Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Cok yalnis bir yoldasiniz bence. Büyüyünce bunlari nasil aciklayacaksiniz? Onlarda travma yaratir, vücüdü ile bariscil olmazlar. Ve ben eger acikcasi milyonda bin sansa karsi bile cocugumu, esime karsi savunmam zorundaysam, vücüdünü kontrol etmek zorundaysam, bosanirim. Ben acikcaksi öyle kücükte olsa kusku ile yasayamazdim. Bu saglikli bir psikoloji degil.

O anneler kesin biliyordur, babalari tecavüz ettiginde. Bir cocugun tepki ve psikolojisinden anlasilir. Bu cocuk 1 yasinda olsa dahi. Ve gözlerini kapattilar. Kendince caresiz olduklarini düsündüler, calismiyorlar, eh toplum ne diyecek? Baba ceza evinde olsa hic para yok. Baze anneler ise psikolojik sorunlu, cocugu rakip olarak bile görebilir.

Demem o ki bu tür vakalarda zaten farkli aile dinamikleri ve aile sorunlari var.

Sizde gerekirse bir psikologa gidin. Bu kadar korku normal degil. Benim esim tüm gün kizim ile gecirir cünkü o bu aralar evde. Aklima 1 saniye bile gelmedi. Asla kontrol etmem kizimi.

aklım almıyor öz babanın kızına cinsel arzu duyacagına
3 kızım var babasına emanet edip giden bir anneyim.
babası kızlarına sarılıp seven bir baba
onun bunu yapacagına böyle bir ruh halinde kişilik de olacagına aklım almıyor

sizin teziniz de dogru olsaydı
hepimiz tecavüze ugrar hepimizin çocugu ev halkından tecavüz görüp yaşıyor olurdu.
sokaga çıkıp karakol basan toplum bizim toplumumuz
kızını taciz eden adamı sokak da kanlar içinde bırak baba da bizim toplumumuz.
ama susan çocugunu korumayan anneleri toplumdan sayıyorsanız evet ruh hali bozuk çok dogru

olayları inkar etmedim.
o çocukların genetik incelemesi yapılıp ondan sonra babası tecavüz etti diye tooluma bildirilmesi gerektigine inanıyorum.
tecavüze ugradıgı için başka biri ile evlendirilen kadın
eşini aldatıp sonra hamile kalan kadın da var toplumumuz da.
bunları düşününce insan öz babası bunu yapmaz diye de düşünüyor insan

Allah akıl fikir versin...

Malesef artık şaşıramıyorum. Bu da toplumca bittiğimizin kanıtıdır..

Saadet öğretmenin açtığı Ucimorgtr derneğinin sayfasını takip ediyorum instagramda. Geçenlerde orada da böyle bir davadan bahsedildi. Tarsus adliyesi önündelerdi. Öz baba 3 çocuğuna..
O dava 17 temmuz tarihine ertelendi..

Sizin şahit olaydaki olduğunuz baba da çıkamaz kolay kolay oradan. Ama cezaların caydırıcı olması şart..

Onu bende duymuştum.nefsi akmazmış öz evlada
biraz nerden duydun,ispatla mars hava durumu merak eden de gelir.
hala genelleme yaparak herkesi içine alan düşünce
kendi hayatından örnek bile almaz
kendi babasından çocugunun babasından hala anlamaz
öz baba evladına bakın cinsiyet ayrımı da yapmadım bunu yapmaz

Yukarıda bir arkadaş yazmış ağaca tırmanan kızın hikayesini duymuştum.efsaneymis

bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım

Ne güzel bir dünyada yaşıyorsunuz. Tek başınıza..
Keşke biz de biraz gerçeklikten uzak bir dünyada mutlu mesut yaşasak..

Eğer bir nebze merak ederseniz en basit yoluyla önce instagramda Saadet öğretmenin (kim olduğunu biliyorsunuzdur belki) başlattığı Ucimorgtr derneğinin sayfasını, sonra da gazeteci yazar Ayşe Arman'ın yazı dizilerini okuyun derim..
Yüzlerce dava var bununla ilgili. Ki bunlar ortaya çıkan.

Emin olun kendi muhitinizde, hatta yan apartmanınızda bile vardır şu an eziyet gören birileri..

bakın ithamınız yanlış alay ederek küçümseyerek yorum yapılmaz.
bu olaylar yaşanmıyor
kimse yapmıyor demedim
öz baba bunu yapmaz genetik incelemeleri yapılmayan olaylar da kimlik de baba yazıyor diye babası denilemez diyorum.
bu dünyanın neresinde oldugumu sizinle paylaştıgımı bilerek yorum yapın

Mata Hari bu senin bahsettiğin şehir efsanesi değil mi ya?

Kusura bakmayın gerçekte ne kadar soğukkanlı biri olsam da böyle olaylarda soğukkanlı ve sağduyulu kalamıyorum.
Af buyrun yahu..

Ne dediğiniz ne yazdığınız anlaşılmıyor.
Baskı altında yazıyor gibisiniz.

Bahsettiğiniz incelemeler yapılıyor zaten.
Tamam ülkemizde bazı incelemeler yalapşap yapılıyor ama o kadar da değil...
İnandığınız şey keşke gerçek olsaydı. İnsan kendi evladına şehvet duyacağına ölmeyi tercih etseydi.
Bu dünya da kendi kızını bırak kendi oğluna tecavüz eden babalar, torununu istismar eden dedeler, ninesine tecavüz eden torunlar, annesini pazarlayan oğullar.... Var. Keşke sizin dediğiniz doğru olsaydı. Gerçekten isterdim.

hangi baskı klavye önde olunca herkes özgür oluyor.
idam istiyoruz aaa ya suçlu degilse
hadım edilsinle geçici çözüm olmaz
kendimiz halledelim hukuk devleti mahkumlar cezasını keser bu nasıl devlet olur
neyapalım erkekleri toplayıp terapi mi verelim konuşup konuşup unutalım mı ?
bunu da ben merak ediyorum.
bukadar yoruma bunu da yorumlayan olur

Bazen eşim akşam oğlumu uyutmaya götürdüğünde bir kaç dakikada bir kapıdan bakıp gidecek dünyada yaşamak için ne günah işledim diye düşünüyorum.

Benim de asla şüphem yok asla şüphe uyandıracak kötü bir şey görmedim. Ama bu öyle bir his ki sanki o dakika bakmazsam oğluma en büyük kötülüğü yapacakmışım gibi geliyor..

Ben birinci derece yakın bir akrabamız tarafından tacize uğradım. O hissi iyi bilirim. Kimse hikaye anlatmasın burada.
Herkes inanır ben inanmam..
Evet vücudumda iz yoktu olacak kadar imkanı yoktu. Ama ya ruhumdaki iz?

Şimdi çocuklarımız küçükler evet. Peki ileride kendi banyolarını kendi tuvaletlerini yaparken nasıl kontrol edebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…