Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Ensest ilişkiler hep vardı, hep var olacak. Genetikle hiç ilgisi yok. Sapkın ruhu, hastalığı “babalık-annelik” durdurmuyor. Kaç anne kendi doğurduğu evladına cinsel istismarda bulunuyor Allah bilir. Bizim uykularımızı kaçıran bu olaylar onlara haz veriyor. O zaman tek çözümü, bu hayattan temizlenmeleri. Hadım falanda değil, idam. Masum insanlarla aynı havayı solumayı haketmiyorlar.

Kime göre yanlış bir yol içerisindeyim?
Size göre.
Siz, o zaman yapmazsınız hanımefendi malum, yollarımız bir değil ya hani!
Ayrıca, içimde toz zerresi kadar kuşku olsa ne ben bu evde dururum ne de çevremle bir etkileşim içerisinde olurum.
Emniyet kemeri niye takıyorsunuz, kendinize güvenmiyor musunuz ya da eşinize?
Ama dünya hali bu, hiçbir şeye ve hiçbir kimseye sonsuz güveni kaldırmıyor, önlem alıyorsunuz.
Çocuklarım şuan daha bebek, öz bakımları sırasında gayette herhangi bir olumsuz durum yaşamadan görebiliyorum.
Zaten büyüdüklerinde pedagog ve psikologların yardımına gereksinim duyduğumuzu, özellikle anneleri bu konularda bilinçlerdirmeye çok iyhitaçları oldugunu belirtmişim.
Benim bir psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu da hiç düşünmüyorum, dünyaya güvenmemek sorunsa milletçe kayışı koparmışız zaten.
Çok çok üzüldüm, tüm kirli ellerden, bakışlardan koruyabilsek keşke çocuklarımızı.
Dediğiniz gibi izi yok ama ruhda açtığı yaralar, onarılamaz hasarların da tedavisi yok.
İşte bu sebeple pedagoglara çok iş düşüyor.
Bilgiye o kadar açız, o kadar cahil cesareti ile doluyuz ki Allah esirgesin bir olumsuzlukta ne yapacağımızı şaşırıyor, çocuklarımızı bu konuda korkmadan nasıl bize gelmesi gerektiğini ya da bu durumda karşı tepkilerini nasıl göstereceklerini öğretemiyoruz.

Mata Hari bu senin bahsettiğin şehir efsanesi değil mi ya?

Kusura bakmayın gerçekte ne kadar soğukkanlı biri olsam da böyle olaylarda soğukkanlı ve sağduyulu kalamıyorum.
Af buyrun yahu..
Aynen o. Aynı üyeye yazmıştım zaten o örneği. Farkındaysan suçlu yine dolaylı yönden kadın.

Kadın kocasını aldatıp gayrimeşru çocuk yapmıştır ve zavallı kocası da o çocuktan etkilenmiştir. Çünkü öz babası değildir. Yahu öz olmasa bile ne farkeder? Bebekliğinde kucağında uyuttuğun birine şehvet duyabilir misin?

Ayşe arman takip etsin mesela biraz. Görsün o öz babaların nasıl canavara dönüştüğünü.

Dediğiniz gibi sapkin ruhlu bu insanlar ama emin olun hasta falan değiller,bir çoğunun psikiyatrik raporları gayet normal olduklarını gösteriyor onlarınki cinsel sapkınlık

neden erkegi suçlu
ayşe arman dediginiz köşe yazıların da yatak odasını yazıp gazeteye sunan kadın mı..
çok etkili oluyordur sapıkları köşesine taşıması

Öz olmayınca şehvet duyulması nasıl normal karşılanabiliyor aklım almıyor..
Nasıl kabullenilmişlik bu? Nasıl zehirleniyor bu zihinler?

Ayşe Arman'ı takip ediyorum ben de. Ama o kişinin takip etse de inanacağını sanmıyorum. Zira baya dirençli..

Hiç bir kız çocuğu olay gerçekleşmeden çıkıpta BABAM BANA TECAVÜZ EDİYOR demezzzzzzz! O yüzden malesef olay doğrumu diye düşünmeye gerek yok.. Bu adamı asmayıp beslicez.Sonra?? (......)

