Bir bakar mısınız ?

Julliannaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
211
58
18
34
Arkadaslar onceki konularimi bilenler bilir benim 5 ay suren bir iliskim vardi dolu dolu.. birbirmizi cok sevdigimiz ( daha dogrusu galiba sadece benim sevdigimmis onun ki hevesmiş ) neyse biz 13 gün önce ayrılmistik. Bana karsi ilgisiz oluşundan dolayi hastaligimi bile sormaya tenezzul etmeyisinden dolayi ben ayrilmistim ve bana soyledigi tek sey "pisman olacaksin" olmustu. 13 gun boyunca ne o mesaj atmsti ne ben.. ama icim icimi yiyorsu acaba haksizlik mi ettim neden kestirip attim askimiza yazik mi ettim gibi dusunceler beni yedi bitirdi. Bugun aradım dayanamadim acmadi, 2 saat oldu geri dönüş yapmadı. Mesaj attim belki konusacak biseylerimiz kalmistir diye aramistim dedim gordu yaziyor gozuktu sonra vazgecti mavi tik kaldi sonra ama tesekkurler. Yazdim ve yine cevap yok mavi tik.. benim icin herseyi yapacagini soyleyen asla vazgecmeyecegini soyleyen bir insan nasil mesajima bile cevap vrme tenezzulune girisemiyor anlayamiyorum gercekten bu insanlari anlayamiyorum ben artk . Insanlarin canini yakmak bu kadar basir birsey mi ya. Her tartismamizda o ilk adimi atiyordu dedim belki gurur yapmistir bu sefer ben adim atym dedim ama yok mesele gurur falan degilmis.. cok canim yaniyor kizlar. Cok icimde kaldi bazi seyler ben nasil atlaticam bunu bilmiyorum

Yani zaten hic kimseyle yasamadigim, yapmadigim seyleri yaptim onun icin ama sevilmemişim demek ki en ufak tartismada arkasini donup gidebilecek biriymis çok koydu kızlar yaptigi ya sindiremiyorum resmen ya

Yapmayın bir daha lütfen .. Kendinize zaman verin inanin geçecek ve gülerken bulacaksınız kendinizi ne uzulmustum vay be deyip

Yapmayın bir daha lütfen .. Kendinize zaman verin inanin geçecek ve gülerken bulacaksınız kendinizi ne uzulmustum vay be deyip

Ben normalde mesaj bile atmayacaktim ama acaba dedim acaba bu sefer ben mi fedakarlik yapmaliyim diye dusundum icim icimi yiyordu yazik mi ettim diye ama sonuc hüsran..

Yani zaten hic kimseyle yasamadigim, yapmadigim seyleri yaptim onun icin ama sevilmemişim demek ki en ufak tartismada arkasini donup gidebilecek biriymis çok koydu kızlar yaptigi ya sindiremiyorum resmen ya
O dönüp gittiyse sizde dönüp gidin elbette bunu demek çok kolay uygulaması çok zor ama başka türlüsüde kendinize zarar.

O dönüp gittiyse sizde dönüp gidin elbette bunu demek çok kolay uygulaması çok zor ama başka türlüsüde kendinize zarar.
Oyle yapacagim beni hic yerine koyan bir insan icin ki biz oyle birbirmize hakaretler ederek yuzumuze bakilmayacak sekilde de bir ayrilik yasamamistik hatta tam olarak ayrilik bile sayilmazdi belki ama şu yaptiği tamamen karaktersizlik cok canim yaniyor nasil sindiricem bu durumu nasil bagrima tas basicam bilmiyorum ;(

Keske atmasaydin mesaj ama neyse icinde kalmamış en azından bir daha atmazsın böylece
Bundan sonra dik başlı ve hırçın ve vurdumduymaz ol.emin ol bu hayatta seven s.... s.... sevilir. Yalan mi?
Oyle iyi niyetten yumusak başlılık hanimefendilikten anlamaz bazısı. Bazi erkekler hele hic anlamaz

Ben normalde mesaj bile atmayacaktim ama acaba dedim acaba bu sefer ben mi fedakarlik yapmaliyim diye dusundum icim icimi yiyordu yazik mi ettim diye ama sonuc hüsran..

Anlıyorum seni sen elinden geleni yapmışsın . Üzerine düşüp tekrar mesaj atayım arayim deme .. inan seven insan duramaz ki o zaten a bak pesimi bırakmıyor beni seviyor modundadir. . Stalk yapma haber alma ondan akışına bırak hayatına bak

Bende 10 gündür taş basıyorum ama yapacak bişey yok elbet bu da geçer burda ne dertler okuyorum çok üzülüyorum.Allah beterinden korusun zaman ilaç olur inşallah

Bende 10 gündür taş basıyorum ama yapacak bişey yok elbet bu da geçer burda ne dertler okuyorum çok üzülüyorum.Allah beterinden korusun zaman ilaç olur inşallah
Yani gercekten canimi cok yakti boyle bisey olamaz bu kadar vicdansizlik olamaz. Ama cok buyuk ah ettim..

Pişman olacaksın diyen herkes psikolojik olarak pişman olacağım ne var ki diye düşündürüp o ilk dönüşümü alıyor

Zamanınızı boşa harcamayın bence artık.

Yok sildim artk ona ait ne varsa cok sukur su zamana kadar hediyesini fln gormedim o yuzden evimde onu hatirlatacak bisey de yok sadece disari cikmak kotu hissetiriyor heryerde anı olması..

Çok değil yeni sayılır şehidimiz oldu .. annesi paşam diye gitme diye bağirmasi kulaklarımda inanın bu yaşadığınız acı değil buna inanin ki o anne Allahım sabır vet diye haykirdi inan bana aci bu his ettiğin değil ... önüne bak çok ilerlemeden gördün şükür et

Pişman olacaksın diyen herkes psikolojik olarak pişman olacağım ne var ki diye düşündürüp o ilk dönüşümü alıyor

Zamanınızı boşa harcamayın bence artık.
Zaten bir onceki ayrilgimizda da pisman olacaksin seni ben gibi kimse sevemez diyip 3 gun sonra kendi pisman olmustu. Ben pisman oldugum icin mesaj atmadim zaten belki O oyle dusunuyor ama ben ustume duseni yapmak icin aramistim. Sagolsun aldim cevabimi da bi guzel

Canim cok haklisin elbetteki o tarz bi aciyla asla kiyaslayamam ama icime cok oturdu bu durum. Resmen kandirildigimi hissediyorum bi sekilde basa cikmak istiyorum bu şeyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…