- 25 Ağustos 2018
- 211
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Julliannaa
-
Yapmayın bir daha lütfen .. Kendinize zaman verin inanin geçecek ve gülerken bulacaksınız kendinizi ne uzulmustum vay be deyip
O dönüp gittiyse sizde dönüp gidin elbette bunu demek çok kolay uygulaması çok zor ama başka türlüsüde kendinize zarar.Yani zaten hic kimseyle yasamadigim, yapmadigim seyleri yaptim onun icin ama sevilmemişim demek ki en ufak tartismada arkasini donup gidebilecek biriymis çok koydu kızlar yaptigi ya sindiremiyorum resmen ya
Oyle yapacagim beni hic yerine koyan bir insan icin ki biz oyle birbirmize hakaretler ederek yuzumuze bakilmayacak sekilde de bir ayrilik yasamamistik hatta tam olarak ayrilik bile sayilmazdi belki ama şu yaptiği tamamen karaktersizlik cok canim yaniyor nasil sindiricem bu durumu nasil bagrima tas basicam bilmiyorum ;(O dönüp gittiyse sizde dönüp gidin elbette bunu demek çok kolay uygulaması çok zor ama başka türlüsüde kendinize zarar.
Ben normalde mesaj bile atmayacaktim ama acaba dedim acaba bu sefer ben mi fedakarlik yapmaliyim diye dusundum icim icimi yiyordu yazik mi ettim diye ama sonuc hüsran..
Bende 10 gündür taş basıyorum ama yapacak bişey yok elbet bu da geçer burda ne dertler okuyorum çok üzülüyorum.Allah beterinden korusun zaman ilaç olur inşallahOyle yapacagim beni hic yerine koyan bir insan icin ki biz oyle birbirmize hakaretler ederek yuzumuze bakilmayacak sekilde de bir ayrilik yasamamistik hatta tam olarak ayrilik bile sayilmazdi belki ama şu yaptiği tamamen karaktersizlik cok canim yaniyor nasil sindiricem bu durumu nasil bagrima tas basicam bilmiyorum ;(
Yani gercekten canimi cok yakti boyle bisey olamaz bu kadar vicdansizlik olamaz. Ama cok buyuk ah ettim..Bende 10 gündür taş basıyorum ama yapacak bişey yok elbet bu da geçer burda ne dertler okuyorum çok üzülüyorum.Allah beterinden korusun zaman ilaç olur inşallah
Allah görüyor nasılsa daha hayırlısını nasip etsin inşallahYani gercekten canimi cok yakti boyle bisey olamaz bu kadar vicdansizlik olamaz. Ama cok buyuk ah ettim..
Yok sildim artk ona ait ne varsa cok sukur su zamana kadar hediyesini fln gormedim o yuzden evimde onu hatirlatacak bisey de yok sadece disari cikmak kotu hissetiriyor heryerde anı olması..Anlıyorum seni sen elinden geleni yapmışsın . Üzerine düşüp tekrar mesaj atayım arayim deme .. inan seven insan duramaz ki o zaten a bak pesimi bırakmıyor beni seviyor modundadir. . Stalk yapma haber alma ondan akışına bırak hayatına bak
Zaten bir onceki ayrilgimizda da pisman olacaksin seni ben gibi kimse sevemez diyip 3 gun sonra kendi pisman olmustu. Ben pisman oldugum icin mesaj atmadim zaten belki O oyle dusunuyor ama ben ustume duseni yapmak icin aramistim. Sagolsun aldim cevabimi da bi guzelPişman olacaksın diyen herkes psikolojik olarak pişman olacağım ne var ki diye düşündürüp o ilk dönüşümü alıyor
Zamanınızı boşa harcamayın bence artık.
Canim cok haklisin elbetteki o tarz bi aciyla asla kiyaslayamam ama icime cok oturdu bu durum. Resmen kandirildigimi hissediyorum bi sekilde basa cikmak istiyorum bu şeyle.Çok değil yeni sayılır şehidimiz oldu .. annesi paşam diye gitme diye bağirmasi kulaklarımda inanın bu yaşadığınız acı değil buna inanin ki o anne Allahım sabır vet diye haykirdi inan bana aci bu his ettiğin değil ... önüne bak çok ilerlemeden gördün şükür et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?