Dediğiniz gibi sapkin ruhlu bu insanlar ama emin olun hasta falan değiller,bir çoğunun psikiyatrik raporları gayet normal olduklarını gösteriyor onlarınki cinsel sapkınlık
Başkasına zarar vermek, istismar etmekte bi hastalık bence. Tedavisi var yada yok, doğultan yada sonradan var olan bi hastalık. Normal insan biziz. Bu insanlrın içinde şiddet var, zarar verme içgüdüsü var, kendinden küçük yda savunmasız olana sahip olma arzusu var. Ama kastettiğim tabiki bu hastalığın onları masumlaştırdığı değil.

Haberlerde duyuldu mu olay doğru muymuş kesin inanmak istemiyorum hicbirimiz istemiyoruz ama 3 maymunu oynamak da gene bize zarar verir tehlikeyi goruyoruz once tedbir sonra tevekkul hala cocuklarini sokaga tek salan veya arkadasinin evine tek gonderen baskasina emanet edenlerin aklına şaşırıyorum neye güveniyorsunuz o sapiklarin hicbirinin alninda sapik yazmiyor ki görümcem de aynı şeyleri yapıyor sorunca Allaha emanet diyor öyle bişey mi var ya Peygamber Efendimiz dememiş mi once tedbir sonra tevekkul şu an ellerim titriyor çocuklarımın yüzüne bakmak istemiyorum böyle bir dünyaya geldikleri için de çok üzgünüm dışarı çıktığımızda bir bayan dahi olsa yanağını okşayınca kafayı yiyorum kimse kimsenin çocuğunu sevmesin arkadas idam falan da gelmez bunlar böyle devam eder he çözüm idam mi bence değil hadım hiç değil o sapıklık varsa ruhlarında her türlü yapamazlar mi neler duyduk zamanında bence annelere verilsin bu mahlukatlar bizler verelim cezalarını iyice psikopata döndük zaten bu haberlerle

hala konuyu çarpıtıyorsunuz işinize böyle mi geliyor
hangi yorumda ayy ne güzell toplum olarak özgürüz yapar yazdım
benim de evladlarım var siz mi koruyorsunuz
siz mi bana ögretiyorsunuz yanlışları
o köşeler de buna göz yuman anneleri ben yazmadım
okudugumu söyledim

Hiç bir kız çocuğu olay gerçekleşmeden çıkıpta BABAM BANA TECAVÜZ EDİYOR demezzzzzzz! O yüzden malesef olay doğrumu diye düşünmeye gerek yok.. Bu adamı asmayıp beslicez.Sonra?? (......)
idam istiyoruz diye bimere kampanyalara imza atıyoruz
birileri çıkıp şeriatlamı yönetilicez ya suçsuzzsa diyor
mahkumlar öldürüp icabına bakıyor
bu nasış devlet deniliyor
toplumca kendi düşüncesi ile aynı şeyi paylaşmayan bir kaç insan üzerinden polemik oluşturup oturuyoruz.
dogru yaa çok özgürdük

Konu baba oz cocuguna diye evet ama bu konumda anneler de var biliyoruz ki. Napicaz babalar da annelerden suphe etsin o zaman. Boyle de saglikli bir nesil yetismez ki.

Yapilacak sey her konuda bilincli olmak. Esi iyi secmek, sonrasinda o esi baba kendini anne yaparken yeniden yenideb dusunmek.

Ben asla esimden suphe etmem. O da benden etmez. Bu durumu saflikli bulmuyorum. Babaya guvenip evlat birakamayacaksak o adamdan cocuk yapmicaz. Tipta bunun bir cok cozumu var. Cocuk yapip ama adama guven olmaz demek cok abes degil midir?

hı hı suçsuzlar...ya suçsuzsa öyle mi? Bunca teknolojik yöntemle suçu ispatlanmış ve hala ya suçsuzsa diyorsak sorun başka yerlerde.Ha bir de oturup mağdura acımak yerine detaylı araştırmalarla suçu sabitlenmiş pislikleri düşünmekte enteresan..Mağdurlar için de YA SUÇSUZSA diyebiliyormuyuz acaba ?

