- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
İnsanlar kaza anında şoka giriyorlar ve çok olayın farkında olmuyorlar. Bende kaza geçirdiğimden biliyorum. Yaralanmışım ve 9 saat sonra bacağımdaki sıyrılmış et parçasını görene kadar haberim bile olmadı. .. İnşallah bu çocuklara da öyle bir şey oluyordur. Şoktan yaşadıklarının bilincinde olmuyorlardır.Allah ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırıp koruyordur. Aksi düşüncesi veya kanıtı olan lütfen bana cevap yazmasın, ben böyle inanmak istiyorum.
İnan ben de kendimi böyle teselli ediyorum. Ama son okuduğum olayda kanım dondu. Bütün kendimi kandırmalarım yerle bir. Daha haftalarca gelemem kendime. Çocukların acı çektiğine inanmak istemiyorum.İnsanlar kaza anında şoka giriyorlar ve çok olayın farkında olmuyorlar. Bende kaza geçirdiğimden biliyorum. Yaralanmışım ve 9 saat sonra bacağımdaki sıyrılmış et parçasını görene kadar haberim bile olmadı. .. İnşallah bu çocuklara da öyle bir şey oluyordur. Şoktan yaşadıklarının bilincinde olmuyorlardır.Allah ruhlarını bedenlerinden uzaklaştırıp koruyordur. Aksi düşüncesi veya kanıtı olan lütfen bana cevap yazmasın, ben böyle inanmak istiyorum.
Eski bir haber...
Her yeni haberde aklıma gelen, etkisinden senelerdir kurtulamadığım haberlerden sadece biri...
Eşim de bana çocuklara devamlı bunu empoze etme diyor ama elimde değil. Devamlı tembih halindeyim. Biri 6 biri 7 yaşında anlıyorlar ama kavramlar karışabiliyor bazen.+1 de benden...
Çocuklarıma nasıl davranacağım, bu konuda nasıl eğiteceğim, nasıl paranoyak olmadan ve sıkmadan onları hayatta tutacağım konusunda endişelerim gitgide artıyor...
3 yaşındaki oğlum, şimdiden sayıyor... tuvalete yalnızca anne, baba, anneanne, babaanne, teyze ile gidebilir.
Ve özel bölgelerini yalnızca yine biz +doktoru bakabilir.
Tuvalet harici ise, hiç kimse dokunamaz!
Hatta yavaş yavaş tuvalet için de kendine öğretiyoruz...
Geçen yine hatırlatacak oldum, tamam anne ya biliyorum dedi.
Ama sormaya başlayınca bir de bu bakabilir bana diye bir arkadaşımın adını söyledi. Ayda 1-2 gördüğü, hiç yalnız kalmadığı, zaten kendi de psikolog bir arkadaşım bu.
Ama onunla oynamayı o kadar çok seviyor ki, her gidişi bizim için ağlamalı falan oluyor...
bu kadar yakın hissedince demek kafası karışabiliyormus.
Demekki tekrar gerekiyormuş..
Şimdilik öğrendi gibi, arkadaşımı çok sevebileceğini , onunla vakit geçirebileceğini ama onun da izin verilmeyenler listesinde oldugunu...
Zor... çok zor..
Kendilerini koruyabileceklerine inandığım zaman gelecek mı acaba...
Allah'ım Allah'ım siz öyle yazınca araştırma yaptım Erol diker için , keşke okumasaydim bugun nasıl uyurum bilmiyorum küçük Mustafa mekanı cennet olsun hiç yüzü gülmemiş cennet kuşunun ,birde sapik baba cezayı çok buluyor beraat istiyormuş ,bence araştırma yapılmalı eğer bu babaya beraat verilirse Erol dikere yansín bu dünya yazıklar olsun bize...bu konudaki babada umarım linç edilir iğrenç sapik..Rabb'im bütün dünyadaki çocuklari korusun inşallah ..Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Bir de tahliyesini istiyormuş şerefsiz. Ya ona yardim eden üvey anne ve amcaya ne demeli? Bir tanesinin bile mı vicdanı sızlamaz? Üvey anne tahliye edilmiş sanırım. Üçünü bir ağaca bağlayıp vereceksin odunu altlarına. Bunların soluduğu oksijen bile israf.
Allah'ım Allah'ım siz öyle yazınca araştırma yaptım Erol diker için , keşke okumasaydim bugun nasıl uyurum bilmiyorum küçük Mustafa mekanı cennet olsun hiç yüzü gülmemiş cennet kuşunun ,birde sapik baba cezayı çok buluyor beraat istiyormuş ,bence araştırma yapılmalı eğer bu babaya beraat verilirse Erol dikere yansín bu dünya yazıklar olsun bize...bu konudaki babada umarım linç edilir iğrenç sapik..Rabb'im bütün dünyadaki çocuklari korusun inşallah ..
Aamir khaan adlı oyuncunun, bu konuda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı bir videosu var. Onu çocukları za izletin derim. Herşeyi çocuğu rahatsız etmeden gayet güzel anlatıyor.Eşim de bana çocuklara devamlı bunu empoze etme diyor ama elimde değil. Devamlı tembih halindeyim. Biri 6 biri 7 yaşında anlıyorlar ama kavramlar karışabiliyor bazen.
Nasıl davranacağım ben de şaşırdım.
İçerdekilerin de çoğu tecavüzcü sapık oldu artık, malum memleketten sapık fışkırıyor! birbirlerine ceza keseceklerini sanmam.Hiç mi içerde helal süt emmis insan evladı yok? Kesseler ya cezasını.
İzlettim onu çoktan. Hatta türkçe versiyonlarını + çocukların nasıl kandırıldığını gösteren sosyal deneyleri de izlettim. Bunun yani sıra kendim anlatıyor, tembih ediyorum. Okulda öğretmenlerimiz de bilinçlendiriyor da fazla mı yükleme yapıyoruz acaba dedim.Aamir khaan adlı oyuncunun, bu konuda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı bir videosu var. Onu çocukları za izletin derim. Herşeyi çocuğu rahatsız etmeden gayet güzel anlatıyor.
Çok sık olmamakla beraber arada hatırlatmakta fayda var.İzlettim onu çoktan. Hatta türkçe versiyonlarını + çocukların nasıl kandırıldığını gösteren sosyal deneyleri de izlettim. Bunun yani sıra kendim anlatıyor, tembih ediyorum. Okulda öğretmenlerimiz de bilinçlendiriyor da fazla mı yükleme yapıyoruz acaba dedim.
Eşim abartıyorsun çocuklar da sen de paranoyak olacaksınız diyor. Ayarım yok galiba ama eşim uyardıktan sonra frenlemeye başladım kendimi.
Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
Bu eroldiker haberini daha once duymamistim simdi siz yazinca bi bakayim dedim keske bakmasaydim. Allah belalarinida vermiyor boyle leş'Lerin.Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
Devlet artık kesim bir çözüm caydırıcı cezalar koymalı yoksa insanlar bu şekilde artık kendileri ceza vermeye kalkıyor Allah sonumuzu hayreylesin mazallah biri yalan söyleyerek bana taciz etti diye bi bağırsa o kişinin hayatı orada linçle sonuçlanacakMalesef dogruymus savcı bile ifadesini alamamis karakolun önü linç etmek isteyen insanlarla dolu dışarı bile cikaramadilar
Merak edip habere bakayım dedim tüylerim diken diken oldu yaŞaşırmıyorum bu haberlere desem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?