Bir baba kızına bunu nasıl yapar

İnsan her şeyi sorguluyor böyle şeyleri duyunca.Söz bitiyor bazen.Gece gece çok kötü oldum.

Ben de yeni okuyanlardanım.
Tamam, idam gelmesi tehlikeli falan diyoruz da, şimdi ölmesin mi bu adam
En azından insan içine çıkamayacağı bir yerde işkence edilmesin mi?

Hani buraya yazıyorlar ya bazen gerine gerine,
Annesini karşısına aldı, beni ezdirmedi, ablasına sert çıktı, hatta bağırdı, kızkardeşinş hizaya çekti falan diye...
O kadınlar iki kez dikkat etsin...
Bir kadına sesini yükselten, kaba davranan, ağzı bozuk konuşan, kadına ikinci sınıf muamele yapan adamdan hayır gelmez.
Eşini koruması, yanında olması, ezdirmemesi demek başka kadınlara kötü davranması demek değil. Kadın kıymeti bilen insanlarla evlenmek lazım...

Keşke hiç okumasaydım haberi. Aynı yaşta oğlum var ciğerim yandı resmen. Kahroldum. Vahşetten daha ötesi varsa bu odur.

O yaratığın haberini okuduğumda birkaç gün kendime gelememiştim , o yavrucağın kıvır kıvır saçları masum yüzü.Baba denmez öylelerine.

Keşke okumasaydım bu haberi kaç gün gelemeyeceğim kendime..

Hesap edin kaç sene geçmiş ve hala her benzer haberde aklıma geliyor.
Bu iğrenç yaratığın (Babayı bırak insan değil) ifadelerini okumak, aklımın tahayyül edemediği bir kötülüğü sorgulattı.

Bunu bu ara bende düşünmeye başladım..
Sanırım aklımı kaybedeceğim..

Vicdan ve merhamet...
Bu ikisi yoksa, insan demeye bin değil milyonlarca şahit ister.

Yarin birgun idam refarandumu gelebilir ve bizim insanlarimiz bu duygularla dusunmeden, arastirmadan evet dediginde emin olun insanlarin iki kelime google yazmasini ben tercih ederim bicok insan gibi. Kanun koyucular ayrintili bi sekilde arastirirken, arastirmaliyken halkin sovenist olani secmesini dogru bulmuorum. Insanlar isine gelen konularda alim olabilioken benim burda 2 kelime google a yazin demem bundan. Belki soyleme seklim yanlisti.

Okudum..
Hemde en detaylısını 12 aylık oğlum yanımda yatıyor yüzüne bakıp ağlıyorum...
Nefesim kesiliyor...
Ya mustafa masum melek neler çekti....
Ölsem hafızamdan silinmeyecek bir masum daha...
Ben de kendimi çok tutmuştum ağlamamak için , melek oldu diye kendimi teselli ediyordum ki o yaratık kimseye söyleme diyince "yok , söylemem." demiş yavru korkudan.O kısım aklıma geldikçe gözlerim dolar hâlâ.Allah kahretsin böylelerini.Dünyada ne çok acı var.

Ya belki çok özel olacak ama cinsellikten soğumaya başladım. Bu haberler sıklaşmaya başladığından beri olmasa da olur modundayım. Ben bu durumdan keyif alırken onların nasıl canı yandı kim bilir diyorum, istemsizce kendimi kasıyorum. Sanırım hiç sağlıklı bir ruh hali değil. Ne yapacağım bilmiyorum.

Tamda aynı durumdayım..
Şuan ruh halim..
Herkez sapık..
Pedofili..
Şizofren..
Nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum
Bebeğime bakıp seni nasıl koruyacağım diye ağlıyorum bu ara...

Yaşamaya devam edeceğiz.Hayat tam da bu işte.Çocukların acı çekmesine dayanamıyorum.Sadece cinsel istismar değil fakir , kimsesiz , yiyecek bulamayan , giyeceği olmayan , annesi babası despot çocukları , içine kapanmış kendine güveni elinden alınmış çocukları düşündükçe dünyadan da hayattan da soğuyorum.Konu saptı gitti hani diyorlar ya kısmeti var bu dünyada.Dünyaya gelen her çocukta düşünürüm yakın çevremde , acaba onu Nasıl bir hayat bekliyor diye.Çok ağır bu yaşananlar.

