Kime göre yanlış bir yol içerisindeyim?Cok yalnis bir yoldasiniz bence. Büyüyünce bunlari nasil aciklayacaksiniz? Onlarda travma yaratir, vücüdü ile bariscil olmazlar. Ve ben eger acikcasi milyonda bin sansa karsi bile cocugumu, esime karsi savunmam zorundaysam, vücüdünü kontrol etmek zorundaysam, bosanirim. Ben acikcaksi öyle kücükte olsa kusku ile yasayamazdim. Bu saglikli bir psikoloji degil.
O anneler kesin biliyordur, babalari tecavüz ettiginde. Bir cocugun tepki ve psikolojisinden anlasilir. Bu cocuk 1 yasinda olsa dahi. Ve gözlerini kapattilar. Kendince caresiz olduklarini düsündüler, calismiyorlar, eh toplum ne diyecek? Baba ceza evinde olsa hic para yok. Baze anneler ise psikolojik sorunlu, cocugu rakip olarak bile görebilir.
Demem o ki bu tür vakalarda zaten farkli aile dinamikleri ve aile sorunlari var.
Sizde gerekirse bir psikologa gidin. Bu kadar korku normal degil. Benim esim tüm gün kizim ile gecirir cünkü o bu aralar evde. Aklima 1 saniye bile gelmedi. Asla kontrol etmem kizimi.
Çok çok üzüldüm, tüm kirli ellerden, bakışlardan koruyabilsek keşke çocuklarımızı.Bazen eşim akşam oğlumu uyutmaya götürdüğünde bir kaç dakikada bir kapıdan bakıp gidecek dünyada yaşamak için ne günah işledim diye düşünüyorum.
Benim de asla şüphem yok asla şüphe uyandıracak kötü bir şey görmedim. Ama bu öyle bir his ki sanki o dakika bakmazsam oğluma en büyük kötülüğü yapacakmışım gibi geliyor..
Ben birinci derece yakın bir akrabamız tarafından tacize uğradım. O hissi iyi bilirim. Kimse hikaye anlatmasın burada.
Herkes inanır ben inanmam..
Evet vücudumda iz yoktu olacak kadar imkanı yoktu. Ama ya ruhumdaki iz?
Şimdi çocuklarımız küçükler evet. Peki ileride kendi banyolarını kendi tuvaletlerini yaparken nasıl kontrol edebiliriz..
Aynen o. Aynı üyeye yazmıştım zaten o örneği. Farkındaysan suçlu yine dolaylı yönden kadın.Mata Hari bu senin bahsettiğin şehir efsanesi değil mi ya?
Kusura bakmayın gerçekte ne kadar soğukkanlı biri olsam da böyle olaylarda soğukkanlı ve sağduyulu kalamıyorum.
Af buyrun yahu..
Dediğiniz gibi sapkin ruhlu bu insanlar ama emin olun hasta falan değiller,bir çoğunun psikiyatrik raporları gayet normal olduklarını gösteriyor onlarınki cinsel sapkınlıkEnsest ilişkiler hep vardı, hep var olacak. Genetikle hiç ilgisi yok. Sapkın ruhu, hastalığı “babalık-annelik” durdurmuyor. Kaç anne kendi doğurduğu evladına cinsel istismarda bulunuyor Allah bilir. Bizim uykularımızı kaçıran bu olaylar onlara haz veriyor. O zaman tek çözümü, bu hayattan temizlenmeleri. Hadım falanda değil, idam. Masum insanlarla aynı havayı solumayı haketmiyorlar.
neden erkegi suçluAynen o. Aynı üyeye yazmıştım zaten o örneği. Farkındaysan suçlu yine dolaylı yönden kadın.
Kadın kocasını aldatıp gayrimeşru çocuk yapmıştır ve zavallı kocası da o çocuktan etkilenmiştir. Çünkü öz babası değildir. Yahu öz olmasa bile ne farkeder? Bebekliğinde kucağında uyuttuğun birine şehvet duyabilir misin?
Ayşe arman takip etsin mesela biraz. Görsün o öz babaların nasıl canavara dönüştüğünü.
ayşe arman dediginiz köşe yazıların da yatak odasını yazıp gazeteye sunan kadın mı..Aynen o. Aynı üyeye yazmıştım zaten o örneği. Farkındaysan suçlu yine dolaylı yönden kadın.
Kadın kocasını aldatıp gayrimeşru çocuk yapmıştır ve zavallı kocası da o çocuktan etkilenmiştir. Çünkü öz babası değildir. Yahu öz olmasa bile ne farkeder? Bebekliğinde kucağında uyuttuğun birine şehvet duyabilir misin?
Ayşe arman takip etsin mesela biraz. Görsün o öz babaların nasıl canavara dönüştüğünü.
Aynen o. Aynı üyeye yazmıştım zaten o örneği. Farkındaysan suçlu yine dolaylı yönden kadın.
Başkasına zarar vermek, istismar etmekte bi hastalık bence. Tedavisi var yada yok, doğultan yada sonradan var olan bi hastalık. Normal insan biziz. Bu insanlrın içinde şiddet var, zarar verme içgüdüsü var, kendinden küçük yda savunmasız olana sahip olma arzusu var. Ama kastettiğim tabiki bu hastalığın onları masumlaştırdığı değil.Dediğiniz gibi sapkin ruhlu bu insanlar ama emin olun hasta falan değiller,bir çoğunun psikiyatrik raporları gayet normal olduklarını gösteriyor onlarınki cinsel sapkınlık
hala konuyu çarpıtıyorsunuz işinize böyle mi geliyorÖz olmayınca şehvet duyulması nasıl normal karşılanabiliyor aklım almıyor..
