Bir bakar mısınız ?

Canım benim kalp kırıklığı geçiyor da insana kazandırdığı deneyimle eskisi gibi sevemiyorsun işte. Sen güçlü dur kararlı ol tılsımı gitmiş çünkü geri gelirse de daha iyisini daha çok sevenini bulamadığından gelecek, sana çok aşık olduğundan değil.

Cok tesekkur ettim canim ben elimden geleni yaptim belki bir umut vardir belki kurtaririz diye dün akşam adım bile attım ama sonuç boyle oldu.. vicdanim rahat cok sukur o düsünsün. Verdigi vaatleri sozleri yeminleri..

Dönmek de isteyebilir bir zaman sonra.
Ama bence dönme.
Yeni birine sans ver.
Ben yatiyorum artik , iyi geceler tatlım

Atmasaydınız belkide uzun bir süre onu düşünmeye devam edecektiniz , haksızlık mı ettim hata mı yaptım vs gibi. Zamanınızı boş yere ona harcayaktınız. Ama attınız aslında en doğru kararı vermiş olduğunuzu gördünüz. Böylece o defteri kapatmalısınız.
Size cevap vermeye tenezzül etmeyen birini umursamayın hiç. Onu silin ve hayatınıza bakın derim.

Zaten bana aşık olsaydi 14 gün ayrı kalmazdık heralde 2 gün ayrı duramayan insandı şaka gibi gercekten ben kime guvenicem bilmiyorum ki artik

Gercekten oyle yani dune kdr kendimi yiyip bitiriyordum bir adim bekliyorsa benden bu sefer ben gideyim ne olucak belki gurur yapiyor o da donmek istiyor fln diye ama cok guzel agzimin payini aldim

Zaten bana aşık olsaydi 14 gün ayrı kalmazdık heralde 2 gün ayrı duramayan insandı şaka gibi gercekten ben kime guvenicem bilmiyorum ki artik
Kendine güveneceksin.
Artık kimse gözü kapalı aşık olmuyor. Kişisel çıkarlar, doyumsuzluk vs. Ama belki olur bir gün umudunu yitirme şimdi sadece bunu atlatmaya bak. Şimdi kimi bulucam diye düşünme.

Kendine güveneceksin.
Artık kimse gözü kapalı aşık olmuyor. Kişisel çıkarlar, doyumsuzluk vs. Ama belki olur bir gün umudunu yitirme şimdi sadece bunu atlatmaya bak. Şimdi kimi bulucam diye düşünme.
Yok zaten canim oyle biseyin mumkunati oldugunu pek dusunmuyorum zaten de eminim bu insan da bana geldiyse kasima gozume gelmemistir illaki bir cikari menfaati oldu ki geldi diye dusunuyorum zaten artik

Ap
Gercekten oyle yani dune kdr kendimi yiyip bitiriyordum bir adim bekliyorsa benden bu sefer ben gideyim ne olucak belki gurur yapiyor o da donmek istiyor fln diye ama cok guzel agzimin payini aldim
Ağzınızın payını almadınız. Neyin ne olduğunu gördünüz. Böyle düşünün :)

Belki o pisman oldugumu dusunuyordur ama ben kabullendim artik ayriligi.. insallah da en kisa zamanda unuturum bunun icin biseyler yapmam lazim
Heryerden silmekle başlayabilirsiniz. Ona ait herşeyi yok edin. Kesinlikle stalk yapmayın. Ve başka şeylere odaklanın. Zaten şu ilk zamanları atlattınız mı gerisi kolay

Heryerden silmekle başlayabilirsiniz. Ona ait herşeyi yok edin. Kesinlikle stalk yapmayın. Ve başka şeylere odaklanın. Zaten şu ilk zamanları atlattınız mı gerisi kolay
Evet canim sildim zaten ona ait bisey yok sagolsun dogum gunumde bile hediye almadigi icin o kismi kolay :) stalki da dune kdr yapiyordum wp sine c.ici olup olmadigina ama dunden sonra sildm numarasini bakmam da artik

Ben de şu an bir ayrılığın ve ayrılık sonrası hak etmediğim tavrın acısını yaşıyorum, sindirmeye çalışıyorum.

Kendime sürekli söylediğim şey, geçecek. Sen değerlisin, geçecek. Siz de bunu kendinize söyleyin.

Mesaj attığınız için de kendinize kızmayın. İyi yapmışsınız. Elinizden geleni yaptınız ve sonucunu görmüş oldunuz. Ben bazen böyle durumların bize sadece gerçeği göstermek için yaşandığını düşünüyorum.

Bir arkadaşımın arada tekrarladığı bir dilek var böyle durumlarda, “Gerçekler ortaya çıksın.”

Eğer gerçek sizden bu şekilde vazgeçebilen biriyle birlikte olmuş olmanız ise, ortaya çıktığı için sevinin. Daha çok vaktinizi ve sevginizi harcamayacağınız için sevinin. Sizi seven birini dileyin.

Geçecek. İnanın.

Erkekler fedakarlıktan anlamazki bidaha yapma.
Ağzlarına edersen yarınırsın.
Bide şunu öğrendim , aşık olan erkek yüzüne tükürsende gitmez, ağzına etsende gitmez.

Iste zaten bana da koyan buydu ya.. bana bi sacmalama ayrilik fln yok dese ben zaten bitirmezdim bunu demek cok zor degil ki bunu diyemeyecek bi insan degildi. Cok gururlu bi insan olsaydi daha onceki buyuk konustugu konularda gri adim atmazdi

Yani gercekten sindiremiyorum nerden nereye geldik inanamiyorum o tanidigim insan nasil ben olmadan 2 hafta durabiliyor buna ztn hic inanamiyorum cok zor kabullenmek ama artk kabulleniyorum. Cok kotu bi darbe bu ya

Her kavgada zaten ayrılalım denmemeli. Ki siz demişsiniz ayrılalım diye lütfen birdaha barışırsanız bile bunun bilincinde olun :/ siz yazmayın bundan sonra hiç pişmanlığınız varsa tatlı bi dille söyleyin kusura bakma fazla tepki verdiğim için vs diyebilirsiniz. Kırıp dökerek dönmesini de bekleyemezsiniz. Ama bundan sonra tahammül edemeyeceğiniz kadar kötü bir şey yaşandıysa zaten ayrılmışsınız tekrar da mesaj atmayın ve dönmeyin de.

Ben gecen gun aradim acmadi msj attim gordu cevap vermedi daha ne yapabilirim ki zaten elimden geleni yaptim cevap bile vermedi bana.. gercekten sevse dinliyorum vs demezmiydi daha once o gittiginde geri geldiginde ben hic biz aman ona cevap vermemezlik yapmadim resmen daha fazla surunmem icin ugrasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…