Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Benimde böyle düşünmeye ihtiyacım var aksi hâlde nefes alınacak gibi değil...

İnan ben de kendimi böyle teselli ediyorum. Ama son okuduğum olayda kanım dondu. Bütün kendimi kandırmalarım yerle bir. Daha haftalarca gelemem kendime. Çocukların acı çektiğine inanmak istemiyorum.

Eski bir haber...
Her yeni haberde aklıma gelen, etkisinden senelerdir kurtulamadığım haberlerden sadece biri...

Bilmiyordum ben bu olayı, siz söyleyince baktım yeni mi diye. Keşke bakmasaymışım. Babanın ifadesini okuduğum andan beri çarpıntı tuttu. Okuduklarımı zihnimden söküp atabilsem keşke.

Eşim de bana çocuklara devamlı bunu empoze etme diyor ama elimde değil. Devamlı tembih halindeyim. Biri 6 biri 7 yaşında anlıyorlar ama kavramlar karışabiliyor bazen.

Nasıl davranacağım ben de şaşırdım.

Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.

Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Allah'ım Allah'ım siz öyle yazınca araştırma yaptım Erol diker için , keşke okumasaydim bugun nasıl uyurum bilmiyorum küçük Mustafa mekanı cennet olsun hiç yüzü gülmemiş cennet kuşunun ,birde sapik baba cezayı çok buluyor beraat istiyormuş ,bence araştırma yapılmalı eğer bu babaya beraat verilirse Erol dikere yansín bu dünya yazıklar olsun bize...bu konudaki babada umarım linç edilir iğrenç sapik..Rabb'im bütün dünyadaki çocuklari korusun inşallah ..

Haberi ağlaya ağlaya okudum o çocuğun çektiği acıları düşündükçe daha çok ağladım.Allah ım ya bizi silsin bu dünyadan yada bu yaratıkları...

Baba da öz olmayaydı keşke ne diyeceğimi bilemiyorum. İsyan edesi geliyor insanın. Idam konusunda çekimserim bizim adalet sisteminde hakkaniyetle uygulanacağını sanmıyorum ama bu olaya karisanlar yaşamasın ya...

Olay Kıbrıs da yaşanmış. Karari baktim, baba müebbet yemiş (kıbrıs da muebbet 40 şeneymiş yalniz) üvey anne ve amca sadece 5 er yıl hapis yatacaklar. Daha da bakmadim detaylarını kaldıramam. Iyi hal indirimi bilmem ne indirimi verirlerse sonradan batsın o adalet.

Aamir khaan adlı oyuncunun, bu konuda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı bir videosu var. Onu çocukları za izletin derim. Herşeyi çocuğu rahatsız etmeden gayet güzel anlatıyor.

Hiç mi içerde helal süt emmis insan evladı yok? Kesseler ya cezasını.
İçerdekilerin de çoğu tecavüzcü sapık oldu artık, malum memleketten sapık fışkırıyor! birbirlerine ceza keseceklerini sanmam.

Bu arada mahkumlardan adalet bekleyecek duruma geldik vah ki ne vah

Aamir khaan adlı oyuncunun, bu konuda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı bir videosu var. Onu çocukları za izletin derim. Herşeyi çocuğu rahatsız etmeden gayet güzel anlatıyor.
İzlettim onu çoktan. Hatta türkçe versiyonlarını + çocukların nasıl kandırıldığını gösteren sosyal deneyleri de izlettim. Bunun yani sıra kendim anlatıyor, tembih ediyorum. Okulda öğretmenlerimiz de bilinçlendiriyor da fazla mı yükleme yapıyoruz acaba dedim.

Eşim abartıyorsun çocuklar da sen de paranoyak olacaksınız diyor. Ayarım yok galiba ama eşim uyardıktan sonra frenlemeye başladım kendimi.

Çok sık olmamakla beraber arada hatırlatmakta fayda var.

