başka çocuga mübah demedim.
yorum açık ama hala çarpıtılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?