- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Ben başka bir konuda daha yazmıştım bunu, iki bebeğime de yapıyorum.
Ve asla ama asla böyle bir şüphem olamaz, ne eşime ne çevreme ama işte, milyarlık olasılığa karşı önlem.
Bu şekilde şüphem olsa aynı evde nefes alamam o dakika terkederim.
Ama alışkanlık haline getirdim, vücutlarını incelerim.
Çocuklarım söz konusu ise bu dünyada kendimden başka bir Allahın kuluna, anneme dahi güvenemem.
Her kadın yapsın.
Mesele büyüdüklerinde nasıl bir rutine döndürebiliriz, bu konuda özellikle psikologların , pedagogların bizleri bilinçlendirmesine ihtiyacımız var.
aklım almıyor öz babanın kızına cinsel arzu duyacagınaBabası tarafından defalarca tecavüze uğrayıp, dövülerek öldürülen Mustafa Diker'in davasına bakan hakim de buna başta inanmakta tereddüt etmiş olacak ki "Bir babanın öz oğluna nefsinin nasıl kabardığını aklım almıyor!" demişti.
Kız değil bakın, erkek çocuk ve öz babası.
Bu örneği de bilerek başta verdim; cinsiyeti özü hiçbir şeyi yok bu sapıklığın diye.
Siz neye istinaden böyle düşündünüz?
Çok kötü.. Çok.. Ne diyeceğimi bilemiyorum.Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
saçma yorumla konuyumu dagıtıyorsun dünyalıMarsta havalar nasil?
sizin teziniz de dogru olsaydıDoğru. Normal bir psikolojiye sahip baba, abi, kardeş, amca, dayı, dedenin beyninin ilgili kısmı kapalı olurmuş (birkaç pedagogun kitabında okumuştum) ve böyle bir cinsel arzu duymazmış. Ama bu bahsettiğim, normal bir psikolojiye sahip olanlar. Maalesef ki herkesin psikolojisi normal değil. O yüzden bu teziniz de doğru değil.
Allah akıl fikir versin...@filmdelisi
MaşaALLAH.
Ben de kesinlikle ailemden, eşimden beklemem. Bekleyecek olsak işimiz olmaz zaten. RABBİM korusun. Ama dış tehditlere de açılacak bu çocuklar, okula gidecekler vs. Tedbirli olmak en güzeli, erkek ya da kız farketmez. Amcamın oğlu tontiş kilolu bir çocuk. 4. Sınıfa gidiyor. Marketten mi nerden dönerken arabanın teki laf atıyor yanından geçerken, çocuk plakayı almayı akıl edemiyor ! Gerçekten artık bir çözüm bulmaları gerekiyor.
Aile eğitimi ile ilgili bir derste hocamız aynen şunları söylemişti :
Biz neler gördük, dışarıya yansıtmayan öyle aileler var ki inanamazsınız. Anne öz kızını susturuyor, konuşturmuyor, evlenene kadar babanın, abinin vs ihtiyacını göreceksin diyor. Çocuk bir şey yapamıyor.
Dehşete kapılmıştım. RABBİM sen koru.
Onu bende duymuştum.nefsi akmazmış öz evladabir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım
biraz nerden duydun,ispatla mars hava durumu merak eden de gelir.Onu bende duymuştum.nefsi akmazmış öz evlada
Bu nasıl bir vahşettir.Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Yukarıda bir arkadaş yazmış ağaca tırmanan kızın hikayesini duymuştum.efsaneymisbiraz nerden duydun,ispatla mars hava durumu merak eden de gelir.
hala genelleme yaparak herkesi içine alan düşünce
kendi hayatından örnek bile almaz
kendi babasından çocugunun babasından hala anlamaz
öz baba evladına bakın cinsiyet ayrımı da yapmadım bunu yapmaz
bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım
bakın ithamınız yanlış alay ederek küçümseyerek yorum yapılmaz.Ne güzel bir dünyada yaşıyorsunuz. Tek başınıza..
Keşke biz de biraz gerçeklikten uzak bir dünyada mutlu mesut yaşasak..
Eğer bir nebze merak ederseniz en basit yoluyla önce instagramda Saadet öğretmenin (kim olduğunu biliyorsunuzdur belki) başlattığı Ucimorgtr derneğinin sayfasını, sonra da gazeteci yazar Ayşe Arman'ın yazı dizilerini okuyun derim..
Yüzlerce dava var bununla ilgili. Ki bunlar ortaya çıkan.
Emin olun kendi muhitinizde, hatta yan apartmanınızda bile vardır şu an eziyet gören birileri..
bakın ithamınız yanlış alay ederek küçümseyerek yorum yapılmaz.
bu olaylar yaşanmıyor
kimse yapmıyor demedim
öz baba bunu yapmaz genetik incelemeleri yapılmayan olaylar da kimlik de baba yazıyor diye babası denilemez diyorum.
bu dünyanın neresinde oldugumu sizinle paylaştıgımı bilerek yorum yapın
Ne dediğiniz ne yazdığınız anlaşılmıyor.biraz nerden duydun,ispatla mars hava durumu merak eden de gelir.
hala genelleme yaparak herkesi içine alan düşünce
kendi hayatından örnek bile almaz
kendi babasından çocugunun babasından hala anlamaz
öz baba evladına bakın cinsiyet ayrımı da yapmadım bunu yapmaz
Bahsettiğiniz incelemeler yapılıyor zaten.bakın ithamınız yanlış alay ederek küçümseyerek yorum yapılmaz.
bu olaylar yaşanmıyor
kimse yapmıyor demedim
öz baba bunu yapmaz genetik incelemeleri yapılmayan olaylar da kimlik de baba yazıyor diye babası denilemez diyorum.
bu dünyanın neresinde oldugumu sizinle paylaştıgımı bilerek yorum yapın
Ben başka bir konuda daha yazmıştım bunu, iki bebeğime de yapıyorum.
Ve asla ama asla böyle bir şüphem olamaz, ne eşime ne çevreme ama işte, milyarlık olasılığa karşı önlem.
Bu şekilde şüphem olsa aynı evde nefes alamam o dakika terkederim.
Ama alışkanlık haline getirdim, vücutlarını incelerim.
Çocuklarım söz konusu ise bu dünyada kendimden başka bir Allahın kuluna, anneme dahi güvenemem.
Her kadın yapsın.
Mesele büyüdüklerinde nasıl bir rutine döndürebiliriz, bu konuda özellikle psikologların , pedagogların bizleri bilinçlendirmesine ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?