Nasıl kabullenilmişlik bu? Nasıl zehirleniyor bu zihinler?
Ayşe Arman'ı takip ediyorum ben de. Ama o kişinin takip etse de inanacağını sanmıyorum. Zira baya dirençli..
idam istiyoruz diye bimere kampanyalara imza atıyoruzHiç bir kız çocuğu olay gerçekleşmeden çıkıpta BABAM BANA TECAVÜZ EDİYOR demezzzzzzz! O yüzden malesef olay doğrumu diye düşünmeye gerek yok..Bu adamı asmayıp beslicez.Sonra?? (......)
aklım almıyor öz babanın kızına cinsel arzu duyacagına
3 kızım var babasına emanet edip giden bir anneyim.
babası kızlarına sarılıp seven bir baba
onun bunu yapacagına böyle bir ruh halinde kişilik de olacagına aklım almıyor
Malesef artık şaşıramıyorum. Bu da toplumca bittiğimizin kanıtıdır..
Saadet öğretmenin açtığı Ucimorgtr derneğinin sayfasını takip ediyorum instagramda. Geçenlerde orada da böyle bir davadan bahsedildi. Tarsus adliyesi önündelerdi. Öz baba 3 çocuğuna..
O dava 17 temmuz tarihine ertelendi..
Sizin şahit olaydaki olduğunuz baba da çıkamaz kolay kolay oradan. Ama cezaların caydırıcı olması şart..
idam istiyoruz diye bimere kampanyalara imza atıyoruz
birileri çıkıp şeriatlamı yönetilicez ya suçsuzzsa diyor
mahkumlar öldürüp icabına bakıyor
bu nasış devlet deniliyor
toplumca kendi düşüncesi ile aynı şeyi paylaşmayan bir kaç insan üzerinden polemik oluşturup oturuyoruz.
dogru yaa çok özgürdük
Bacım, bu tez benim değil, pedagog ve psikologlar böyle söylüyor. Bunu da elbette belli deneyler ve araştırmalar sonucu bulmuşlar. Ayrıca, yazdığımı anlamamışsınız sanırım. Diyorum ki: Bu yönde bir ruhsal bozukluğu olan kişiler tecavüz ediyor öz çocuğuna, öz kardeşine, öz yeğenine, öz torununa! Yazdıklarımı iyi okuyun lütfen, ayrıca çok yakın bir akrabamın yaşadığı tam da böyle bir olay var. Pis sapkın adam, kızını taciz ediyor, anne bunu yakalıyor, baba müsveddesi suçu üstünden atacak ya, çocuk benden değil, kesin başkasındandır yoksa böyle hissetmezdim diyor. Dna testi yapılıyor ve elbette öz kızı çıkıyor. Yani, kendi sapkın düşüncelerine böyle kılıflar uyduruyorlar, inanma böyle şeylere. Eskiden atarlarmış iftirayı böyle, kadın da ispatlayamıyor tabii, test falan yok o zamanlar! Şimdi çok şükür ki -BİLİM- denilen muazzam alan sayesinde tak diye ispat edebiliyorsun.sizin teziniz de dogru olsaydı
hepimiz tecavüze ugrar hepimizin çocugu ev halkından tecavüz görüp yaşıyor olurdu.
sokaga çıkıp karakol basan toplum bizim toplumumuz
kızını taciz eden adamı sokak da kanlar içinde bırak baba da bizim toplumumuz.
ama susan çocugunu korumayan anneleri toplumdan sayıyorsanız evet ruh hali bozuk çok dogru
Kusura bakmayın her türlü kadını suçlu çıkaran zihniyetinizle başa çıkamayacağım. Siz yine de bu kadar emin olmayın yazdıklarınızdan. Bizim çok şükür bunları yaşamamamız böyle şeylerin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. İyi günler.neden erkegi suçlu
ayşe arman dediginiz köşe yazıların da yatak odasını yazıp gazeteye sunan kadın mı..
çok etkili oluyordur sapıkları köşesine taşıması
Anne çocuğu 2 yaşında cami avlusuna birakmasaydi ,israrla bu cocugu istemiyorum demeseydi belki şu an o masum bunları yaşanmamış olacaktı. .....Gangsta bilmiyordum bu haberi. Keşke bilmeseydim. Elim ayağım titriyor tamamını okuyamadım içim kaldırmadı ama maalesef bir kısmını okudum haberin.
Öğlen oğlum beni aşırı sinirlendirdi ve bağırdım epey. Kolundan tutup başka odaya götürdüm cam kırıkları vardı çünkü kırdığı. Hani onun iyiliği için aslında. Oturdum şimdi ağlıyorum acaba ben bunu yaparken çok mu kötü hissetti diye. Ben hiçbir çocuğun travması olmak istemiyorum. O masum yavru nasıl dayandı. Nasıl çekti o acıları. Allahım delireceğim düşündükçe. Ya ben artık bir şey diyemiyorum. Gerçekten yazıp yazıp siliyorum. Hala nefes alıyor bi yerlerde o canavar. Almasın ya, alamasın. O çocuğun annesi nasıl dayanıyor bu detayları bilerek. Nasıl yaşıyor. Çocuğa üzüldüğüm kadar annesine de kahroldum. O melek öldü kurtuldu. Peki anne? Nasıl yaşayacak bu detayları bilerek bir ömür. Başım ağırdı sinirden ne diyeyim ki ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?