+1 de benden...
Çocuklarıma nasıl davranacağım, bu konuda nasıl eğiteceğim, nasıl paranoyak olmadan ve sıkmadan onları hayatta tutacağım konusunda endişelerim gitgide artıyor...
3 yaşındaki oğlum, şimdiden sayıyor... tuvalete yalnızca anne, baba, anneanne, babaanne, teyze ile gidebilir.
Ve özel bölgelerini yalnızca yine biz +doktoru bakabilir.
Tuvalet harici ise, hiç kimse dokunamaz!
Hatta yavaş yavaş tuvalet için de kendine öğretiyoruz...

Geçen yine hatırlatacak oldum, tamam anne ya biliyorum dedi.
Ama sormaya başlayınca bir de bu bakabilir bana diye bir arkadaşımın adını söyledi. Ayda 1-2 gördüğü, hiç yalnız kalmadığı, zaten kendi de psikolog bir arkadaşım bu.
Ama onunla oynamayı o kadar çok seviyor ki, her gidişi bizim için ağlamalı falan oluyor...
bu kadar yakın hissedince demek kafası karışabiliyormus.
Demekki tekrar gerekiyormuş..
Şimdilik öğrendi gibi, arkadaşımı çok sevebileceğini , onunla vakit geçirebileceğini ama onun da izin verilmeyenler listesinde oldugunu...
Zor... çok zor..
Kendilerini koruyabileceklerine inandığım zaman gelecek mı acaba...

Keşke hiç okumasaydım haberi. Aynı yaşta oğlum var ciğerim yandı resmen. Kahroldum. Vahşetten daha ötesi varsa bu odur.

Pisligin ifadesini daha haberin başında açık bir şekilde vermişler, dalmışım bir kısmını okumuş bulundum, keske bakmasaydım okumasaydım onu da. Benimde oğlum var mahvoldum. Ya o pislik kesinlikle nefes almamalı yaşamamalı...

Kesinlikle bu olayi arastirip okumayın kıbrıs gazeteleri de nasil bir gazetecilik örneği sergilemişlerse, her şey ayan beyan anlatılıyor demek ki...

Hani hep derler ya imtihan dünyası diye. Bunları duyunca kimin imtihanı bi diyorum. El kadar bebenin mi Ya? Allahım aklıma mukayyet olsun herşeyi sorgular hale geldim. Çocuklarıma devamlı öğütler veriyorum ama o kadar masumlar ki neden anlattığımı bile tam idrak edemiyorlar. Çünkü onların dünyasında bu pislikler yok. Allah hepsini korusun diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden

Daha ne yapabiliriz bilmiyorum benim bebeğim 12 aylık bazen bağırmayı öğretmeye çalışıyorum..
Çok güler yüzlü herkese güler insanlara güldüğünde kendime çeviriyorum"kimin ne niyet ile baktığı belli değil!" Düşüncesi ile
Son zamanlar gülenlere bile tepki gösterecek kıvama geldim...

Sanırım iyi değilim..

Değil mi? Bir yaşında bebeğin imtihanı neydi diyor insan.Çıkamıyor işin içinden.Bunlar insanı dinden imandan çıkarır.Allah sonumuzu hayır etsin.

İnsanlar kaza anında şoka giriyorlar ve çok olayın farkında olmuyorlar. Bende kaza geçirdiğimden biliyorum. Yaralanmışım ve 9 saat sonra bacağımdaki sıyrılmış et parçasını görene kadar haberim bile olmadı. .. İnşallah bu çocuklara da öyle bir şey oluyordur. Şoktan yaşadıklarının bilincinde olmuyorlardır.Allah ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırıp koruyordur. Aksi düşüncesi veya kanıtı olan lütfen bana cevap yazmasın, ben böyle inanmak istiyorum.

Bir de tahliyesini istiyormuş şerefsiz. Ya ona yardim eden üvey anne ve amcaya ne demeli? Bir tanesinin bile mı vicdanı sızlamaz? Üvey anne tahliye edilmiş sanırım. Üçünü bir ağaca bağlayıp vereceksin odunu altlarına. Bunların soluduğu oksijen bile israf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…