Bir bakar mısınız ?

Bir daha yazmayın aramayın. Hatta ararsa açmayın geçti borun pazarı misali.

Canim cok haklisin elbetteki o tarz bi aciyla asla kiyaslayamam ama icime cok oturdu bu durum. Resmen kandirildigimi hissediyorum bi sekilde basa cikmak istiyorum bu şeyle.

Çok basit 3 şey görme duyma bilme. Başka şeylere odaklan hiç takma onu cool ol .. o pişman olur gelirse ona aynı hareketi yap UMURSAMA .. bak yüzük attım ben benim yaşadığım çok ağirdi şimdi gülüyorum inan ki kendime kızıyorum

Benimle evlenmek icin cok acele ediyordu ben tamam desem biz de coktan takmistik yuzukleri ama guvenemiyordu icimdeki bir his de nedense.. hakliymisim guvenmemekte cok guzel gosterdi sagolsun. Ben 13 gun boyunca acabamilari dusundum durdum adam bir mesaj yazmama bile tahammul gosteremedi bitirdim ben de o zaman bitti yani en azindan bunu gordum ama keske ona da bitirdigimi soyleyebilseydim ondan vazgectigimi

Söylemene gerek yok ki bunu onu umursamaz isen hayatına gayttre bakarsan o zaten bunu görur; ) inan geçiyor iyi ki yüzük takmadin iyi ki benim daha ağırdı çok şükür aklıma bile gelmiyor ki gecer inan geçer daha yeni zaman ver kendine

Yani 13 gün boyunca aralıksız bi insan birini düşünür mü hep düşündüm ya. Öyle kolay bitebilcek bir ilişki gibi gelmiyordu bana inanamiuordum hala da inanamiyorum ama dünya o.kadar kirlenmiş ki insanlar lafa gelince o kadar adam ki sevdigi kizin o kdr arkasinda ki.. ama sonuç .. bu hangi adamlığa sıgar anlamiyorum

Bir de lafa gelince hic kimseyi yari yolda birakmazdi. Bu yari yolda birakmak degil de ne ??

Önüne bak derim ben böyle şeyler için kendini yıpratma millet senelerini çöpe atıyo sende toparlan biran önce bdahada asla yazma o kişiye

Klasik bi taktik kendine alıltırıp ilgiye alıştırıp kendini pat diye geri çekip onun peşinden koşmasını sağlamak düşme bu tuzaklara

Klasik bi taktik kendine alıltırıp ilgiye alıştırıp kendini pat diye geri çekip onun peşinden koşmasını sağlamak düşme bu tuzaklara
Kimsenin peşinden koşmadım kosmam da . Ama insan olsaydı bir cevap veriirdi. Onun her geri dönüşünde ben mutlaka cevap vermiştim. Bu saygisizligi yediremiyorum kendime

Bir de lafa gelince hic kimseyi yari yolda birakmazdi. Bu yari yolda birakmak degil de ne ??

İyi de siz ayrılmışsınız. Bitiren taraf sizsiniz, ne yarı yolda bırakmasından bahsediyorsunuz ki? Yaşınız küçük mü? Sadece 5 aylık bir ilişki için aşırı bağlanma ve arabesk var bu konuda bence.
Pişman olacaksın diyen herkes psikolojik olarak pişman olacağım ne var ki diye düşündürüp o ilk dönüşümü alıyor

Biri bana böyle dese, pişman olacağım varsa da olmam

Arabesk oldugunu dusunmuyorum ayrica ben kendisine sadece kendini dusunerek hareket ettigini soyledigimde bana hic bir sekilde tatmin edici cvp vermedi gittigimi gore gore sadece pisman olacaksin dedi hayir oyle degil ben ikimiz icin cabaliyorum deseydi bunlar zaten yasanmazdi. Ki benim mesajlarima cevap vermemesi de sizce dünden razı oldugunu gostermiyor;mu ?
Ben mi yaniliyorum. Daha ne yapayim ki iliskiyi kurtarabilmek icin.
Ki daha once kac kez ayrildik

İşte 5 aylık bir ilişki için bu kadar efor sarfetmeye değmez diyorum. Zaten dediğiniz gibi defalarca ayrıldıysanız sağlıklı bir ilişki hiç değilmiş. Bence mesajlarınıza dönmemesi " bak ben haklıydım, sen pişman oluyorsun, olacaksın" demek için. Sizden hiç ses çıkmasaydı, delirip yazan o olurdu. Terk edilmedim, elimde fırsat var ama dönmüyorum, ben istediğim için bitiyor bu ilişki diye düşünerek daha rahattır şimdi. Siz de rahat olun, umursamayın..o yine yazar bence, ama ben olsam bir kerede siler, yoluma bakardım.

Yok canim bnim bu son yaptigi davranisla bitirdi artik. Hani kendimi sucluyordum keske fevri olmasaydim falan diye ama daha once ikimizin de cok fevri oldugu anlar olmustu hic bu raddeye gelmemistik demek ki sevgisi bitmiş yani bu kadarmiş. Onca yasanmisligin hatirina yazardi o kdr evlenmeyi dusunen hayaller kuran insan hic degilse bi bir daha yazma diyebilirdi. Demekki bu kadar saygisizmis. Ya sadece yediremiyorum. Mesaj atmasam acaba mi diye pisman olucaktim bu sefer de ben adim atiyim dedim askta gurur olmaz dedim ama ortada aşk yokmuş ki cok acı bir sekile ogrendim. Simdi de sizin dedigniz gibi keske hic yazmasaydim diyorum ama yapacak bisey yok arrik

Bir kere o ayrilik şeysi araya girdi mi eskisi gibi olmuyor canım. Ve seven insan adım atmadan duramaz tipki senin ozleyip adım atman gibi. O bazı defterleri kapatmış yoluna bakıyor sen de bak. Böylesi hayırlı demekki.

Zoruma gidiyor ama yapacagim da bir sey yok beni istemeyen insanin pesinden kosacak halim yok.

Ben normalde mesaj bile atmayacaktim ama acaba dedim acaba bu sefer ben mi fedakarlik yapmaliyim diye dusundum icim icimi yiyordu yazik mi ettim diye ama sonuc hüsran..
madem ayrılmak istemiyodunuz olayı bu noktaya neden getirdiniz? Kim adım atacak denemesi mi yapıyosunuz? Yaşlar kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…