Bacım, bu tez benim değil, pedagog ve psikologlar böyle söylüyor. Bunu da elbette belli deneyler ve araştırmalar sonucu bulmuşlar. Ayrıca, yazdığımı anlamamışsınız sanırım. Diyorum ki: Bu yönde bir ruhsal bozukluğu olan kişiler tecavüz ediyor öz çocuğuna, öz kardeşine, öz yeğenine, öz torununa! Yazdıklarımı iyi okuyun lütfen, ayrıca çok yakın bir akrabamın yaşadığı tam da böyle bir olay var. Pis sapkın adam, kızını taciz ediyor, anne bunu yakalıyor, baba müsveddesi suçu üstünden atacak ya, çocuk benden değil, kesin başkasındandır yoksa böyle hissetmezdim diyor. Dna testi yapılıyor ve elbette öz kızı çıkıyor. Yani, kendi sapkın düşüncelerine böyle kılıflar uyduruyorlar, inanma böyle şeylere. Eskiden atarlarmış iftirayı böyle, kadın da ispatlayamıyor tabii, test falan yok o zamanlar! Şimdi çok şükür ki -BİLİM- denilen muazzam alan sayesinde tak diye ispat edebiliyorsun.

Yazılanların hepsini okumadım.. Sadece suçlu olduğu ispatlı olduğunda yaşamaya hakkının olmadığını düşünüyorum ben... Ama bir erkek için ölmekten daha beteri hadımdır... Hadım edilmeli.. Sümbül ağa gibi dolaşsın ortada.. Hep aynı şeyi söylüyorum.. Bazennn inancım, imanım zayıflıyo.. Diyorum ki bebeklere, hayvanlara,evladına ne bileyim damacanaya bile nefsi uyanan bir insan müsvettesi o caniliği yaparken Allah buna neden engel olmuyor... Neden orda taşa döndürmüyor? Diyorum ki bir yalana mı inanıyoruz? Sonra diyorum ki tövbeestağfurullah ne diyorsun sen? İşte böyle bir ikilemin arasında kaldım... Bir arkadaşım demişti ki kim bilir o tecavüze uğrayan çocuğun ailesi kimin ahını aldı da cezasını çocuk çekti? Dedim sen git bir elini yüzünü yıka salavatını çevir de öyle konuş....Ailesini sınayacaksa evladının tecavüzüyle mi sınamalı? Bu düşünceler kafamda ve sorguluyorum artık... Allah var gam yok deriz de... Gam bunun neresinde yok.? Baba evladına, hurdacı mahallenin çocuğuna, komşu komşunun çocuğuna, karısına, kızına... Onca acıyı tek başına yaşayan ve sonunda ölen, bir elektrik direğinin dibine gömülen küçücük bir beden... Hangi günahın bedeli olabilir? Şimdi bu caniler yaşamayı hak ediyorsa ölen bebekler haketmiyor muydu? Tırnaklarını sökülerek , dişlerini kerpetenle çekilerek, etleri didik didik edilerek, can çekiştiğini hangi anne baba görmek istemez...? Bir anlığına kendinizi o ananın yerine koyun...Ben koyuyorum Allah korusun başıma böyle bir şey gelse o adamın hapisanede de olsa yemek yediğini, su içtiğini, nefes aldığını bilmek istemem...

Kopsun artık kıyamette kurtulalım bu pisliklerden. Çıkalım arşı alaya utançlarını izleyelim bunlara. Veremeyeceğimiz hesaplar o kadar biriktiki. Yeter artık demekle yetmeyen, daha da artan sapkın ruhlar korla geziyor.

neden erkegi suçlu

ayşe arman dediginiz köşe yazıların da yatak odasını yazıp gazeteye sunan kadın mı..
çok etkili oluyordur sapıkları köşesine taşıması
Kusura bakmayın her türlü kadını suçlu çıkaran zihniyetinizle başa çıkamayacağım. Siz yine de bu kadar emin olmayın yazdıklarınızdan. Bizim çok şükür bunları yaşamamamız böyle şeylerin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. İyi günler.

Anne çocuğu 2 yaşında cami avlusuna birakmasaydi ,israrla bu cocugu istemiyorum demeseydi belki şu an o masum bunları yaşanmamış olacaktı. .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…