Bir bakar mısınız ?

Yaşınız da küçük değil yani en azından sorunları çözme yönteminin terk edip peşinden koşmasını beklemek olmadığını anlayacak bi yaş.. Kendinizi gözden geçirirseniz iyi olur bundan sonaki ilişkilerinizde.. 5 ayda kaç kere ayrıldık demişsiniz bi yorumunuzda da ben eşimle 6 yıldır birlikteyim 3 yıldır evliyim 1 kere bile ayrılığın sözü geçmedi aramızda tabiki hiç sorun yaşamıyo değiliz ama konuşarak çözmeyi tercih ediyoruz çünkü sağlıklı olan bu.

Ben konuşmayı tercih etmistim ama karsimdaki insan bagirdigi icin mecbur kaldim bitti demeye ilk ayriligimizda.. yani tek benim hatam oldugunu dusunmuyorum onun da sizin gibi dusunecek olgunlukta bi insan oldugunj dusunmuyorum oyle olsaydi msjima cevap verirdi diye dusunuyorum ya da benim kotu gunumde yanimda olmadin dedigm zaman arayip oyle sey mi olur ben senin hep yanindayim nerden cikariyorsun bunlari der die dusunuyorum

bitti demeye mecbur kalınan ilişki zaten bitmeli. demek istediğim de tam olarak bu aslında. Birinin yalvarması ötekinin adım atmasıyla falan olacak işler değil. Erkek arkadaşınız zaten 22 yaşında, 22 yaşında bi erkekten çok da olgunluk beklememek gerekir zaten. Madem ki bitti demeye mecbur kalıyosunuz neden hala barışma amacındasınız? Bitti diyerek ders mi verdiniz şimdi yani noldu?

Dediginiz gibi bitmeye giden bir iliskiydi ama hala sevgim var hala seviyorum cok da ozluyorum o yuzden dusunmeden sadece dönsün istedim. Bir de onca hayalimiz vardi bana ayrilmadan 1 gun once gelelim seni isteyelim diyen bir insandi bunlar aklaima geldikce kotu oluyordum

yok yere size bitsin dedirten adamın son arzusunu( pişman olacaksın!) bi güzel yerine getirdiniz yani Tükürdüğünüzü yalattı size şimdi ondan mutlusu da yoktur. Siz de artık bu kadar düşünmeyin olan olmuş çünkü önünüze bakın.. Geçer gider zaman bırakın.

Ben elimden geleni yaptım en azından vicdanım rahat yapacak bisey yok dediginiz gibi son arzusunu yerine getirsem ne olur getirmesem ne olur sonucta biz diye bisey kalmadi artik. Kim tükürdugunu yalamis ne onemi var ki

Demek ki yeni aşklara yelken açmanın vakti gelmiş.

Boşverin. Bir daha ararsa da siz açmayın. Önünüze Bakın.

Demekki böyle olması gerekiyormuş, böyle yaşanması gerekiyormuş.
Artık ardında bırakıp, önüne bakmalı ve unutmalısın.
Aksi halde sadece kendine eziyet etmek olur.

Daha 25 cok gencsin önüne bak bence.

Ama sana da cok hak veremedim be canim
Adami seviyorsan niye durduk yere bitirdin.
Ha biraz gerekçelerine baktim tamam. Ama iste birakayim belki düzelir dedin sanırım oturup konuşsaydin ya .
Neyse ayni yasta sayılıriz bu zamana kadr bir sürü flörtum oldu sevgilim diyemiyorum 1 hafta süren de oldu.

Böyle senin yaptığın gibi yapip sonra geri dönmek istedigim de oldu ama gurur yapip yazmadim suan hic pismanligim yok.
Yani birsey de zaten en ufak tereddutun varsa o hep öyle gidiyor.
Barissaniz da ilgisizligi bir süre sonra devam ederdi...
Üzülme derim o yüzden.

Gercekten ben sevmeseydim ilişki devam edebilecek bir ilişki degildi. Hep kendi istegine gore sekillendiriyordu gelecegimizi hep onun istedigi yerlere gidiyorduk opmek istedigimde kendini uzak tutmaya başlamasi son zamanlarda falan degismesi.. bunlari klnustum eskisi gibi olucam soz dedi ama daha da beter oldu kendini daha cok sevmeye basladi .. ilgisi daha da azaldi. Ben istiyorum diye bas basa kalmaya basladik hic basbasa bi ortam saglamadi. Bunlari dusundukce canim yandi ve son yaptigi cok agirima gitti..

Suan hayatında biri olmadigi icin özlüyorsun.
Zaten bir sürü olumsuz sey var iste barissaniz yine olacaktı, kabul edebiliyormusun
Bosa vakit kaybi bence.
Baska sevgili yap.

Suan hayatında biri olmadigi icin özlüyorsun.
Zaten bir sürü olumsuz sey var iste barissaniz yine olacaktı, kabul edebiliyormusun
Bosa vakit kaybi bence.
Baska sevgili yap.
Gercekten oyle hayirlisi boyleymis diyorum da ilklerimi de hep onunla yasadim cok hayaller kurduk bir de cidden sevmistim ben onu ama iste hicbisey ilk zamanlardaki gibi kalmiyormus hep o ilk zamanlarin buyusune kapildim ama simdi ilk zamanlardaki haliyle son zamanlardakini kiyaslayinca ne kdr degistigini gorebiliyorum zoruma gidiyor ozluyorum ..

Julianna'cigim ozlemen cok normal.
Kafani dagitacak is vs de yoksa bir müzik bile hatirlatir.
Ama aranizda zaten sorunlar varmış.
Suan baskasi olmadigi icin ve nasil donmez'i dusundugun icin özlüyorsun.

Hayirlisi olur inşallah hakkinizda.

Bence kafası karışmış ama net olamamış tamamen kaybetmemek için ilgisizliği ondandır yani genel cebimde dursun sendromu. Şimdi de dürüst olamıyor tamamen gitmesin aklında kalayım belki lazım olur diye.
Insanın kalbi acır normal ama geçecek böyle düşün. Bir sabah sanki hiç sevmemişsin gibi uyanacaksın. O güne kadar oyuna gelme yeniden çünkü belli arayacak. Bak aha buraya yazıyorum.

Cok tesekkur ettim canim ben elimden geleni yaptim belki bir umut vardir belki kurtaririz diye dün akşam adım bile attım ama sonuç boyle oldu.. vicdanim rahat cok sukur o düsünsün. Verdigi vaatleri sozleri yeminleri..

Valla ben de oyle dusunuyorum arkasini donup bi anda gidecek kadar buyuk hata yapmadim sonucta yalan soylemedim aldatmadim arkasindan is cevirmedim sadece birseye kirildim tepki verdim diye konu nerelere geldi.. ki sen bana cok buyuk hata da yapsan ben senden vazgecmem diyen insandi.. yazik yani bu sozlerin vebalini nasil verecek cok merak ediyorum hakkimi helal etmedigimi de soyledm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…