Gangsta bilmiyordum bu haberi. Keşke bilmeseydim. Elim ayağım titriyor tamamını okuyamadım içim kaldırmadı ama maalesef bir kısmını okudum haberin.

Öğlen oğlum beni aşırı sinirlendirdi ve bağırdım epey. Kolundan tutup başka odaya götürdüm cam kırıkları vardı çünkü kırdığı. Hani onun iyiliği için aslında. Oturdum şimdi ağlıyorum acaba ben bunu yaparken çok mu kötü hissetti diye. Ben hiçbir çocuğun travması olmak istemiyorum. O masum yavru nasıl dayandı. Nasıl çekti o acıları. Allahım delireceğim düşündükçe. Ya ben artık bir şey diyemiyorum. Gerçekten yazıp yazıp siliyorum. Hala nefes alıyor bi yerlerde o canavar. Almasın ya, alamasın. O çocuğun annesi nasıl dayanıyor bu detayları bilerek. Nasıl yaşıyor. Çocuğa üzüldüğüm kadar annesine de kahroldum. O melek öldü kurtuldu. Peki anne? Nasıl yaşayacak bu detayları bilerek bir ömür. Başım ağırdı sinirden ne diyeyim ki ben.

offf offf .ne günler yaşıyoruz iğrenç ötesi..tek kelime batsın bu dünya artık.her geçen gün daha kötüsü de olmasın diyorum.ama .ne yazık ki hergün bir başka pislik haber..yazıklar olsunnn..

Bu eroldiker haberini daha once duymamistim simdi siz yazinca bi bakayim dedim keske bakmasaydim. Allah belalarinida vermiyor boyle leş'Lerin.

Bence yolda gördüğümüz 10 kişiden 3-4 tanesi sapık, ya da psikopat
Fırsatı bulsa neler yaparlar
Üzgünüm ama ben böyle bakıyorum

Çocuğumu ne amcası ne dayısı ne kuzenleri ile yalnız bırakmayı ya da kontrolsüz bırakmayı düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki kendi kardeşine bile güvenmiyor musun? Kimse için yapmaz diyemem üzgünüm. Çünkü kötülük çoğunlukla yakınlardan gelir...

Malesef dogruymus savcı bile ifadesini alamamis karakolun önü linç etmek isteyen insanlarla dolu dışarı bile cikaramadilar
Devlet artık kesim bir çözüm caydırıcı cezalar koymalı yoksa insanlar bu şekilde artık kendileri ceza vermeye kalkıyor Allah sonumuzu hayreylesin mazallah biri yalan söyleyerek bana taciz etti diye bi bağırsa o kişinin hayatı orada linçle sonuçlanacak

Öğretmenlere çok iş düşüyor bence. Gün içinde çocukları gözlemleyebilecek olanlar onlar. Çocukta aniden içe kapanma, fiziksel darp emareleri, ağlama krizleri gibi değişimlerin nedenini sorgulamalılar. Tabi biz de çevremizde tanıdığımız, bildiğimiz çocuklar için benzer bir duyarlılık göstermeliyiz. Anne babadır döver diyip geçmemeliyiz bence.

Yapılan araştırmalar gosteriyorki malesef çocuk istismarcilari hep çocuğun en yakın çevresinden.

Toplumu egitmekte,toplumu değiştirmekte anneye düşüyor, bu sapiklarin çocukken nasıl yetiştirildiklerine dikkat etmek lazım,bir çoğu alınan psikolog raporunda sağlıklı çıkıyor yani hastalıktan yapmıyorlar bu pisliği,her alanda kendilerinde üstünlük,liderlik gördükleri ve o şekilde yetiştirildikleri için dünyayi kendilerine sunulmuş nimetler ve kadınları da köle olarak gördükleri için heri halti yiyorlar malesef.

Anneler Allah rızası için ,toplumun bekasi ve huzuuru için erkek çocuklarınızi duzgun yetiştirin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…